Quantcast

Lähettäjä:

JuhnuZ JuhnuZ

Miten työt jaetaan nykyään

Kun firmassa väkeä vähennetään, mutta työmäärä pysyy samana.

4.6 / 5 (63 ääntä)

Miten työt jaetaan nykyään - Kun firmassa väkeä vähennetään, mutta työmäärä pysyy samana.

Julkaistu: 23.6.2022 17:31

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: JuhnuZ JuhnuZ

Otsikko: Miten työt jaetaan nykyään

Kuvaus: Kun firmassa väkeä vähennetään, mutta työmäärä pysyy samana.

Hakusanat: Työ, potkut, palkka,

4.6 / 5 (63 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2022-06-24 07:21:42

+21842

<gilette> +5 RR

Jos Karpo lähtisi uudestaan tekemään ohjelmaansa Karpolla on asiaa, Karpo ammuttaisiin viikossa, niin paljon mätää ja korruptiota on Suomessa ja määrä vain lisääntyy, kaikki jotka ovat erimieltä, ovat salaliittoteoriitikoita tai fasisteja

31

Aika: 2022-06-23 23:05:01

+5165

<hekokaivuri> +5 RR

Trollius europaeus ja sitten ihmetellään miksi meillä on tehoton ns julkinensektori. Jollekkin voi tulla kohtuutttomia työkuormia kun koitetaan tehostaa toimintaa ja samaan aikaan saatta joku sluibailla tekemättä juuri mitään mutta palkka juoksee. Kertomasi esimerkki on hyvä esimerkki. Kaikenlaisia lähes uskomattomia tarinoita toisinaan kuulee.Kuten että,sairasloma tuuraaja joutuu miettimään miten saa 8h päivässä kulumaan ja varsinainen työntekijä vannottaa että ei saa kertoo yhtään kellekkään millasta hänen työ on...

7

Aika: 2022-06-23 19:02:52

+11242

<Theggis> +5 RR

*työmäärä kasvaa ja PALKKA pysyy samana.

7

Kommentit (16)

Piilota OFF-Topic keskustelu

31.07.2023 19:34

<SirJakkuson> Juurikin prikulleen näin se menee.

05.07.2022 10:03

<kokkarekikkare8> epärealistinen työhaastattelu: https://kuvapalvelin.fi/selaa/EMgA1J

28.06.2022 10:21

<Waldemar85> gilette ainakin Karpoa haukuttaisiin putinistiksi koska kehtaa löytää epäkohtia paratiisistamme

26.06.2022 21:02

<pervo> No vittu, oonki ihmetelly miten tää menee ku mulla ei oo palkka lisääntyny vaikka väki vähenee. Kiitos.

24.06.2022 07:57

<jannea> Jos jonkun työmäärä lisääntyy jossain yhteydessä, niin onko hän siihen saakka tehnyt esimerkiksi vain 80-prosenttista työmäärää? (olettaen, että työpäivän pituus pysyy samana) Mietin vaan, että oonko taas tehnyt väärin, kun olen tehnyt koko työajan töitä...

24.06.2022 07:21

<gilette> Jos Karpo lähtisi uudestaan tekemään ohjelmaansa Karpolla on asiaa, Karpo ammuttaisiin viikossa, niin paljon mätää ja korruptiota on Suomessa ja määrä vain lisääntyy, kaikki jotka ovat erimieltä, ovat salaliittoteoriitikoita tai fasisteja

24.06.2022 00:28

<pukk01> Parasta tässä että sitten kun tuoteen kehitys tai palvelu hidastuu, tullaan kysymään et miksi ette tee ja samalla kerrotaan että bonuksia ei tule kun tavoitteisiin ei päästy. Eli oikeasti noiden ansiot laskee, vaikka mikään ei ole heidän syytä.

23.06.2022 23:05

<hekokaivuri> Trollius europaeus ja sitten ihmetellään miksi meillä on tehoton ns julkinensektori. Jollekkin voi tulla kohtuutttomia työkuormia kun koitetaan tehostaa toimintaa ja samaan aikaan saatta joku sluibailla tekemättä juuri mitään mutta palkka juoksee. Kertomasi esimerkki on hyvä esimerkki. Kaikenlaisia lähes uskomattomia tarinoita toisinaan kuulee.Kuten että,sairasloma tuuraaja joutuu miettimään miten saa 8h päivässä kulumaan ja varsinainen työntekijä vannottaa että ei saa kertoo yhtään kellekkään millasta hänen työ on...

23.06.2022 23:01

<Fingerpori> Niin tutunkuuloista. Aina saa tehdä 3-4 hengen työt mutta palkkaa ei tuu kuin 1 henkilön töistä.

23.06.2022 22:43

<hekokaivuri> dasser niinpä. Yritykset joutuu tasapainoilemaan palkan ja työkuorman kanssa. Ja varsinkin näinä aikoina kun ainakin toistaiseksi tuntuu että työmarkkinoilla on joillakin aloilla enmmän avoimia työpaikkoja kun työntekijöitä. Tuo kuvaushan kertoo että kun työntekijöitä vähennetään, silloinhan kyse on työnantajan taholta tullut tekijä määrän vähennys. Siihen on yleensä jokin syy, taloudellinen, työmäärän väheneminen tms. Eri asia tottakai jos työntekijä itse lähtee nostelemaan, yleensä kyllä sellaisessa tilanteessa järkevää palkata uusi tilalle.

23.06.2022 20:08

<dasser> hekokaivuri no epämieluista oltavat, mitä liiallinen työkuorma yleensä on, voi johtaa myös lopullistenki tekijöiden irtisanoutumiseen. Ei sekään kuulosta firman kannalta kovin hyvältä. Parastahan olisi saada uusi tekijä lähteneen tilalle.

23.06.2022 19:02

<Theggis> *työmäärä kasvaa ja PALKKA pysyy samana.

23.06.2022 18:30

<hekokaivuri> Miten niin nykyään? Eikös toi aina ole mennyt noin?Ja miten se pitäs sitte mennä jos vaihtoehtona ois vaikka ollut että ilman työntekijöiden määrän vähennystä yritys tekis tappiota ja lopulta menis koko pulju nurin? Joo totta, lisääntyneestä vastuusta ja työstä pitäs saada korvausta mutta aina ei mee niin, ikävää mutta totta. Ja ainahan työntekijät voi vaihtaa työpaikkaa. Ja kannattaa muistaa että yritysten ensisijainen tehtävä on tuottaa omistajilleen voittoa, ei työllistää. Toisenlaista mallia joskus aikanaan kokeiltiin tuossa itänaapurissa. Eikä se päättynyt hyvin.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 120 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Työturvallisuus

15 452 katselukertaa

Lumityöt

14 550 katselukertaa

Yhteistyötä

14 438 katselukertaa

Käsityötä

19 672 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.