Lähettäjä:
kidoPekonia paistamassa
Pitää suojautua räiskeiltä
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Lähettäjä:
kidoSyy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2016-04-26 21:50:37
+4396
<Juh00>
paskapokale Olet vakavasti sairas homovittu :D
Kommentit (35)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<ramazotti> paskapokale rypsiöljyä?? oot kyl sairas ihminen..
<ValloittajaNekkis> Stoopid! Pistää sen verran vettä että pekonit jää just sen alle ja avot. Rentoudu ja syö kohta elämäsi parasta pekonia ilman räiskeitö
<keivei> "funny" *
<keivei> This is how my brother makes a funny picture to internet
<(laitela)> paskapokale Paista kookosöljyssä, ei räisky :3
<SirMaha> Otsikossa puhutaan pekonista, pannulla on lettuja. En ole KERTAAKAAN saanut roiskeita letuista tai pekonista. Jos näin käy, teette jotain todella väärin. Ei senpuoleen ettei kanankaan kanssa ole tarvinnut pelätä.
<FireWolf> Jos se rasva roiskuu niin pannu on yleensä liian kuuma, toisaalta sitä öljyäkään ei tartte laittaa litra tolkulla. Kuumentakaa eka pannu ja sitten tiputtakaa lämpöä parilla pykälällä niin tulee nopeasti kypsää eikä rasva lennä tai tule mustaa lihoille.
<Gekko55> Itsellä loppu pahin räiskyminen kun ostin hieman paremman pannun jonka pinta pysyy liukkaana, niin voi pistää ensiksi lihat ja sitten lisätä voita tai öljyä, eikä juuri roisku.
<ATN> paskapokale Sairas paskiainen.
<Reetu> Itse paistan pekonit alasti
<Mamelukkikala_> paskapokale Sun pitäis tehdä kokkiohjelma Wuupin kanssa.
<Jussi> Juh00 Argumenttisi on validi ja se naurattaa :D
<SirRaato> Vittu, mullahan on pekonia jääkaapissa.
<jessus83> pekonia EI valmisteta uunissa, uunissa valmistetaan joulukinkku
<mathri_qutra> _bestmanStudio - itse olen kokeillut pekonin paistoa mikrossa muutamaan otteeseen. Ihan hyviä niistä on tullut, kun antaa vain paistua.
<lastunaama> Voin jo kuvitella mitä tapahtuu, kun poika keksii kokeilla liekittämistä.
<Paskavuori> Nyt oli kyllä paskapokaleelta vuosisadan postaus, propsit vielä nimimerkistä!
<PEMM> paskapokale Suihku on tietysti kylmä.
<_mela_> kyl paras pekoni tulee uunissa (:
<Juh00> paskapokale Olet vakavasti sairas homovittu :D
<Gerhard Rihmakallo> Ei helvetti miten vaikee elämä jos ei pekonii voi paistaa roiskeiden takia
<6jukka9> paskapokale Suihkussa onanointi kertoo hyvästä organisointi kyvystä.
<_bestmanStudio> Ex-naapurini antoi minulle syntymäpäivälahjaksi aikoinaan mikroaaltouunikeittokirjan. Sisälsi mm ohjeen pekonin valmistamiselle mikrossa. Jos en tuntisi ja arvostaisi ex-naapurini kehittynyttä vittuiluhuumoria -olisin varmaan syöttänyt kirjan hänelle. :D ps. en vieläkään ole tohtinut uhrata pekonipakettia reseptin testaamiselle - vaikka pitäisi ihan vain koska.
<Mr Sir> Sinänsä sm-liiga ei kiinnosta minua mutta olen sen verran mulkku jätkä että olisin halunnut tapparan häviävän.
<Mikael1stClass> tosimies paistaa pekonia ilman paitaa
<Näykkä> kannattaa koittaa heitää vettä kuumaan öljyyn. suosittelen
<Villee3> Tampereen Tappara 5/5
<Vepsi> Kait se roiskuu jos levy on täysillä.
<Rieti-kissa> paskapokale Laitatko samalla myös munasi paistumaan?
<herald> Jossei pikku roiskeita kestä, ni sitä varte on semmosii vaaleenpunasia essuja.
<Rieti-kissa> Tai sitten http://www.hookoo.fi/lihakoulu/lihakoulun-blogi/pekonin-paistaminen-uunissa/
<Lapsivedenkeitin> Tulee mieleen ne ajat kun itsenäistyin ja ruoanlaitto oli vähän vieras käsite. Halvimmat maholliset raaka-aineet ja sit kehittelemään reseptejä :D toisinaan tuli perkeleen hyvää ja joskus söin 3 päivää jotain järkyttävän makusta paskaa. Mut se meininki kun laitat kaikki ainekset vaan kattilaan ja uuniin ja sit unohdat ne sinne ja istut koneella 2 tuntia. Meno vitun pasi viheraho.
<Pozoy> Onkohan burkha ollut alunperin suojana pekonirasvan räiskeiltä?
<arbuus> Voi sen noinkin tehdä. Tai sitten voi tehdä ilman räiskeitä...
<Keisaripingviini> Tykkään pekonini kuten Juutalaiseni, uunissa paistettuna. Ei roisku infernaalisen kuuma rasva naamalle
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu