Quantcast

Lähettäjä:

Nuppiz Nuppiz

Omakehuviikko - Bootleg-levyjen kansia

Kateellisena kattelin muiden julkaisemia kuvia aikaansaannoksistaan, ja kuumeisesti mietin etteikö omalta koneelta löydy mitään julkaisukelpoista vaikka koneella tulee väkerrettyä vaikka mitä kaiket päivät ja vähän yötkin. Eri peleihin tehdyt modit eivät oikein taivu kuvamediaksi, mutta sitten muistin Judas Priest-bootlegeihin tekemäni kansitaiteet. Bootlegit ovat yleensä yleisön jäsenten, mutta joskus myös radio- ja TV-yhtiöiden tekemiä ääni- ja videotaltiointeja bändien keikoilta, joita ei saa ostettua virallisessa muodossa mistään. Kyseessä eivät siis ole virallisesti julkaistusta materiaalista tehdyt piraattiversiot. Useimmat tekemistäni kansitaiteista ovat varsin yksikertaisia, koska bootlegeissä pääpaino on yleensä esityksen laadulla ja harvinaisuudella, mutta joukossa on myös muutama parempi otos joista esimerkkejä tässä.

2.2 / 5 (82 ääntä)

Omakehuviikko - Bootleg-levyjen kansia - Kateellisena kattelin muiden julkaisemia kuvia aikaansaannoksistaan, ja kuumeisesti mietin etteikö omalta koneelta löydy mitään julkaisukelpoista vaikka koneella tulee väkerrettyä vaikka mitä kaiket päivät ja vähän yötkin. Eri peleihin tehdyt modit eivät oikein taivu kuvamediaksi, mutta sitten muistin Judas Priest-bootlegeihin tekemäni kansitaiteet. Bootlegit ovat yleensä yleisön jäsenten, mutta joskus myös radio- ja TV-yhtiöiden tekemiä ääni- ja videotaltiointeja bändien keikoilta, joita ei saa ostettua virallisessa muodossa mistään. Kyseessä eivät siis ole virallisesti julkaistusta materiaalista tehdyt piraattiversiot.

Useimmat tekemistäni kansitaiteista ovat varsin yksikertaisia, koska bootlegeissä pääpaino on yleensä esityksen laadulla ja harvinaisuudella, mutta joukossa on myös muutama parempi otos joista esimerkkejä tässä.

Julkaistu: 31.8.2016 14:54

2.5K

Lähettäjä: Nuppiz Nuppiz

Otsikko: Omakehuviikko - Bootleg-levyjen kansia

Kuvaus: Kateellisena kattelin muiden julkaisemia kuvia aikaansaannoksistaan, ja kuumeisesti mietin etteikö omalta koneelta löydy mitään julkaisukelpoista vaikka koneella tulee väkerrettyä vaikka mitä kaiket päivät ja vähän yötkin. Eri peleihin tehdyt modit eivät oikein taivu kuvamediaksi, mutta sitten muistin Judas Priest-bootlegeihin tekemäni kansitaiteet. Bootlegit ovat yleensä yleisön jäsenten, mutta joskus myös radio- ja TV-yhtiöiden tekemiä ääni- ja videotaltiointeja bändien keikoilta, joita ei saa ostettua virallisessa muodossa mistään. Kyseessä eivät siis ole virallisesti julkaistusta materiaalista tehdyt piraattiversiot. Useimmat tekemistäni kansitaiteista ovat varsin yksikertaisia, koska bootlegeissä pääpaino on yleensä esityksen laadulla ja harvinaisuudella, mutta joukossa on myös muutama parempi otos joista esimerkkejä tässä.

Hakusanat: omakehu, judas, priest, levy, kansi, bootleg, record, cover, art,

2.2 / 5 (82 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-08-31 15:08:40

+1431

<Metalgod81>

Judas Priest 5/5

58

Kommentit (19)

Piilota OFF-Topic keskustelu

02.09.2016 13:40
01.09.2016 12:14

<Metalgod81> moskana Kyllähän tuo tiedossa on. Kaveri latisti tunnelmaani aikoinaan toteamalla että kenellehän miehelle Rob laulelee "turbo loverissa" :( Yritän silti olla tiedostamatta asiaa ;)

01.09.2016 07:28

<höhöhöhöhhöhöö> Hienoja on. Tekipäs mahtavan paluun hyvän musiikin ääreen viimeisellä levyllään. Bändin paras levy melkein neljännes vuosisataan, suosittelen.

