Lähettäjä:
Pohjanmaan kauttaPekonijallun teko-ohjeet
Lähettäjä: Pohjanmaan kautta
Otsikko: Pekonijallun teko-ohjeet
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Lähettäjä:
Pohjanmaan kauttaLähettäjä: Pohjanmaan kautta
Otsikko: Pekonijallun teko-ohjeet
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2012-06-30 01:47:13
+2020
<J-aska>
No hyi helvetti mitä settiä
Aika: 2012-06-30 01:47:25
+1174
<Jay Purvis>
hyi ny vittu
Aika: 2012-06-30 01:53:55
+135
<Danzos>
Eikös olisi parempi idea vain paistaa pekonit jallussa? :D
Kommentit (68)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<P11PPOPASKA> emmää teistä tierä mutta toihan saattais olla jopa hyvää. oispa rahaa jalluun ni vois kokeilla.
<Sherlock[Fin]> Danzos Eikös olisi parempi idea vain paistaa pekonit jallussa? :D <- muuten kyllä, mutta alkoholi haihtuu paistaessa, että humalaan ei pääse jos haluaisi
<pakseli> Yhdistämällä vähenee vain hyvien asioiden määrä maalimmasta
<jpiispa> Kokeiltu. Jallullamarinoitu pekoni toimii, suosittelen! Mutta. Tosta ei meinaa saada tota rasvaa pois, ei sitten millään. Suodapussi menee tukkoon samantien, ja kun on sen 30 suodatinpussia myöhemmin menettänyt hermot kaataan tavaran takaisin pulloon. Tämän jälkeen kannattaa maistaa. Ensin tulee Jalmarin maku (nam!) Ja sen jälkeen IHAN hirvee rasvanmaku joka leviää suuhun kalvoksi. Nallekarkit + viina toimii, samoin viinahyytelökakut. Tää ei! :D
<spessuhessu> on varmasti äärimmäisen herkullista
<kosken-korva> paista pekoni juo jallu!
<Olsmic> Onko kukaan kokeillut käytännössä? Miltä maistu?
<-jigsaw-> tasku lämmintä pekonijallua olispa kyl kokemus
<naalimies> hyi helvetti juoko oikeasti joku tuommosta? :o
<jusagrossi> alkoholin väärinkäyttöä
<SMJ> Danzos Eikös olisi parempi idea vain paistaa pekonit jallussa? :D <- alkoholin ja etenkin jallun tuhlausta
<Anskujeee> Miksei vaa syö pekonia ja juo jallua
<matu985> Ei viinalla saa leikkiä. Jallu jalluna ja pekonit erikseen.
<jpiispa> Jalmari, paras kaverini <3
<weikka> mitä tuosta rasvasta jää tuohon jalluun kun se kaikki kohmettuu pakkasessa..?
<Ruuq> Vittu haluisin nähdä sen jätkän joka tän reseptin o keksiny :D jos se painoltaa pääsee ulos saati on edes hengis
<largehc> Miten olisi jalluun säilötty pekoni?
<Tommu> Muutaman 4 tuntia?
<pahvilaatikko123> ei saatana
<sarda100> :X
<Eralumi> Nyt ollaan vaiheessa "anna hautua muutama (4) tuntia." Pari tuntia haudusta jäljellä jonka jälkeen tunti pakkasessa niin pääsee kokeilemaan.
<Jakke666> Hyi helvetti!
<SatanicCarWasher> Pitää vissiin lähteä ostamaan pekonia ja jallua.....
<maker0> hyi helvetti
<T7J9T> Älkää pihdatko jallua.
<SuojaKerroin> Seuraavaksi sitten ohjeet ensi talveksi miten jäädytät viinistä pirtua pakkasella...
<r3tzki> epicmealtime
<Derpin> Ei jallua saa noin pilata
<JJpaa> syö pekonit. juo jallu.
<kelju_koo> Kokeilemisen arvoinen juttu
<hebe__> Danzos Eikös olisi parempi idea vain paistaa pekonit jallussa? :D -- ei, suurin osa alkoholista haihtuis kuumentaessa pois ja lopputulos ois järkyttävää paskaa josta ei tulis ees känniin.
<Juutuuppi> Perskeles pitääpäs laittaa kokeiluun! Btw yhden tähden jallu + toffeevanukas (kavereiden kesken siis "Janukas") on aika mainio yhdistelmä.
<VSOP> Tein keväällä suklaa-cookieseja, ja laitoin taikinan sekaan pieniksi paloiksi leikattua, paistettua pekonia. Omnom?
<Valkoinenkuolema> hyh hyh
<TheTonttu> Epic Meal Time Finnish Edition?
<wesah> Hene69 Josko ylläpitokin käy joskus viihteellä?
<moilane> Lapset ossoo arvostaa laatujuomia pentele
<Keitos> kylmää makkaraa ja lämmintä olutta :D
<lihamuusi> Oksettaaki ajatella tuommosia aamukrapulassa...yök!
<TiSa> Hyvää ainetta pilataan! Siis jallua
<The_Dew> jallu valmiiks jo iha hirveetä kuraa
<zebaluz> no hyi helvetti miten hyvää Jallua *
<Jakedus> vittuks sä hene mitä naista saanu ees mukkaa. Nyt sua vituttaa ku se kaunis lihatiskin blondi sanos 'ei'
<Karvakake> Jos tuolla ei lennä laatta krapulassa, niin sit ei lennä millään.
<Suuri-Päällikkö> Hyi helvetti, nyt jäisi pasi viherahokin toiseksi.
<jeij!> No hyi helvetti mitä settiä. Tota pahempaa saa ettiä. Pekoni ja jallu vielä puuttuu mausta Mallu !
<Oaklandi> Pekoni on vitun hyvää, niinkuin on jallukin. Mutta nyt, nyt joni vittu.
<skibaduweinau> joko riittäs nää pekoni-kuvat/jutut...
<joo-joo> Hyih.
<SpeedFreaxxx> Kyllä 1 tähden Jallu käy flambeeraukseen.
<herra Kypärä> VITTU mitä paskaa. vitun teiniet päässy valloilleen netissä. homot.y
<tiemuu> Saatana! Yhden tähden jalluahan ei mennä millään rasvalla pilaamaan! Eikä kyllä millään muullakaan, ainut mihin sitä saa sotkea on kahvi!
<abyxab> muutaman neljän tunnin ajan... aika pitkää pitää venaa
<iLU^> vittu en helvetissä jois hyi :c
<datboii> tää on jotain sairasta pilaa >:(
<FreeWheeler> Miksi rasva pitää kerätä pois? Se näyttää herkulliselta.
<Kakkahattutäti> Uskooko muka joku, että Persereijän Pekka on oikea alkuperäinen persereikä? Minä en ainakaan usko.
<Kaulapaska> Jakonipellu
<Swagrid> ½ koska pekoni
<Danzos> Eikös olisi parempi idea vain paistaa pekonit jallussa? :D
<Harri-82> Ja jäljelle jää jallua?
<KillerBanda> mutta sen jallun määrä vähenee! ei noin voi tehdä
<coolguy420> Nam pekonia, menkää rehunsyöjät vittuun
<NäkymätönKerjäläinen> ja sama meetvurstilla ja kanankoivilla vielä?
<LaRRytys> Kuulostaa ihan helvetin pahalta, kun jallu on jo itsessään niin pahaa
<Jay Purvis> hyi ny vittu
<J-aska> No hyi helvetti mitä settiä
<MikeJK> Sinne vielä suklaaliköörit sekaan niin saadaan ihana suklaapekonin maku.
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu