Quantcast

Lähettäjä:

Contula Contula

Myyjät lukee

Asiantuntevaa opastusta

4.6 / 5 (97 ääntä)

Myyjät lukee - Asiantuntevaa opastusta

Julkaistu: 3.2.2015 11:23

2.5K

Lähettäjä: Contula Contula

Otsikko: Myyjät lukee

Kuvaus: Asiantuntevaa opastusta

Hakusanat: myynti, best, buy, myyjät, lukee, tekstit, laatikosta, elektroniikka,

4.6 / 5 (97 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-02-03 11:39:13

+68198

<Jonetzku>

Alalla työskennellessä voin sanoa että jos haluaa menettää uskoaan yhteiskuntaan niin suosittelen vahvasti. Esim tuossa viime kesän helteiden aikaan joku vanhempi mies toi takaisin _20e_ tuulettimen ja sanoi että haluaa rahat takaisin kun se alkaa pitämään outoa ääntä kun on ollut päällä jonkinaikaa. Siinä sitten totesin että me otetaan se liikkeeseen että voidaan todeta vika ja sitten vasta saa rahat takaisin niin sieltä tule takaisin että "Haista vittu!", epämääräistä mutinaa ja löntystelyt ulos liikkeestä. Että sellasta

212

Aika: 2015-02-03 14:35:52

+385

<89Woot>

Gigantissa käyneenä voin sanoa että jos haluaa menettää uskoaan yhteiskuntaan niin suosittelen vahvasti. Esim tuossa viime kesän helteiden aikaan kävin ostamassa _20e_ tuulettimen, mutta se alkoi pitämään outoa ääntä kun oli ollut päällä jonkinaikaa, eli täysi susi. Meinasin palauttaa sen, mutta kesämyyjänä täysi jonne, joka halusi ruveta testailemaan sitä 20e laitetta. Aikaa mennyt jo 10min ja jätkä vaan roplaa sitä kusetus sisäänheitto tuotetta ja mutisee jotain epämääräistä. Sanoin tälle asiakaspalvelun ammattilsaiselle, että otappa mallia ja heitin sille 20e ja huikkasin "Haista vittu!"

209

Kommentit (14)

Piilota OFF-Topic keskustelu

04.02.2015 02:43

<irou> kuka vittu menee johonkin giganttiin ostamaan "peruskonetta" ilman että tietää mitä haluaa. ihan sama vaikka käyttää vaan facebookkiin ja verkkopankkiin kyllä nyt saatana pitää tietää että onko hyvä vai ei. noh jos et tiedä tässä pieni ohje. Jokainen hp, acer, asus, lg jne kannettava toimii suoraan paketista ilman ongelmia. oikeesti. Jos sensijaan käytät konetta pelaamiseen ym niin kannattaa kattoa netistä arvosteluja ym etukäteen etkä mene kuuntelemaan niitä myyjien kusetuksia. kallein ei aina ole paras

04.02.2015 01:04

<|spödrlö|> joo menin giganttiin enkä ollu ihan varma et ostanko ps4 vai xbox onen. myyjä selitti kuinka hyvä vehje xbox on ja selitti myös hyvin tarkasti kuinka hyvä ps on. myyntipuheet lähinnä ärsytti kun ite funtsin mielessäni et on toi pleikkarin ohjain vieläkin aika peruna.. alko vituttaan se maininta blueray soittimena sit sen verran et en ostanu kumpaakaan ko. liikkeestä vaan löysin tori.fistä hyvään hintaan xboxin 100? halvemmalla. kuka edes tekee konsolilla muutakun pelaa?

03.02.2015 20:41

<Jonetzku> 89Woot Tässä vaiheessa, niinkin käsittämättömältä kuin se kuulostaakin, jotkut asiakkaat kiikuttavat laitteen johonkin eriin kodinkoneliikkeeseen ja kyselevät sieltä takuuhuoltoja laitteesta jota ei ole ostettu heidän liikkestään saati saman ketjun liikkeestä, kun eivät saaneetkaan haluamaansa laadukasta asiakaspalvelua Giga#####a (yllätys yllätys). Tottakai asiakas neuvotaan johonkin huoltoon mikäli mahdollista, mutta ei siinä tiskin takana tässä vaiheessa kyllä paljoa hymyilytä ellei nyt satu pelastamaan oikein kunnolla jonkun päivää.

03.02.2015 19:54

<Jiusonium> Helvetti kun osa asiakkaista kuvittelee, että voivat käydä ostamassa meiltä mitä tahansa, ja sitten parin päivän päästä päättävät etteivät haluakaan sitä. Ei se nyt perkele niin toimi.

03.02.2015 18:04

<Juzu89> Gigantin myyjät aina katoo johonkin kun kysyy vähän tarkempaa tietoa jostain laitteesta. Verkkokauppa.comin tyypit taas kertoo vähän liikaakin tietoa kun erehtyy kysymään.

03.02.2015 17:13

<Tikrutin> Jos totta puhutaan niin ainakaan täällä Giganttiin voi palauttaa ostoksen ilman ogelmia kuukauden sisällä ostosta.

03.02.2015 14:35

<89Woot> Gigantissa käyneenä voin sanoa että jos haluaa menettää uskoaan yhteiskuntaan niin suosittelen vahvasti. Esim tuossa viime kesän helteiden aikaan kävin ostamassa _20e_ tuulettimen, mutta se alkoi pitämään outoa ääntä kun oli ollut päällä jonkinaikaa, eli täysi susi. Meinasin palauttaa sen, mutta kesämyyjänä täysi jonne, joka halusi ruveta testailemaan sitä 20e laitetta. Aikaa mennyt jo 10min ja jätkä vaan roplaa sitä kusetus sisäänheitto tuotetta ja mutisee jotain epämääräistä. Sanoin tälle asiakaspalvelun ammattilsaiselle, että otappa mallia ja heitin sille 20e ja huikkasin "Haista vittu!"

209
03.02.2015 12:40

<Halvattu> Elias Hulk tai vaihtoehtoisesti vanhempi malli, jossa on tyyppivika, jota ilman laite on täydellinen. Tässä uusimmassa se on korjattu!

03.02.2015 12:17

<GyRo> pilkku olis kiva.

03.02.2015 12:16

<Bonthon> Voipi olla että tuolla haetaan sitä ettei tuollaisessa suuren luokan eloktroniikka-kaupassa myyjät mitään jumalia ole eivätkä he välttämättä voi vasta mihinkään älyvapaisiin kysymyksiin missä ei ole mitään järkeä muutenkaan.

03.02.2015 12:10

<jämuli> mitäpä tuosta asiakaspalvelusta. mielummin ostaisin netistä kuin liikkeestä jonka palvelutaso on tollainen

03.02.2015 11:51

<Jeppe-epeli> Ari_Rung Tässä vois miettiä millä arvoilla tämä hyvyys tai "oikeasti" hyvyys määritetään. Sanoisin että oikeasti hyvä myyjä on sellainen joka tavoittelee sekä asiakkaan ja itsensä jossain tapauksissa koko yhteisön etua mutta nämä arvot taitaa olla 2000 vuotta liian vanhoja. Nykyään vain rahalla on väliä kun puhutaan siitä mikä on hyvä. TTIP on hyvä esimerkki.

03.02.2015 11:39

<Jonetzku> Alalla työskennellessä voin sanoa että jos haluaa menettää uskoaan yhteiskuntaan niin suosittelen vahvasti. Esim tuossa viime kesän helteiden aikaan joku vanhempi mies toi takaisin _20e_ tuulettimen ja sanoi että haluaa rahat takaisin kun se alkaa pitämään outoa ääntä kun on ollut päällä jonkinaikaa. Siinä sitten totesin että me otetaan se liikkeeseen että voidaan todeta vika ja sitten vasta saa rahat takaisin niin sieltä tule takaisin että "Haista vittu!", epämääräistä mutinaa ja löntystelyt ulos liikkeestä. Että sellasta

212
03.02.2015 11:25

<SaKoz> Kilpailijan myyjät sentään googlaa laitteen arvosteluja ja speksejä netistä. Menisin ennemmin sinne.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Vuohi lukee postia

14 322 katselukertaa

Kissa lukee olan yli

12 214 katselukertaa

Hallitus lukee sähköpostejasi

20 684 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.