01.09.2016 04:57

<moskana> hahahahaha taas saanut kauheesti miinusta, kun vähän vitsiä lyö! mahtaako kukaan teistä jonneista edes tietää, että bändissä oli homoja? minä sentään olen tavannut Robin ja KK:n briteissä...

31.08.2016 23:58

<John Holmes> Metal Gods

31.08.2016 22:26

<wheel_spin> Keep the faith \,,/

31.08.2016 21:33

<Kollu> Hail the Metal Gods!

31.08.2016 20:39

<Garbanzo> Nuppiz Heh, tein aikoinaan kansia kans, kun levyjen poltto oli vielä harvinaista. Lisäsin kansiin mm kommentteja; "Aito piraattituote", ja "Älä tee kopioita tästä laittomasta tuotteesta". jne. Laitoin myös viivakoodit yms, kuten sinä. :D

31.08.2016 18:12

<Nuppiz> Ja lisätään vielä, että jos joku haluaa näitä kuunnella niin kaikki saa ladattua osoitteesta http://nuppiz.webs.com

31.08.2016 18:02

<Nuppiz> Garbanzo En yleensä tee itse CD-levyä varten taidetta, koska niiden tulostaminen luotettavasti vaatii paremmat vehkeet kuin tavallisen mustesuihkuprintterin. Ja yleensä jopa näitä kaupallisesti myyvät ammattipajatkaan eivät tee juuri kummempaa kuin printtaavat etukannen ympyrän muodossa. hatwok Viittasin tuolla lähinnä siihen, että bootleg-levyt eivät ole kopioita virallisesti saatavilla olevasta materiaalista. Toki kyseessä on silti tekjänoikeudellisten biisien levittäminen vaikka tallenteet eivät olekaan "virallisia", mutta harva tästä on tietääkseni joutunut liriin.

31.08.2016 16:02

<MikkoP> Olisi muuten aika kuningas, jos näihin levyihin saisi bändin jätkiltä nimmarit.

31.08.2016 15:38

<moskana> Judas Gays - Breaking the anus

-10
31.08.2016 15:30

<hatwok> "Tämä ei ole piratismia" No Suomen lain mukaan on, koska näiden levittämisestä eräs tyyppi sai muinoin 17 000€ sakkoa :D http://keskustelu.jatkoaika.com/threads/bootleg-taltiointeja-levittÄneelle-sakkoja.21034/

31.08.2016 15:23

<Noppamopo> Kyllä tämä nimenomaan on sitä piratismiä bootleg-nimeä myöten...En kuiten tuomitse vanhojen ja hajonneiden yhtyeiden harrastajana.

31.08.2016 15:09

<MikkoP> Slayerin boogletteja joskus keräilin ja niissä oli ajoittain melkein parhaimmat kannet. Tuottajaksi merkitty Idi Amin tms.

31.08.2016 15:08

<Metalgod81> Judas Priest 5/5

31.08.2016 15:08

<varjoinen> https://www.youtube.com/watch?v=NRItYDKSqpQ siinä sulle keivei lisää sanan merkityksestä

31.08.2016 15:05

<keivei> Oonko liian nuori vai sivistymätön ymmärtämään tämän, törmäsin termiin bootleg ensimmäistä kertaa.

31.08.2016 15:02

<Garbanzo> En väheksy näitä, mutta olis mukava nähdä myös kuva itse levystä, eli kuinka siihen on panostettu. Itsellä kun nääs on perfektionismiin taipumuksia.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 41 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

HER-MAN

20 410 katselukertaa

Elixian tasa-arvo

19 657 katselukertaa

Roger-kissa

18 313 katselukertaa

Shit-Tok

16 626 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.