Quantcast

Lähettäjä:

JuhnuZ JuhnuZ

Nykyajan tuotekehitys

Tuotekehityksessäkään ei asiakas ole aina oikeassa. Eikä varsinkaan pieni marginaaliryhmä.

4.7 / 5 (63 ääntä)

Nykyajan tuotekehitys - Tuotekehityksessäkään ei asiakas ole aina oikeassa. Eikä varsinkaan pieni marginaaliryhmä.

Julkaistu: 18.6.2022 23:27

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: JuhnuZ JuhnuZ

Otsikko: Nykyajan tuotekehitys

Kuvaus: Tuotekehityksessäkään ei asiakas ole aina oikeassa. Eikä varsinkaan pieni marginaaliryhmä.

Hakusanat: Tuote, tuotekehitystyö, asiakas, valitus,

4.7 / 5 (63 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2022-06-19 10:11:24

+52419

<Why> +5 RR

"Minua pistää vihaksi tämä ajattelu että kaikki mielipiteet ovat muka tasa-arvoisia. Eivät ole. Osa on paskoja. Niiden takana ovat idiootit." (Ihmisten puolue)

55

Kommentit (14)

Piilota OFF-Topic keskustelu

22.06.2022 17:24

<Per-Einar> Raakamunakas Se on totta kyllä, että tämä wokettaminen, "vihapuheen" suitseminen yms överi feminismi vie meidät jollain aikavälillä tuhoon. Noh, ehkä kohta Ukrainan sota laajenee tännekin, niin voidaan unohtaa hetkeksi kaikki tämä hapatus ja keskittyä elämän kannalta olennaisiin asioihin.

22.06.2022 16:09

<Flippi> Vastaavalla wokekansalle nöyristelyllähän moni pulju on jo omiin muroihin kusenut. Ei ne mitään osta kuitenkaan kun liian kiire mennä upottamaan seuraava firma.

20.06.2022 11:25

<ville__1> Pah! Thingit ja Thangit suunnitellaan siten että ne tuottaa mahdollisimman paljon voittoa sijoittajille, eikä kuluttajan parasta ajatellen. Useilla aloilla ei ole oikeaa kilpailua, saadan vaan valita mikä logo paskassa tuotteessa on.

19.06.2022 15:09

<Raakamunakas> Per-Einar "Ehkä on myös niin, että on myös ihmisryhmiä jotka pahoittaa mielensä jos jotain tuotetta muutetaan vaikkapa vain pakkauksen osalta, varsinkin jos liittyy esimerkiksi sateenkaari aiheeseen." Joo, mutta se siinä just vituttaakin, kun aletaan asioita ja koko kulttuuria muovaamaan vain muutamien ääriradikaalien feministien/SJW takia.

19.06.2022 14:04

<Per-Einar> Tää on hauska media kyllä, mutta jos oikeasti alkaa miettimään että pitääkö paikkansa, niin eipä tule mitään mieleen. Noita huutelijoita kyllä riittää se on saletti, mutta tuosta tuotteiden muuntelusta valittajien tähden en sitten tiedä. Ehkä on myös niin, että on myös ihmisryhmiä jotka pahoittaa mielensä jos jotain tuotetta muutetaan vaikkapa vain pakkauksen osalta, varsinkin jos liittyy esimerkiksi sateenkaari aiheeseen.

19.06.2022 11:00

<BetBet> En näe pitävän paikkaansa. Älypuhelimet, fifa ja nhl -pelisarjat, elokuvien jatkot, eloveena, mustamakkara, karjalanpiirakat, kaikki samaa paskaa mitä ennenkin.

19.06.2022 10:11

<Why> "Minua pistää vihaksi tämä ajattelu että kaikki mielipiteet ovat muka tasa-arvoisia. Eivät ole. Osa on paskoja. Niiden takana ovat idiootit." (Ihmisten puolue)

19.06.2022 09:39

<Onanaattori> Kaikkia ei voi aina miellyttää ja siksi pitäisi pääasiassa yrittää mennä enemmistön mielipiteen mukaan mutta se ei tarkoita sitä, että enemmistön pitäisi yrittää pakkosyöttää mielipidettään vähemmistölle. Ja sama luonnollisesti toisinkin päin. Olen kuitenkin sitä mieltä, että oikeisiin faktoihin perustuvaa mielipidettä saa kyllä pakkosyöttääkin. Kaikki mielipiteet eivät kuitenkaan perustu faktoihin.

19.06.2022 02:57

<Jussi> Puuhöylä?

19.06.2022 01:40

<Kapa53> Kuin tieteen puolestapuhujia. Kerro yksi fakta, joka ei sovi maailmankuvaasi.Vastaanota riamua.

19.06.2022 01:30

<Matsonius> Jännä kun valittajia kuunneellaan ja sit toivotaan että asiat muuttuisi. Vitut, ei se mihinkään muutu jos istut ja itket vaan t:viisi vuotta sitä tehnyt

19.06.2022 01:24

<vitut_huumorista> Kaikkien mielipiteet on saman arvoisia, mutta se ei tarkoita sitä, että ne kaikki pitää saada huudettua mahdollisimman kovaa.

19.06.2022 00:10

<Lyly83> Ai että! Nyt oli muuten hirmu hyvin onnistunut media. Erityisesti pisteitä siitä että oon aivan varma että hyvin monet jotka oikeasti olisivat tuolla kuvan vasemmassa laidassa äänekkäimmin älämölöämässä kuvittelevat itsensä tuonne oikeaan laitaan.

18.06.2022 23:49

<SupaKillah666> Lumihiutaleita kaikkialla.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Nykyajan aapinen

17 909 katselukertaa

Nykyajan teinit

23 483 katselukertaa

Nykyajan ihmiset on niin raakoja

22 070 katselukertaa

Nykyajan Pikku kakkonen

39 019 katselukertaa

Nykyajan lapset ei ymmärrä

23 040 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.