Quantcast

Lähettäjä:

Kittiespit Kittiespit

Pekonin puolustusmekanismi

Kivat vammat viikonloppuisin kun aamiaisen valmistaa alasti

2.7 / 5 (79 ääntä)

Pekonin puolustusmekanismi - Kivat vammat viikonloppuisin kun aamiaisen valmistaa alasti

Julkaistu: 27.1.2015 17:37

2.5K

Lähettäjä: Kittiespit Kittiespit

Otsikko: Pekonin puolustusmekanismi

Kuvaus: Kivat vammat viikonloppuisin kun aamiaisen valmistaa alasti

Hakusanat: pekonia, rasva, kiehuu, valmistaminen, paistaminen, bacon, frying, injuries,

2.7 / 5 (79 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-01-27 17:39:50

+3962

<erkki11>

Pekoni. Joinakin päivinä se himo vain yhtäkkiä iskee.

137

Aika: 2015-01-27 17:48:16

+2656

<Atso_>

Pekoni maistuu aina paremmalta kun siinä on pieni tekemisen riski mukana, siksi paistankin sen aina mieluiten alasti.

58

Aika: 2015-01-27 17:57:29

+23433

<Nocebo>

Myth busted T. Adam Savage

38

Aika: 2015-01-27 18:22:06

+36883

<supea>

floki77 Ite luin myös käteviä vinkkejä! Esim. jos kissa tulee ulkoilureissulta kotiin ja on litimärkä, kannattaa pienellä teholla pitää mikrossa 5-6 minuuttia. Toimii!

14

Aika: 2015-01-27 17:44:58

+99799

<Ssavior>

Minä olen sitten varmaan epäonnistunut ihmisenä, kun en ole saanut roiskittua rasvaa päälleni pekonia paistaessa.

10

Kommentit (45)

Piilota OFF-Topic keskustelu

21.01.2016 00:52

<SirJakkuson> Kertokaapa minkä makuista se hyvän makuinen pekoni sitten on? Mitä itse olen tehnyt ja syönyt sekä vielä syönyt toisten tekemiä pekoneita, niin lähinnä ne maistuvat vain suolapommeilta.

19.11.2015 15:35

<Jaakkima!> Ana-Grammi, vain 10kk myöhässä mutta. Idiootti paistaa pekonit kuivaamatta ja liian kuumalla pannulla. Jos lihassa on kosteutta ja rasvaa, niin kuumalla pannulla vesikiehuu voimakkaasti ja heittää rasvaa ilmaan. Tämän vuoksi kaikki lihat pitäisi kuivata esmes talouspaperilla ennen pannulle laittoa. Pekonit kannattaa laittaa kylmälle pannulle ja hitaasti nostaa lämpötilaa siihen pisteeseen että rasva alkaa sulamaan ja pitää siinä sen aikaa että pekoni on valmista. Paiston jälkeen pekonit talouspaperille, että ylimääräinen rasva saadaan pois. Tai uuniin 175°C.

28.01.2015 10:29

<poppe> Tänä aamuna mietin että pekonia ois kiva saada. Menin ihan kauppaankin. Unohin pekonin. Pahoittelen surullisesta tarinasta.

28.01.2015 10:12

<DJSeba> Itsehän paistan pari paahtoleipää pekonirasvassa itse suikeroiden lämmittelyn jälkeen. Sitten pekonit leivän päälle ja nomsnoms.

28.01.2015 09:45

<Ana-Grammi> En ymmärtänyt mitä tuossa tapahtuu.

28.01.2015 07:49

<Kittiespit> Olenko mä ainoa, joka paistaa kananmunat pekonirasvassa sitten kun pekonit on valmiina? Siksi suosin pannua eikä uunia vaikka turvallisempaa olisi :) Ja sitäpaitsi aamiaissämpylät on silloin uunissa, joten lämpötilakin olisi väärä. Juu, vietän liikaa aikaa hotelleissa, joten kotona ollessakin tarvitsen usein mannermaisen aamiaisen...

28.01.2015 06:37

<nnipaa> Päivän vinkki kaikille pekoninhimosta kärsiville kyökkipyromaaneille: Pannun sijasta paista pekonit uunissa. Laita pekonit uuniin ja uuni vasta sitten lämpiämään n 100 asteeseen. Kun uuni on saavuttanut asetetun lämpötila, myös pekoni on hyvin lähellä valmista, ehkä joudut vielä minuutin pari pitämään uunissa jos ovat lötköjä. Tulee muuten hyvää ilman palanutta pekonia tai paistajaa

28.01.2015 05:28

<Devastor> Radioaktiivista pekonia, vai mitä tässä pitäisi tietää.

28.01.2015 01:54

<Salonen5> Paistakaa pekonia pitkään miedolla lämmöllä, ei roisku rasvat ja läskit lasittuu.

27.01.2015 23:39

<kidona> löysä pekoni, hyi helevetti. Syy miksi laivalla ei voi buffetissa syödä pekonia, kun jättävät sen niin löysäksi, varmaan höyrystävät sen..

27.01.2015 22:59

<Omenaripuli> Tämän takia pekoni tehdään unissa.

27.01.2015 22:59

<Luukasa90> LionKing138 Hyi helvetti. Pekonin kuuluu olla rapeaa.

27.01.2015 22:11

<LionKing138> Laitat pekonit pannulle, anna käristä ihan hetki, laita vähän vettä joukkoon. Rasva irtoo pekonista ja jää siihen veteen ja pekoneista tulee sellasia pehmeempiä, niinkuin pizzazza.

27.01.2015 21:31

<Eemeli75> Rapea pekoni tehdään helposti uunissa!!

27.01.2015 21:24

<hoest> Uppopaistaako toi pekoninsa?

27.01.2015 21:17

<jackwilderness> En ikinä ole oppinut ymmärtämään ihmisiä jotka laittavat kaksi tai kolme siivua pekonia kananmuniensa kylkiäisiksi. Mulle paketti pekonia on liian vähän.

27.01.2015 20:15

<HydrA> kookoo Tuossa herkkusienien tilalle kelpaa myös paprika ja täytteet sisälle pekoneineen juustoineen lihoineen ja sörsseleineen. Opin moisen kummallisuuden grillaillessa frendiltä täytetystä paprikasta. "Paprika Granaatti". Toimii!

27.01.2015 20:02

<HydrA> Pilkot/revit pekonin parin/muutaman sentin pituisiks, lisäät paloitellun sipulin ja heität pilkotut blööt sekaan, lisäät sekaan skrätsipurnukoista valkosipulia ja pippuria ja annat porista öljyssä jonka jälkeen heität sekaan jauhoja paprikajauhetta ja vettä ja sekoitat. Voila. Se huva huva kastike on.

27.01.2015 19:57

<kookoo> Ostakaapa pekonia, herkkusieniä ja täytettä mielen mukaan. Herkkusieniin täytteet sisälle, kääritään pekoniin, folion sisään ja uuniin/grilliin vuodenajasta riippuen. Täytteenä itse käyttänyt esim. tuorejuustoja ja valkosipulia. Uunista pois kun pekoni näyttää kypsältä. On muuten hyvää.

27.01.2015 19:47

<jansson_mandela> Adam Savage ?

27.01.2015 19:38

<hatwok> Vain amatöörit kärsii tuollaisista rasvaroiskeista. Esilämmittäkää liha vähintään 30min ennen paistoa huoneenlämmössä. Mielummin vaikka 2 tuntia. Ei roisku läheskää nii paljon ja kypsyy tasasemmin ja nopeemmin

27.01.2015 19:37

<Kypyli> Pekoni 5/5.

27.01.2015 19:16

<Keisaripingviini> Pekonia pitää kohdella kuin juutalaisia. Uuniin vaan

27.01.2015 19:11

<Poljin> Leivinpaperi paistinpannun päällä vähentää roiskeita huomattavasti.

27.01.2015 19:10

<Kerpe> Uunissa tulee erittäin hyvää pekonia kerralla enemmän.

27.01.2015 19:00

<LimuLoveRedhead> Maapallon Juutalaistuminen on pekonin paras puolustuskeino

27.01.2015 18:53

<TheSupervisor> Itse teen pekonin nykyään uunissa (joo ei kovin taloudellista mutta ei sotke lainkaan). Pekoni pellille ja kylmään uuniin, uuni 160-180 asteeseen lämpiämään ja riippuen uunista noin 15-20 minuutin päästä on hyvää ja rapeaa. Mikrossa myös kokeillut niinkuin floki77 ehdotti mutta ei niistä vaan tule yhtä hyviä ja joutuu sähläämään ylimääräistä (osa kypsiä ja osaa vois vielä pitää hetken pidempään ja paperi tarttuu pekoniin yms.)

27.01.2015 18:33

<arsetu> uunissa tulee parhaat. ja oikein jos haluaa hifistellä niin laittaa kahden uunipellin väliin.. nam!

27.01.2015 18:22

<supea> floki77 Ite luin myös käteviä vinkkejä! Esim. jos kissa tulee ulkoilureissulta kotiin ja on litimärkä, kannattaa pienellä teholla pitää mikrossa 5-6 minuuttia. Toimii!

27.01.2015 18:16

<Tasavirta> Kannattaa tehä pekonii mikros, nopeeta ja helppoo eikä roisku rasvat naamalle

27.01.2015 18:00

<positiivi> Voin tulla kuvan lähettäjän vammoja hoitamaan viikonloppuisin.

27.01.2015 17:57

<Nocebo> Myth busted T. Adam Savage

27.01.2015 17:57

<hipinretku> just aattelin että jos kokkailis pekonia ja juustopastaa...

27.01.2015 17:57

<Jule5> Kokeilkaas arvon rasialaiset lisätä pannulle tilkka vettä ennen pekonin paistamista, tulee mukavan rapeita ja hyvän makusia :)

27.01.2015 17:54

<popoloco> Kaikki on parempaa pekonin kanssa. Ihan kaikki, vaikka mitä tahansa ajattelee aina kansanmurhasta hedelmäsalaattiin.

27.01.2015 17:54

<Lunideth> Tosimies mitään pekonia paista. Pekoni vedetään "raakana".

27.01.2015 17:54

<Raffenaattori> Ite valmistan aamiaispekonin ilman paitaa - ja mietin samalla, miksei vois pukea paitaa päälle.

27.01.2015 17:52

<gandhie> Amatööri ei osaa paistaa pekonia!

27.01.2015 17:52

<rakez> Pistäkää ne pekonit uuniin. Mahtuu paljon enemmän kerralla eikä roisku.

27.01.2015 17:50

<Rofloplex> Minullahan on tällanen paistinpannuun sopiva tiheesilmukkainen ritilä joka pitää rasvatipat siellä pannun sisällä. Tokmannista saa jollain vitosella

27.01.2015 17:48

<Atso_> Pekoni maistuu aina paremmalta kun siinä on pieni tekemisen riski mukana, siksi paistankin sen aina mieluiten alasti.

27.01.2015 17:46

<thirvi> Pekonit kuuluu laittaa kylmään pannuun ja pikkuhiljaa nostaa lämpöä kunnes rasva on sopivasti sulanut. Sitten antaa hieman jäähtyä lautasella sopivan rapsakaksi.

27.01.2015 17:44

<Ssavior> Minä olen sitten varmaan epäonnistunut ihmisenä, kun en ole saanut roiskittua rasvaa päälleni pekonia paistaessa.

27.01.2015 17:43

<[Keijo]> Maistuuko se paremmalta jos sen valmistaa alasti?

27.01.2015 17:39

<erkki11> Pekoni. Joinakin päivinä se himo vain yhtäkkiä iskee.

137

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 29 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Mirrin saaminen pekonin avulla

33 747 katselukertaa

Pekoninsiemen

38 924 katselukertaa

Puolustusmekanismi

114 421 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.