Lähettäjä:
HevipartaOmakehuviikko - Äärimmäisen paahtunut sian kylki
2,5 kiloa sikaa saatana. Ja vielä nuotiossa grillattu
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Lähettäjä:
HevipartaSyy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2021-05-28 17:40:23
+5063
<miestenmies> +5 RR
Onpa tavallaan sympaattinen kuva. Mies itnternetissä kehuu omaa osaamistaan laittamalla kuvan hyvin paahtuneesta sian kyljestä. Ensin vähän naurattaa, mutta sitten tajuaa että tuo on varmaan ihan saatanan hyvän makuinen kylkipala.
Kommentit (32)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<69dieseldust> Kokeilin kerran tehdä rosvo-paistia ison knotsin alla.Kaikki piti olla mielestäni vimosen päälle,liha,mausteet ym.Kypsyi koko yön maa-montussa aivan helvetin ison nuotion tuhka-kasassa.Aamulla ottettiin liha esiin montusta ja maistamaan.Kyllä vitutti kun maistoi lihaa,se maistoi ihan sanoma-lehdelle johon se oli kääritty.Oli leivinpaperi unohtunut pois.Aina oppii jotain uutta.
<Jaakko Susinahka> Hienosti tuhlattu puolet kylkipalasta. Epäilemättä tosi hyvä mut jos kehuja hakee ni vois sen riittävästikkin valmistaa.
<perliitti> hyi
<Raakamunakas> pika1 Itse kannattaisi varmaan tutustua grillaamisen saloihin. Tuo on kutakuinkin kuvan perusteella perfect!
<vääräklemmari> Näläkähän tässä tuli. Oliko minkälaiset tulet nuotiossa, ei muuten mutta pirun herkullisen näköistä 5/5
<Kantasolu> Ahjossa lämmitetty?
<Vihtori Lettunen> Kyllähän tuo varmasti oluen kanssa maistuis.
<alaselkäreppu> Goottikypsyys
<hugasa> Juurikin söin hyvin kärvennettyä possun suikaleita. Nyt tuli jano...
<StormyIX> Ootko Ron Swanson?
<KoneIstuja> Söisin :)
<hipa73> Hyvältä näyttää toi Karhu;)
<Mauser91> Karhu 5/5
<jarrrza> Hiili tunnetusti kovettaa ruikuloivaa vatsaa.
<ruukku89> Tuli nälkä.
<pika1> Muuten jees, mutta toi ei oo barkkia vaan palanutta. Opettele vielä.
<Kauski> tehkää riemurahasta uus bitcoin
<Vepsi> Näyttää kyl hyvältä. Ja muutama vissiin syö sian nahkoineen päivineen.
<LionKing138> MmmmmmmMMMMMMMMMMMMMM!!!! Kalja tuopissa tässä katselen kuvia ja nyt kyllä tekis mieli tota maistaa vaikka just söin.
<garmah> nää on näitä sankareita ketkä ei syö banaania jos siinä on ruskeahko läikkä. kyllä ite tulisin herkutteleen, nallekin siellä kutsuvasti vilkuttelee
< Basee> Ketsuppia tuonne
<SikaObi> Eittämättä herkullisia karsinogeenejä, mikäli myös pitää sian sivumausta
<Heviparta> Selvennykseksi pinta ei ole palanutta vaan paahtunutta nahkaa jonka väri johtuu tuoreista katajan oksista joita heittelin ajoittain hiilien päälle.
<Laksatiivitaavi> JuhnuZ Ethän sä töhnö syö vittu banaaniakaan kuorineen, tai kalaa suomuineen?
<pikkumusta> Kohta on parta rasvassa, poikamiesten ruokaa.
<miestenmies> Onpa tavallaan sympaattinen kuva. Mies itnternetissä kehuu omaa osaamistaan laittamalla kuvan hyvin paahtuneesta sian kyljestä. Ensin vähän naurattaa, mutta sitten tajuaa että tuo on varmaan ihan saatanan hyvän makuinen kylkipala.
<Näätä TÄ!> No otsikko ei ainakaan valehellu.
<naserix> Nyt on kypsä liha
<Räsäsen_Päivi> Aiai, tonne kun laittaa noihin railoihin valkosipulia, chiliä ja rosmariinia niin tuo 2.5kg muuttuu äkkiä kahden hengen annokseksi. Näyttää herkullisella!
<Matsonius> ettet vaan juksuta ja kuvassa onkin kaarna
<JuhnuZ> Karsinogeenikin on mauste
<olllli> Sain tästä mediasta syövän
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu