Lähettäjä:
ArabNainen syönyt vuosia raakaa possua
10 vuotiaana aloittanut raa'an sianlihan syönnin. Nyt 23 vuotiaana kokenut kipuja päässä ja reisissä. Meni lääkäriin ja järkyttyi http://chuansong.me/n/2213822
Lähettäjä: Arab
Otsikko: Nainen syönyt vuosia raakaa possua
Kuvaus: 10 vuotiaana aloittanut raa'an sianlihan syönnin. Nyt 23 vuotiaana kokenut kipuja päässä ja reisissä. Meni lääkäriin ja järkyttyi http://chuansong.me/n/2213822
Hakusanat: nainen, mato, kasvaa, päässä, loinen, raaka, possu, porsaan, liha,
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2016-01-28 16:08:10
+13574
<N-Iron>
Tämän takia musliimit ja juutalaiset aikoinaan sianlihan 'kielsi'. Myöhemmin kunnon lämpökäsittely keksittiin mutta kiellot ovat kieltoja..
Aika: 2016-01-28 16:08:29
+72138
<hatwok>
Siis onko noi valkoset viirut matoja? :O Sori en oo oppinu tulkitsemaan röntgen/magneettikuvia
Aika: 2016-01-28 16:06:29
+35639
<Kelhanion>
Joisin napalmia.
Aika: 2016-01-28 16:05:48
+46204
<haisuvatukka>
No niin, hyi helvetti....
Aika: 2016-01-28 16:07:30
+75193
<LostGspot>
Seuraavan pihvin otan ravintolassa extrakypsänä.
Kommentit (73)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<Contula> https://www.youtube.com/watch?v=UM4RNIAnv5s raakaa kalaa kans.
<KukSu> suomessa myös tarkistetaan sianliha trikiininvaralta, joten kotimaisesta lihasta on hankala saada matosia ylipäätään, ja toisekseen niitä pitää haukkasta aika moinen määrä että niiden lisääntymiselle ja kroppaan leviämiselle on riittävän otolliset olosuhteet. suomessa ei siis ole vaarallista vaikka joskus vahingossa joku raaka jauhelihanpalanen menis suuhun asti.
<Le Pakkomies> N-Iron Taidettiin kyllä toi ruoan "lämpökäsittely" keksiä hitusen ennen muslimeita tai juutalaisia...
<pikkumusta> tiesittekö että suomalaisessakin sianlihassa on löydetty sairaalabakteeria, että silleen.
<uvracha> haisuvatukka; that's true so change the side please and peace...
<NitkuMestari> ei ollu oksennus kaukana näin krapulassa
<bigthe> Juuri aloitin House maratonin ensimmäisestä kaudesta niin tunnistin heti mitä ovat :D
<Semirotta> Kuka idiootti raakana sitä vetää :D
<Kapteeni Kalsonki> N-Iron Joo neandertalit keksivät käyttää tulta lihan kypsentämiseen, mutta hiekkaihmisille tieto ei ehtinyt ennen 1990-lukua.
<vonge> kystikerkoosi. aivoissa, silmien takana, reidet, vatsa- ja selkälihaksia peittää matoset. Eli kyllä nuo valkoiset ovat niitä lapamatoja hatwok
<Fenghuang> nimi7 Jumalaa ei ole olemassa joten voit huoletta alkaa pyyhkimään perseesi sillä satukirjan sivuilla.
<THT> Sianliha paistetaan aina kypsäksi ja piste. Jostain syystä ravintoloissakaan ei kysytä possunpihvin kanssa että otatko mediumina.
<sunnuntaipianisti> Jos lisätietoa kaipaatte niin Dandie on oikeessa, kyseessä on possun heisimatoinfektio Cysticercosis. Googlettamalla löytyy, sattuneesta syystä suomalaisia artikkeleita ei pahemmin oo mutta kehittymättömissä maissa näemmä kohtuullisen yleinen. Aiheuttaja on tässä tuo taenia solium eikä ns. trikiinimato. Kuvassa vaaleat vauriot on kystia eli nesteen täyttämiä rakkuloita. Lihaksissa nuo on kalkkeutuneet, eli eivät ole suoranaisesti matoja nuo valkoiset pisteet. Sitä en tiedä millasta kystamuodostusta trikiinoosi aiheuttaa mutta nämä kuvat on tuosta toisesta sairaudesta.
<Jiusonium> Löytyyköhän tähän jotain luotettavaa lähdettä? En noista aasialaisten koukeroista paljon ymmärrä.
<bluecut> Määrättiinkö sille matokuuri?
<Troo Mies> Ja tämä liittyy sian syöntiin miten?
<kdr_> SirMaha Enpä ole koskaan kuullut tuollaisesta.
<kdr_> HYI SAATANAN SAATANA.
<JohnNestor> SirMaha En ole koskaan kuullut kenenkään sanovan että possu suositellaan jätettävän pikkusenkaan raa:aksi. Vittu noin se pitää kirjottaa muuten?
<LordBhorak> Suomalaista possua voi syödä vaikka raakana pihvinä. Suomalaisen possun voi jäljittää leikatusta palasta sikaan, josta maatilaan, josta kaikkeen siihen ruokaan, mitä tämä porsi söi ja siitä eteenpäin kaikkiin hänen esi-isiin. Ei ole suomalaisissa possuissa näitä vitun loisia. Haistakaa paska "possu pitää kypsentää täysin" -huutajat. Joo, pitää, jos ostatte PASKAA.
<SirMaha> Porsaanliha sisälsi ennen myös länsimaissa trikiiniloisia joiden takia possu kehotettiin aina kypsentmään läpikypsäksi. Trikiinit kuolevat n60 asteen lämmössä. Nykyään sikaloiden hygienian kehityksen ja eläinten rokottamisen vuoksi länsimaissa ei juuri enää possuissa loisia ole. Possu suositellaankin jätettäväksi hieman roseeksi mieluummin kuin läpikypsäksi. Mutta sekin on tietenkin makuasia.
<Dink30000000> Raakaa possua. Siteääkin saada loisia..
<Urho_Kekkonen> No ois ees kypsentänyt ne madot jos ei oo possua jaksanu kypsentää
<TrueTroll> Vittu että rupes kuumottaa ja kutittaa joka paikasta, itävallassa nimittäin tarjoiltiin possun sisäfileet mediumina...kerkesin vielä syödä koko satsin ennenku kaverit vihjasi että se on muuten possua se...
<Dandie> Koteloituneena (valkoiset täplät) taitaa olla molempien Taenia solium ja Trichinella spiralis matoja sekasin. https://en.wikipedia.org/wiki/Cysticercosis https://fi.wikipedia.org/wiki/Trikiini
<Celer> Kyseessä lienee trikiinitoukkia. Trikiini leviää lihansyönnin välityksellä. Siat ovat kaikkiruokaisia ja sen takia voivat kantaa trikiiniä. Trikiini kuolee 70 asteen lämpötilassa. Tämän takia kaikki lihaa syövien elukoiden liha pitää kypsentää täysin kypsäksi. Trikiini ei lähde millään matokuurilla vaan sitä kantaa sitten loppuikänsä ja se aiheuttaa hirvittävät kivut.
<t0mpp4> Eikös kukaan täällä ole syönyt ilmakuivattua kinkkua? Hyvää!
<illupaha> tulis saattana lapamato ja laihduttas
<WolfensteinETrox> Mua kutittaa nyt joka paikasta.
<Nimi7> Fenghuang Huvikseenko Jumala niitä käskyjä antaa. Jumala kyllä tietää mikä on hyväksi ihmisille :)
<Alhimiq> Häiritsevä media, varsinkin kun tän jälkeen kattoo juutuubipätkää https://www.youtube.com/watch?v=4cL3O64gBEE
<Whitekitten> Oli pikkaset kuumotukset ku kerran söin purilaista kreikassa joka oli viel punasta. Aattelin että kai se oli nautaa. Mutta silti ei voinu olla kuumottelematta, että entä jos oliki sikaa ja nyt ne madot ryömii mun lihaksissa.
<JohnKimble> Ei toimi linkki...
<BAPHOMET> liha on terveellistä nam!
<Japonaattori> Anteeksi, mutta miksi? Miksi syödä raakaa sianlihaa?
<OsKuukkeli> LostGspot Ei kannata semmonen turha höpötys jos nautaa lappaa hetulaan. NääTÄ on eriasia. Ja muut lihansyöjät.
<Kosmanen> Aluks katoin et miks täs on enkelin siivet...
<Nägä> Rupespa kutittamaan päätä
<Tikrutin> Ehkä Mirrix auttais
<rypsipiirakka> hyvä että oli tuo linkki aiheeseen niin selveni tämäkin homma :)
<onzir> Syö raakaa lihaa = ULLATUUUUUSSSS!!!
<Goatsela> "Jos olo on huono vielä parin viikon päästä nii tuu sitten uudestaan" t. Terveyskeskus
<suomen_hallitus> Tingting luultavasti yli 10-vuotiaille alkoivat syödä raakaa lihaa, mutta koska se on tyttö, määrä ruokaa ei ole suuri, perhe ei odottanut olevan syö raakaa lihaa tartunnan loisia.
<Jokkelinen> järä Kunhan pitää supin nylkemis puukon erillään. Mutta onko pakko syyä raakana kun tykkään tummaks paistetusta:D
<hanskaaja> Pystyykö tuollaisesta enää paranemaan?
<SuojaKerroin> Tuosta vielä kaveriksi raakaa kalaa niin saa ne madot lihaksien lisäksi suolistoonki :D
<Garbanzo> Mulsimit on sitten kait oikeessa.
<järä> Jokkelinen Trikiiniltä vaikuttaa. Suomessa viimeisin Trikiinitapaus on sattunut 1970- luvulla ja tällöinkin tartunta oli saatu karhunlihasta. Suomessa valmistettu liha on ensiluokkaisen puhdasta, joten ainakaan trikiinipelon takia ei kannata pihviä kypsänä syödä.
<EiSaatana> Millaista on raaka sianlihan syönti? Heh heh...
<Jokkelinen> Onko tämä trikiiniä? Moittikaa vaan että en tiedä pihveistä mitään kun syön kypsänä.
<spiigeldefiigel> Ja niin sai Rotten Soundin maggots kappale alkunsa
<PannuMuna> Hyi vittu.
<järä> Tulipa yllätyksenä että tapahtunut kiinassa, siellä kun puhtaudesta ei niin paljon välitetä. Suomalaista nautaa voi huoletta syödä "raakana" eli sisälämpötila n.50c Possua vaatii 70c sisälämpötilan Trikiinivaaran vuoksi. Tuoretta meressä elänyttä kalaa voi syödä raakana huoletta.
<tukechu> Darwinismia parhaimmillaan
<kahvisetä> Vesterpester Linkki saattaa liittyä. https://fi.wikipedia.org/wiki/Trikiini
<Hemän> Vesterpester Tiivistettynä: Matoja ilmeisesti eri puolilla kehoa, koska vetäny raakaa lihaa
<Micky Maus> kiitos linkistä, siitä sai hyvin selville mitä kuvissa on!
<Nauraja> trikiiniä
<wolff> Ihme ettei oo tuntenut tai nähnyt mitään outoa liikehdintää ihon alla. Hyjjyj
<Fenghuang> N-iron Paskanmarjat kielsi tämän takia. Yhtälailla matoja, paskaa ja spermaa voi saada myös raa'asta lampaanlihasta yms.
<Vesterpester> Voisiko joku röntgenologi vähän selventää mitä tässä tapahtuu?
<MrDarkman> she ded, sooon...
<randomdude> Lehmästä huomattavasti pienemmällä todennäköisyydellä, varsinkin Suomessa, mutta kannattaa se liha silti kypsentää.
<Simp0> Kyllä se yhtä lailla lehmästä voi saada matoja jos ei kypsennä kunnolla. Oikeestaan ihan mistä vaan raa'asta lihasta. Aina pitää kypsentää kunnolla. Myös kala.
<hatwok> Siis onko noi valkoset viirut matoja? :O Sori en oo oppinu tulkitsemaan röntgen/magneettikuvia
<N-Iron> Tämän takia musliimit ja juutalaiset aikoinaan sianlihan 'kielsi'. Myöhemmin kunnon lämpökäsittely keksittiin mutta kiellot ovat kieltoja..
<Mahmu_1> Reidet muistuttaa kehä 1.stä aamuruuhkassa, trafiikkia niin perkeleesti.
<toni90_> en osaa oikein kattoo tätä kun ei ole terveen ihmisen aivoja ja keuhkoja mihin verrata. mutta pahalta näyttää. pekoni on jees.
<The Laama> Seuraavaksi voikin ruveta syömään matoja
<LostGspot> Seuraavan pihvin otan ravintolassa extrakypsänä.
<Aivovaurio> Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.
<Kelhanion> Joisin napalmia.
<haisuvatukka> No niin, hyi helvetti....
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu