Lähettäjä:
ArabPopcornin valmistus
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Lähettäjä:
ArabSyy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2017-06-05 16:48:39
+80887
<julberistus>
Eniten vituttaa se ku toi pussi ei mahdu pyöriin siä mikrossa
Aika: 2017-06-05 18:10:06
+1491
<anttipenaali>
Vittu näitä uusurpoja. Kakarana, jos ei sattunut olemaan selkäsaunailta, niin öljyä kattilaan ja juuttipussista siemeniä perään. Kyllä siinä kohta pierunkuoret alkoi kattilassa jytistä ja mukavalle tuntui. Suolaa laitettiin sitten ihan tunteella...ja piruvie hyviä olivat, eikä palaneita ensimmäistäkään, vain muutama räjähtämätön ja nekin pureskeltiin karamellinä lopuksi
Aika: 2017-06-05 16:46:35
+11559
<|spödrlö|>
Joskus kannoin mikroaaltouunin lumihankeen kun sisko laitto popparit uuniin ja pyöräytti mikron muistista 2min ja yhden naksauksen liikaa ja tulikin 45min.
Kommentit (26)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<Rainofacid> Ai voiko poppareita tehä kattilassakin? T. Eksäni -.- . Ei helvetti
<Jorgos69> Kattila, öljyä, poppareita. Lämmitä kunnes pauke loppuu.
<|spödrlö|> haimaalainen No semmonen pieni juttu että olin alakerrassa hakkaamassa joko kynäriä tai tattia en muista nyt ja sisko unohti ne sinne mikroon ja lähti johki pihalle.
<thirvi> DAI En mä puhunut mistään maustamisesta vaan siitä että mikropopparit tuntuu poksahtavan hieman pulleammiksi kuin kattilassa tehdyt. Jokainen maustakoot miten lystää.
<tuppo> Vinkki mikropoppareihin: älä katso kelloa, kuuntele. Kun pauke alkaa, odota kunnes on 5 sekuntia ollut hiljaista ja ota pussi pois. Tällä tavalla ei ole koskaan palanut eikä jäänyt jyviä.
<Garbanzo> Mulla paloi popcornit kerran mikroon, vaikka tein ohjeiden mukaan. Lähetin pussin Taffelille, josta tuli vastaus että lähettävät sen oikein amerikkaan asti tutkittavaksi. Vastausta ei ole vielä kuulunut, mutta tuli aika reilusti Taffelin tuotteita. Kohta kun tästä tulee 20 vuotta täyteen, niin pitää kysellä että missä vastaus viipyy, sillä syy kiinnostais.
<Chardhros> Juu ei ole mun popparit koskaa tolta näyttäny... Liekkö tämäki sitten uusavuttomien ongelmia?
<thirvi> Oletko aina tehnyt popkorneja väärin? T: Iltarasia.
<Jemen> anttipenaali Vittu näitä uusurpoja oli oikein. Koska kuka tahansa vähänkin normaali ihminen osaa paahtaa popcornit mikrossa oikein. Jos ei osaa, lue ohjeet. Turha lähteä pannulle niitä laittamaan, ei maistu yhtään pahemmalta.
<Mulqwist> Ärsyttää kun ne jää noinkin raaoiksi....
<Enmittee> En oo kyllä koskaan onnistunu polttaan poppareita. Mutta aina siellä vähintään kymmenkunta poksahtamatonta on vaikka kuinka kauan pitäis mikrossa.
<DRAVENN> |spödrlö| mun sisko kun oli 6-7v se teki saman jäätyneellä leivällä. 35min se siellä pyöri. oli leipä ihan mansikkana.
<Peekele> Tämän median tekijällä lienee Mr. Bean logiikka kokkaukseen. Jos ohjeessa sanotaan, että kalkkuna paistetaan 200 asteessa 4 tuntia, mutta aikaa on vaan 2 tuntia niin uunin voi asettaa 400 asteeseen!
<DAI> thirvi: Voi olla. Popkornin siemen vaikuttaa kuitenkin olemattomasti lopputuotteen makuun/paremmuuteen. Rasvan oikea määrä ja oikeanlainen maustaminen ovat avainasemassa.
<LOMM> qaaz Oon huomannu, että jos se rasva on vaan tarpeeksi kuumaa, niin kyllä ne pääsääntöisesti poksahtaa kaikki. Mutta oot ihan oikeassa, että ei niitä voi mitään viittä minuuttia siinä pitää tai ne palaa ihan varmasti.
<qaaz> LOMMMuuten hyvä, mutta kannattaa ottaa levyltä kohta kun poksunta on juuri mennyt kiivaimman vaiheen yli. EI jää kuin muutama siemen poksahtamatta ja popcorni ei kuivu.
<haimaalainen> |spödrlö| sen ohjelman voi pysäyttää siinä vai oliko teillä siinä jokin aikalukko?
<LOMM> Popkornit kannattaa tehdään isossa kattilassa ja jyvistä. Kattilan tulee olla niin iso, että kaikki jyvät (1dl) mahtuvat samaa aikaa pohjaa vasten. 1. Laita pohjalle öljyä (niin että pohja peittyy) ja lämmitä. 2. Kun öljy alkaa väreilemään, kaada sekaan siemenet. 3. Ota kattila pois levyltä, kun poksunta lakkaa. Yks täti näytti mulle miten tää tehdään oikein, enkä ole enää ikinä ostanut mikropopkorneja: tulee samassa ajassa, saa itse maustaa ja poksahtamattomia maisseja jää paljon vähemmän.
<anttipenaali> Vittu näitä uusurpoja. Kakarana, jos ei sattunut olemaan selkäsaunailta, niin öljyä kattilaan ja juuttipussista siemeniä perään. Kyllä siinä kohta pierunkuoret alkoi kattilassa jytistä ja mukavalle tuntui. Suolaa laitettiin sitten ihan tunteella...ja piruvie hyviä olivat, eikä palaneita ensimmäistäkään, vain muutama räjähtämätön ja nekin pureskeltiin karamellinä lopuksi
<thirvi> DAI Ei tuo nyt rakettitiedettä ole. Ja ihan hyvin ne onnistuu, mutta silti mikropopparit on parempia. Ehkä mun pitää ostaa laadukkaampia popcorninsiemeniä.
<AlbiinoOrava> Tän takia juon kaljaa.
<DAI> thirvi: Et vaan osaa. Riitävä rasvan määrä ja kuuma levy on tärkeitä. Siemeniä niin, että pohja täyttyy kunnolla. Äljyä niin paljon, että alimmaiset ui rasvassa ja heiluttele loputkin öljyn peittoon. Levy täysille ja venaa, milloin kattilan kansi räjähtää naamalle.
<OoC> thirvi, en tiedä, mutta olen saanut sellaisen käsitysen että kattilassa tehdyt on terveellisempiä.
<thirvi> Tuleeko mielestänne kattilassa parempia? Itsellä jää kattilassa tehdyt jotenkin pienemmiksi. Mikropopparit poksahtaa paremmin.
<julberistus> Eniten vituttaa se ku toi pussi ei mahdu pyöriin siä mikrossa
<|spödrlö|> Joskus kannoin mikroaaltouunin lumihankeen kun sisko laitto popparit uuniin ja pyöräytti mikron muistista 2min ja yhden naksauksen liikaa ja tulikin 45min.
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu