Lähettäjä:
ArabOsteria Francescana
Maailman paras ravintola
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Lähettäjä:
ArabSyy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2016-10-03 11:03:20
+61349
<olliko>
Kallista paskaa
Aika: 2016-10-03 11:36:14
+33180
<SaunaKing>
Onhan se nyt totta, että hintalaatusuhteeltaan nämä ei ole kovin kilpailukykyisiä meidän tavallisten ihmisten joukossa. Mutta se, että täällä tuomitaan maistamatta maailman parhaaksi valitun ravintolan ruokia vähän ihmetyttää. Minusta noi näyttää todella hyviltä ja jos ilmaiseksi saisin valita kebabin ja noiden väliltä, niin kyllä mä tuon menun valitsisin. Uskon, että kommenteista huolimatta se snägärin rullakebab ei ole täälläkään kenenkään mielestä kulinarismin huippu. Jos on toisin, niin kyllä sitten jään ihmettelemään.
Aika: 2016-10-03 12:12:29
+5306
<anderson>
netflixistä löytyy dokkari maailman parhaista ravintoloista, tämä mukaanlukien. Chef's Table. saa arvostamaan näitä kalliita ruokia. ovat ehdottomasti hintansa arvosia. ei näitä tarvitse kuin kerran elämän aikana käydä maistamassa.
Aika: 2016-10-03 11:08:16
+37942
<PeterNorth>
Tasting-menu 220 euroa ja siihen viinit 130 euroa päälle. No, köyhälle kaikki on kallista. http://www.osteriafrancescana.it/menu_en.pdf
Kommentit (45)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<pikkumusta> oon syönyt monta kertaa paremmissa ruokaloissa, en tuolla mutta jos olis mahdollisuus niin nauttisin innolla. mäkkien ja karvakäden pitseria kebab ruokalat ei oo ruokaa nähnytkään, kaikkea hyvää teurasjätteestä.
<Alhimiq> tarjoaisivatpa ruokaa
<Semirotta> turhuudenjumala itseasiassa koira oli täysin ilmainen. Tosin tästä koirasta olisin ollut ilomielin jopa maksamassa sen tonnin, on meinaan sen verran mukava veijari :)
<Jipedi> Nää on näitä paikkoja missä annokset maksaa sitä enemmän mitä enemmän lautasta näkyy. Ei mitään järkeä annoksissa joissa on yhdellä lautasella viinirypäle ja ihan pikkaisen kastiketta. Toisella on sitten pääruokana puolikas lihapulla ja yksi itu. Jälkiruokana itsepuristetusta appelssiinista tehdyn jäädykkeen jättämä jälki kupissa.
<asphyx> Hävettää aina minkälaisessa junttien maassa sitä elääkään, kun on hyvästä ruoasta kyse. Tämänkin kuvan kommentit. Ei saatana.
<Mosokissa> En kattonu ekaa tekstiä ja luulin että joku krapulapäissään vääntäny taideteoksia tuon bread, butter and anchoviesin kohdalla. :D
<torakka88> Parasta tässä on se että kuvauksien päätyttyä ateriat odottanut 25min ja tietysti pitää vielä kommentoida.. Sitten voikin valittaa tarjoilijalle että pöeröt kylmiä ja vaatia uudet annokset. Joku voisi ehkäpä pistää semmosen ravinteelin pystyyn missä on Faraday/GSM häiritsijä palveluna firman sisällä ja ovella vanha lankapuhelin hätätapauksia varten. Tulisi minusta asiakas heti. Logoksi vaikka muna penetroitumassa omenan läpi.
<Sfinksi> PeterNorth Jaa eihän tuo nyt niin pahalta kuulosta. Kun miettii, että jossain paikoissa lähetään vissiin tonneista liikkeelle.
<turhuudenjumala> SemirottaJa sitte sie maksat kummiski reilun tonnin rotan kokosesta "koirasta"...
<newbie821> En tiiä onko syynä instagram filtterit, mutta eivät näytä kyllä kovin herkullisilta. Yleensä kalliin ruuan on tarkotus näyttääkin hyvältä.
<Thanatos> Vaikee kuvitella, että ikinä tilaisin mitään näistä. Miks just nää on annettu esimerkkinä?
<zipa666> Omglol007 Tuo tasting menu näyttäisi olevan yhdeksän ruokalajin pituinen. Vähän hitaammallakin käyvän luulisi hoksaavan että yhdeksän ruokalajin ateriassa ei se yksittäinen annos voi olla mikään ihan hirvittävän kokoinen, tai muuten jää seitsemän ruokalajia syömättä.
<zipa666> Pun_Cala Jos muutat tuon "käytännössä aina" muotoon "aina", niin allekirjoitan.
<Omglol007> En käsitä miksi ihmiset valittaa ettei tule kylläiseksi näistä, ei näissä ole tarkoitus syödä vain sitä yhtä ruokalajia, vaan ainakin se alku-,pää-,sekä jälkiruoka. Kyllä sillä ihan nälkä lähtee.
<MaskMan> Hyvän ravintolan tunnistaa siitä että saavut ja poistut nälkäisenä
<SaunaKing> Kanakotka Makuja on monenlaisia. Itsekin olen syönyt muutamia kertoja näissä vähän "paremmissa" ravintoloissa, ja olen kyllä tykännyt. Ei siinä, voi halvempikin ruoka olla hyvää, mutta onhan noi ihan eri tasoa yleensä. Ja eihän näiden paikkojen tarkoitus ole täyttää vatsa räjähdyspisteeseen, vaan tehdä ruokailusta nautintoa ja elämystä. Mä voin sen verran kebabista sanoa, että se "lihaan verrattava tuote" jota siinä lihana käytetään ei ole kovin hyvää tai hyvälaatuista, jonka takia sinne myös tungetaan kaikenlaisia paistinrasvakastikkeita.
<Kanakotka> SaunaKing Olen joskus rillustellessani kierrelyt muutamissa näissä gourmet paikoissa ihan mielenkiinnosta lähtien, ja ihan aikuisten oikeasti: Ottaisin sen kebabin. Nämä gourmet "herkut" on sama ruoalle kun nykytaide on vanhoihin mestareihin verrattuna. Olkoon kulinarismin huippu tai ei, en keksi mitään pahaa sanottavaa sen vähän alta 10 euron rullasta, kun kumminkaan en minä ainakaan samana päivänä jaksa enempää ruokaa syödä sen jälkeen.
<Kanakotka> anderson Nii'in, sillähän se ylikallista roskaa myyvä ravintola pysyy pystyssä, kun asiakkailla on enemmän rahaa kuin järkeä. Tuollaisen yhden menyyn hinnalla kun normaalikokoinen ihminen syö muuten herroiksi itsensä viikon, tai ehkä jopa kuukauden verran. Noista kumminkin 3 ensimmäistä on aivan tavallisia kotona tehtyjä ruokia, loput on yltiösnobimaista ruoalla leikkimistä. Jos ruokaa ja sen laittotaitoa haluaa arvostaa kotihellaa pitemmälti, siihen saa arvostuksen katsomalla esim vanhaa kunnon japsien rautakokkia.
<mikita> Tuollainen ravintolakäynti pitää ottaa elämyksenä, sillä sitä se parhaimmillaan on. Ei noissa syödä joka palkkapäivänä.
<Kheldaur> Netflixissä tosiaan dokumenttisarja Chef's table. Ko. ravintolakin siinä esitelty. Melkoisia hommia nää jätkät kyllä tekee. Arvostan todella. Suosittelen katsomaan kyseisen sarjan, on mielenkiintoinen
<Pun_Cala> Se vielä, että käytännössä aina, kun joku valittaa ettei hienossa ravintolassa pääse nälästä, se henkilö *ei ole käynyt* hienossa ravintolassa.
<janezki83> Sen harvan kerran kun pääsee ravintolaan syömään, haluan kunnon pihvin enkä mitään piiperryksiä.
<Kapa53> Pakko ei köyhien käydä näissä hyvissä ravintelissa. "Eihän noista lähde nälkä". Idea on, että syöt alkupalan, pääruoan ja jälkiruoan, saat varmasti vatsasi täyteen ja rakkaudella tehtyä ruokaa. Voi vapaasti hakea sen ählämipitsan ja saada vatsansa täyteen mutta maku voi olla sitten vähän karumpi.
<Jiusonium> Näyttää tekotaiteelliselta paskalta. Todennäköisesti jäisi nälkä.
<SaKoz> "Korkein kilohinta" kilpailun ehdoton ykkönen.
<testo_jolle> Tästä tuli mieleen. Eilen kuuntelin automatkalla radiosta kun Italiassa, Maltalla, Egyptissä ja siitä itään päin porukka ampuu pikkulintuja. "meidän" muuttolintuja. Esim. pajulintuja varpusia jne. ruuaksi!! Tai osa ampuu vain huvikseen savikiekkojen korvikkeena. 5milj. pukkulintua vuosittain pelkästään Italiassa. Ei saatana mitään järkeä!! Jos vaikka ruuaksi ammut jonkun pajulinnun niin niitä tarvii 100 että pääset edes makuun.
<karju> Täällä taas arvostellaan, mutta kuinka moni teistä on käynyt kokeilemassa?
<anderson> netflixistä löytyy dokkari maailman parhaista ravintoloista, tämä mukaanlukien. Chef's Table. saa arvostamaan näitä kalliita ruokia. ovat ehdottomasti hintansa arvosia. ei näitä tarvitse kuin kerran elämän aikana käydä maistamassa.
<Semirotta> Ei millään pahalla, mutta nuo ei ole ruokia. Ne on alkupaloja ehkä just ja just... ei noista tuu ku vihaseks. En kyl ikinä maksais raflassa tommosesta :D
<Sahhen> Just sen näköistä moskaa että a) maistuu paskalta b) kun oot syönyt, joutuu kiertää mäkin kautta että saa mahan täyteen...
<waltzu> Näyttää laitosruoalta ennemminkin
<PeterNorth> Jalamanteri El Bullin kohdallahan näin kävikin, mutta tämä ravintola alkaa ottaa ensi kevääksi varauksia alkaen 1.12.2016.
<Jalamanteri> Odotin viimeiseksi kuvaksi: Is now in bankruptcy.
<marssiIainen> Jos sitä kuitenkin kävis Saarioisten roiskeläpän hakemassa.
<SaunaKing> Onhan se nyt totta, että hintalaatusuhteeltaan nämä ei ole kovin kilpailukykyisiä meidän tavallisten ihmisten joukossa. Mutta se, että täällä tuomitaan maistamatta maailman parhaaksi valitun ravintolan ruokia vähän ihmetyttää. Minusta noi näyttää todella hyviltä ja jos ilmaiseksi saisin valita kebabin ja noiden väliltä, niin kyllä mä tuon menun valitsisin. Uskon, että kommenteista huolimatta se snägärin rullakebab ei ole täälläkään kenenkään mielestä kulinarismin huippu. Jos on toisin, niin kyllä sitten jään ihmettelemään.
<tööttieläin> Ei kyllä herätä kuvat ruokahalua jostain syystä...
<Pun_Cala> Ei helvetti kun triggeröidyin olliko:n kommentista. 1. Se, että joku tykkää hyvästä ruoasta, ei ole sinulta pois. 2. Vanhan sivistyksen maissa tämä ymmärretään, vain Suomessa ravintolassa syömistä ylenkatsotaan. 3. Hyvässä ravintolassa pointti on nimenomaan siinä maussa, ei mahan täyteen mättämisessä. 4. Se mahakin tulee niissä täyteen, hyvä ravintola mitoittaa menunsa täydellisesti siten, että ei tule ähkyä kuitenkaan. 5. Jos jotenkin onnistuisit jäämään nälkäiseksi, hyvä ravintola tarjoaa loputtomasti taivaallisen hyvää leipää päälle.
<Andila> Kyllä tuollaiseenkin olis varmaan monillakin mahdollista mennä mutta melko moni normaalituloinen arvostaa ehkä jotain muuta mihin laittaa rahat, riippuu mitä arvostaa varmaan.
<Thaliquid> Korruptio penttien ja jaanojen ruokaa! Saavat samalla tuntea voimakasta ylemmyyden tunnetta ettei tarvi syödä köyhien ruokaa!
<bakmani> Perus huoltoaseman wieninleike houkuttelee enemmän.
<j4son> Jep jep... eikä tosiaan PeterNorth ollu ees hintansa arvosen näköstä.
<BetBet> Eikä yksikään ruokakriitikko testannut Deniksen rullakebabia.
<PeterNorth> Tasting-menu 220 euroa ja siihen viinit 130 euroa päälle. No, köyhälle kaikki on kallista. http://www.osteriafrancescana.it/menu_en.pdf
<VoteForPedro> Eipä oo kyllä erikoisen näköset murkinat, mutta mistäpä minä mitään tiedäm.
<olliko> Kallista paskaa
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu