Quantcast

Lähettäjä:

Arab Arab

Mitä odottaa tulevaisuudelta

2.9 / 5 (69 ääntä)

Mitä odottaa tulevaisuudelta

Julkaistu: 20.9.2016 18:41

2.5K

Lähettäjä: Arab Arab

Otsikko: Mitä odottaa tulevaisuudelta

Hakusanat: biljoona, vuotta, myöhemmin, tulevaisuus, future, odotus, tekniikka, kehittyy, ihmiset, ihmiskunta,

2.9 / 5 (69 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-09-20 18:50:24

+10980

<huNaja>

Itse odotan tulevaisuudessa lähinnä sitä, että kristittynä joudun elämään pelossa, epävarmana tulevaisuudesta, katsomaan omaa kotimaatani, jota en kuitenkaan enää tunnista siksi maaksi johon synnyin. Tämä pelko tulee koskemaan myös ateisteja ja luultavasti juutalaisiakin. Sen lisäksi pelkään sitä, että minut hylkäävät omat veljeni ja sisareni, koska mielipiteeni on mielipiteenvapaudesta huolimatta väärä. Pelkään, että kotini kirkko muuttuu tuhkaksi ja sen juurilta nousee torni josta kaikuvat päivittäin vieraskansan julistukset. Tässä pari juttua mitä pelkään tulevaisuudesta.

265

Aika: 2016-09-20 18:52:11

+37640

<inva>

eli omega pisteessä jossa historia voidaan kirjottaa uudestaan, pystytään luoda todellisuus, jossa saksa voittaa 2. maailmansodan?

125

Aika: 2016-09-20 19:24:54

+21673

<Pops_>

SuutKiinniJo Ei sun tarvii ku kattoo Ruotsiin, niin näät mitä siiitä seuraa. Koetapa siinä mennä ghettoon käännyttämään muslimeja :D Sen haluisin nähä :D Maahanmuuttajia otetaan tänne ihan sen takia että päästäisiin vaikuttamaan politiikkaan. Viime vuonna saatiin 30 000 uutta äänestäjää, jos kaikki siis olisivat aikuisia. Miten nämä ihmiset aikoo äänestää? Luulen että moni äänestäisi maahanmuuton puolesta, mikä taas edesauttaa tuomaan maahan epäjärjestystä. Tämä kaataa lopulta koko valtion sisältäpäin.

91

Aika: 2016-09-20 19:02:14

+18895

<Mo1kko>

SuutKiinniJo Voisit välillä totella nimimerkkiäsi

75

Aika: 2016-09-20 18:46:22

+1491

<karva>

tulevaisuus on sensuuria

66

Kommentit (95)

Piilota OFF-Topic keskustelu

11.10.2016 20:34

<BetBet> sdabu Tilastot tilastot... ei kunkin mielikuvat paljonko rikoksia tapahtuu. Tulijoiden määrät on pienentyneet radikaalisti.

11.10.2016 18:46

<sdabu> SuutKiinniJo Eikä kyse ole pelkästään niistä keitä tänne on nyt tullut, vaan siitä että niitä tulee koko ajan lisää. Kyllähän kaikki onnettomat hölmölään haluaa tulla, kun rahaa jaetaan ja Suomen vankila on heille pelkkä vitsi.

11.10.2016 18:43

<sdabu> SuutKiinniJo Kyllä niitä on enemmän tullut ja käännytettyjä ei saa lähetettyä takaisin. Tekevät rikoksia että eivät joutuisi lähtemään vaan pääsevät suomen vankilaan. Mielestäni käännytetyt rikoksen tekijät pitäisi lähettää kotimaansa vankilaan, niin loppuisi tuokin ilmiö. Ja etkö ole itse huomannut tuota medioiden sun muiden valehtelua?

07.10.2016 09:04

<BetBet> sdabu Haloo. Puhut kuin palttiarallaa 15000(tai vaikka koko remmi) nyt jäävää henkilöä pistää Suomen polvilleen. Ja kuinka tilastokeskus, viranomaiset, kaikki Suomen valtamediat ja hallitus järjestäen valehtelee asioiden tilasta. Eikä maahanmuuttokriittisyys, mitä voit harrastaa aivan rauhassa, ole rasismia.

05.10.2016 16:13

<sdabu> Valheellisista uutisista niin kuinka hyvän kuvan se antaa kansalle tämän maan nykytilasta kun totuuksia pitää alkaa väärentämään. Niitä on loppupeleissä aika vähän vielä täällä(silti mielestäni aivan liikaa) ja niin moni siitä pienestä osasta tekee jotain pahaa, niin miten sitten jos niitä olisi esim. 40% Suomen väestöstä?

05.10.2016 16:11

<sdabu> SuutKiinniJo Miten tässä voi enää uskoa mihinkään, edes uutisiin, kun ovat jo useamman kerran jääneet kiinni valheellisesta ja mamuja ylistävästä uutisoinnista. Kuinkahan moni tapaus sinne tilastoihinkaan päätyy kun uutisissakin arabi on kantasuomalainen vaikka on asunut vain muutamia vuosia Suomessa. Uskon että suurin osa suomalaisista on täynnä tätä koska kun katsotaan Ruotsiin nähdään Suomen tulevaisuus ja se ei ole ruusuinen. Monet eivät uskalla sitä vain sanoa, kun pelkäävät rasistiksi tai natsiksi leimaamista tai työpaikkojensa puolesta. Kun valtamedia jää monet kerrat kiinni ...-->

04.10.2016 21:06

<BetBet> ksella siihen. ja epärealistisella sellaisella..

04.10.2016 21:06

<BetBet> sdabu Lyhyesti... Tyttären kopeloinnista: katso tilastot – totuus siellä, ei mielikuvissa, eikä median raflaamissa asioista. Kyllä, konflikti parempi ratkaista siellä eikä, täällä; näin ei kuitenkaan ole asioiden tila eikä sellaiseksi muutu. Tämä yhteiskunta ei ole kustu, vaan edelleen maailman huippua. Omasta hyvunvoinnista karsiminen, mitä on vasta vähän tapahtunut, EIKÄ kyseisen kriisin takia vaan omista aiemmista suhmuroinneista johtuen, on teillä kysymys yhdistettynä heidän eriheimlaisuuteen ja kuvitelmiin tulijoiden luonteesta sillä rajatulla perspektiivillä ja ylimitoitetulla luottamu

04.10.2016 18:33

<sdabu> SuutKiinniJo Olet niin sinisilmäinen, että tekee ihan pahaa jo lukea tuota.Elämä ei ole sellaista että kaikki voittaa. Sanoit: "kukaan ei ole raahaamassa tänne ketään, vaan hoitamassa kriisiä aivan samoin kuin tekisimme naapuriemme kanssa".Otatko sinä naapurisi kotiisi asumaan ja hyssyttelet kun ne alkaa kopeloimaan tyttäriäsi. Konflikti pitää ratkaista paikan päällä antamalla apua leireillä sun muuta, eikä raahata aivan erilaisia ihmisiä tänne kun siinä kustaan tämäkin yhteiskunta. Miten uppoava laiva voi ottaa myös toisen veneen uppoavat

04.10.2016 11:50

<BetBet> Pops_ Niin linkit sanoivat mitä sanoivat ja mitä lainasin. Sinun haluamasi on yhdentekevää, jos se pysyy vain sinä itsenään, eikä tarkoita toimia vastoin faktoja. Sinun henkilökohtainen hyvinvointi on kokonaisuuden kannalta tehtyjen päätöksien osalta kutakuinkin yhdentekvää – kaikkea voi sattua, eikä sellaisesta vedetä isolla pensselillä linjoja yhteiskunnan osalta. Tilastot kertovat rikollisuuden, raiskaukset mukaan lukien todellisuutta, eikä niitä paisutella niiden ulkopuolella fiiliksen mukaan kuten getto-asiaa yritit. Lopetan osaltani, kun jaarittelen ja juominen jatkuu...

03.10.2016 18:04

<Pops_> SuutKiinniJo No jos näin tutkimukset sanoo niin siihen uskon, en minä itsekään haluaisi asua alueella missä on paljon maahanmuuttajia lähi-idästä tai Afrikasta. Voi herranisä...kyllä raiskauksetkin on ongelma. Ihan oikeassa olet se on myös konflikti, mutta yleensä sellainen mitä toinen ei halua, eikä pysty aina siitä pääsemään pois. Vittu sä oot sekaisin. Turhaa edes sun kanssa keskustella...

30.09.2016 17:06

<BetBet> Pops_ Ei puhuttu kantasuomalaisten aiheuttamista ongelmista, ei puhuttu maahanmuuttajien aiheuttamista ongelmista, vaan konflikteista(niiden riskin kasvamisesta); se tarkoittaa kahta osapuolta, jos oli epäselvää. Te olette se toinen osapuoli, poistakaa se, kun siihen teillä kullakin on eväät.

30.09.2016 16:47

<BetBet> Pops_ "Alueilla, joiden asukkailla on jo ennestään ongelmia, riskit konflikteihin maahanmuuttajien kanssa..." Ja mitä ihmeellistä tuossa on. Siinä ei mitään kerrota konfliktien syystä – sen sinä kaivat omasta päästäsi.

30.09.2016 16:43

<BetBet> Pops_ Ja siellä luki, että muuttoaalto pois päin on alkanut vai? Lue mistä oli kyse ja lue mistä linkkisi kertoo ole hyvä. Kai minä nyt herran tähden tiedän, että suurimmissa kaupungeissa heitä enemmän on ja sinne valuvat, kuten suomalaisetkin. Ei mitään ihmeellistä. Mutta mitään hemmetin gettoa niistä et aikaiseksi saa muuta kuin kuvitelmissasi.

30.09.2016 16:38

<Pops_> SuutKiinniJo Pahentavat vain ongelmaa.

30.09.2016 16:38

<Pops_> SuutKiinniJo No noissa linkeissähän juuri sanottiin että kun määrä yli 20% niin auheutuu ongelmia. Lisäksi kantasuomalaisia alkaa muuttaa pois->lisää entisestään maahanmuuttajien määrää->ghettoutuminen. Kiellätkö muka ettei nyt olisi näkyvissä jo ongelmia? Jossain enemmän kun toisaalla? Vasta itse sanoit että ne jaetaan tasaisesti ympäri Suomea :D Niin koskevat jo maassa pitempään olleita, mutta entäs sitten kun nämä nykyiset pääsevät pois keskuksista? Ei ne Ruotsissakaan pohjoisessa keskellä korpea viihdy. Ongelma on jo nyt olemassa ja ne jotka ovat tulleet viime/tänä vuonna pahentavat

30.09.2016 16:37

<BetBet> Pops_ Kerro miten se kymmenen prosentin nousu tekee alueesta getton. Ei mitenkään. Mikä sinun pointti tässä oikein on; jossain on enemmän kuin toisaalla, mitä hemmettiä sitten, kun Ruotsin tilanteeseen sitä ei voi verrata missään suhteessa; ei tulijoiden määrässä, ei aikataulussa, ei asian hoidossa, ei sijoituksessa. Ja yllätys yllätys, että jo valmiiksi(!) ongelmaisilla riskit konflikteihin kasvavat. Kerro vielä kuinka ruusuisia lähiöitä nämä tietenkin olisivat ilman... Kaiken lisäksi numerot mitä siinä räpläät EIVÄT koske nyt tulleita turvapaikanhakijoita, vaikka niistä piti olla puhe.

30.09.2016 16:17

<Pops_> SuutKiinniJo Taidat olla maahanmuuttovirastossa tai vastaavassa töissä kun tuntuu olevan tuo ideologia niin pinttynyt päähän. Mitäpäs jos menisit nyt nimimerkkisi osoittamaan tilaan lopulta.

30.09.2016 16:16

<Pops_> SuutKiinniJo "Vantaan Länsimäessä ja Helsingin Meri-Rastilassa vieraskielisiä on jo yli 30 prosenttia." "Alueilla, joiden asukkailla on jo ennestään ongelmia, riskit konflikteihin maahanmuuttajien kanssa kasvavat Vaattovaara havaitsi yhdessä kollegoidensa Katja Vilkaman ja Hanna Dhalmannin kanssa tekemässään tutkimuksessa, että kantasuomalaiset alkavat vältellä alueita, joissa maahanmuuttajien määrä on yli kaksikymmentä prosenttia väestöstä." Mitäpäs jos lukisit ne linkit loppuun ja syyllistäsit vasta sen jälkeen. Taisi mennä jo tunteisiin ku rupesit haukkumaan.

29.09.2016 09:39

<BetBet> sdabu Koska kukaan ei ole raahaamassa tänne ketään, vaan hoitamassa kriisiä aivan samoin kuin tekisimme naapuriemme kanssa. Rikostilastot kertovat sen miltä medialukutaidottomille asiat siellä näyttäytyy; ei tietenkäöän uutisoida tai hyvin pienessä määrin kuinka ihmisillä menee hyvin, koska sellainen ei lukijoita nappaa. Äläkä sinäkään sössötä tietäväsi tuhansien eri paikoista tulleiden ihmisten motiiveja ja tilanteita paremmin kuin he ketkä asioita selvittävät.

29.09.2016 07:07

<BetBet> Pops_ 20 prosenttia kaupunginosan asukkaista ei ole ghetto uuno.

24.09.2016 01:58

<uvracha> islam is a pig's asshole...

24.09.2016 01:52

<uvracha> huNaja; don't be afraid just believe only amen. God bless...P.s. evolution sucks and the Earth is about eight thousand years old...

22.09.2016 19:24

<sdabu> SuutKiinniJo Kiinnostaa tietää, mikä on se syy, että puolustat noin kiivaasti tätä nykymenoa, vaikka joka ikinen päivä saa jostain lukea kuinka epäonnistunutta se on että raahataan muslimi miehet tänne? Luuletko että ne on niitä hädänalaisia keitä tänne nyt on tullut/tulee.:D Tällä tavalla ei auteta ketään, vaan aivan päin vastoin. Kyllä se sinunkin mieli muuttuu, kun joskus pääset oikeen läheltä seuraamaan heidän touhuja.:) Viimeksi eilen yöllä näin kun näitä tuoreita tulijoita pyöri kahden aikaan yöllä porukassa etsimässä ongelmia ja yrittivät riitaa haastaa. Ne pyörii tuolla joka yö.

21.09.2016 19:50

<Pops_> jormaspekka No mutta vaikka eivät vielä äänestämään pystykään, niin tulevaisuudessa pystyvät.

21.09.2016 19:46

<Pops_> SuutKiinniJo Katsoppas nuo linkit. Kuka täällä valehteleekaan ja vääristelee asioita. Se on tietysti vaikea takoa järkeä palloon, kun olet jo päättänyt mitä mieltä olet. Viisas osaa myöntää virheensä ja muuttaa mielipidettään paremman tiedon valossa, niin kuin jo sanoinkin. Vaustaustasi odelettelssa noin 7 päivän päästä? :D

21.09.2016 19:42

<Pops_> SuutKiinniJo http://www.hs.fi/kaupunki/a1414298338550 "Maahanmuuttajat ovat asettuneet pääkaupunkiseudulla alueille, joissa asukkaiden tulotaso on keskimääräistä pienempi ja joissa on normaalia enemmän sosiaalisia ongelmia." http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/309195-vieraskieliset-muuttavat-uusiin-kaupunginosiin-taalla-suurin-kasvu https://vaestotiede.wordpress.com/2015/06/23/suomen-maahanmuuttajien-tyollistyminen-ym/ "Ulkomaalaisilla on suuri vaikutus myös syntyneiden määrään, sillä joka kymmenennellä Suomessa syntyvällä ainakin toinen vanhemmista on ulkomaalainen"

21.09.2016 15:01

<OriginalContent> Nii mutta kun aurinko sammuu...

21.09.2016 12:22

<Flinck> Ihmisen evoluutiosta on pelottava, mutta samalla mielenkiintoinen esimerkki Fringessä

21.09.2016 08:42

<sampsap> no nyt oli niin mielikuvituksen tuotetta että huhhuh

21.09.2016 08:36

<BetBet> Paavo-Ankka Kuten sanoin: "MIINUSMAKEILLE: Kertokaa nyt vihdoin jo ihan omin sanoin tuollaistako kuvittelette ja MIKSI niin kuvittelette. Todellisia paskahousuja koko hiljaisten miinustelijoiden joukko."

-20
21.09.2016 08:17

<Paavo-Ankka> En edes muista milloin viimeksi olisi mennyt 80% päivän miinuksista yhden käyttäjän kommentteihin :S

21.09.2016 04:04

<MrFiufaufou> Ei paha. Muutaman miljoonan vuoden päästä lähden siis ulos ja 100 triljoonan vuoden päästä tapahtuu jotain joka voidaan melkein laskea saamiseksi. Win win!

21.09.2016 00:32

<jormaspekka> Pops_ en nyt puutu muuten mutta pisti silmään tuo että saadaan uusia äänestäjiä.. noh, eduskunta ja resitentin vaaliin tarvii olla kansalainen, eli mitään eivät saa aikaan, ellei sitten kunnallispolitiikassa. ja kunnan poliittinen toimivalta on kovin pientä, eduskunta ja hallitus ensikädessähän tätä kippoa ohjaa (ei kyllä ihan oikeaan suuntaan).

21.09.2016 00:04

<BetBet> Puute 30tuhatta jotain tuli, palttiarallaa puolet lähtee täältä vittuun, Ruotsissa kuusi numeroisia tullut kymmenen vuotta – ei siis missään määrin vastaava tilanne edes lähtökohtaisesti.

-15
20.09.2016 23:56

<Marckontscz> paskat ku 15 vuotta ja Islam....

20.09.2016 23:28

<sattanen> Tarkoittaako suukiinjo "Muutama raamatun jae, usko jo!"

20.09.2016 23:16

<Whitesnake3> Kiva, mielenkiintoinen ja oikeasti sitä pientä tiedemiestä minussa innostava kuva, varustettuna oikeasti vähän ärsyttävällä kommenttiosiolla, joka koostuu taas kerran ihmisten peloilla maahanmuutosta ja sen lieveilmiöistä. Suomessa kohistaan tätä nykyä maahanmuutosta niin paljon että oikeastaan maiseman vaihdos tekee itselleni hyvää. Pitäkää maahanmuttokeskustelutunkkinne, saatana!

20.09.2016 22:48

<Honeoye> Luonnonkatastrofit on ihan jees. Maapallon tapa kertoa että meitä on liikaa, en halua kuvitella paljonko on ihmisiä 100v päästä..

20.09.2016 22:36

<sattanen> Toimiihan Rasia kuitenkin vielä miljoonan vuoden päästä?

20.09.2016 22:06

<BetBet> Pops_ Lue mistä virheistä puhuttiin tai älä yritä vääristellä ja valehdella. Siellä kyse oli koko maahanmuuttopolitiikasta ja kotouttamisen tyylistä, meillä kyseessä oli yksittäisten virkailijoiden kiireestä ja inhimillisistä erehdyksistä hakemusten käsittelyissä.

-23
20.09.2016 22:00

<BetBet> Pops_ Ja minä sanoin ettei jatku, kuten ei ole jatkunutkaan tänä vuonna(tulo laantunut), eikä tulisi niin tapahtumaankaan(gettoitumista) siinä määrin, koska opimme läheisen naapurimme ilmeisistä virheistä. Joten Ruotsi vertauksenne on todella ontuva joka suhteessa. En muista miten tarkoitit heidän valtaavan, mutta lisääntyminen on yksi mitä heitellään ja väärin kuten osoitin. Lestoja ei tarvitse enää esillä keskustelussa pitää.

-26
20.09.2016 21:56

<Pops_> "Aivan virheitä sattuu kun ihmiset hoitaa asioita. Aivan työmäärä on iso. Mitä sitten.." Eli Suomessa ei voi sattua samanlaista virhettä kuin Ruotsissa ja Suomessa otetaan paremmin asiat huomioon? Puhuit juuri itsesi pussiin dude :D Sinun kanssa on enää aivan turha jatkaa väittelyä, kun et paremman tiedon valossa pysty muuttamaan mielipidettäsi. Jaksa pilata iltaani turhaan paskaan.

20.09.2016 21:54

<onseny> +1 mitä huNaja sanoi

20.09.2016 21:53

<Pops_> SuutKiinniJo En minä koskaan sanonutkaan että Suomessa olisi VIELÄ ghettoja syntynyt, mutta jos touhu jatkuu samana niin varmasti syntyy. Ymmärsit taas väärin. No onhan niitä lestoja Pohjois-Suomessa aika paljon eli ovat siellä ainakin menestyneet. Näkyy heidän vaikutus esimerkiksi siinä että Kristilliset on aina saaneet edustajia läpi eduskuntaan. Esimerkiksi nimeltä mainitsematon Räsänen. Teet aivan omia päätelmiä myös siitä että ajattelisin lessujen ja mamujen valtaavan samalla tavalla. Maahanmuutto on monta kertaa pahempaa.

20.09.2016 21:41

<Kantasolu> 500 vuoden kuluttua maapallo on islamisoitunut ja ihmiset viljelee hiekkaista maata puisilla työkaluilla. Ja kaikki on onnellisia.

20.09.2016 21:32

<Bman> Hieno teoria, harmi vaan että kun joku fiksu kaveri painaa nappia niin ei käy ku tupsaus niin tää koko paska häviää kauan ennen kuin vuos on 3000...

20.09.2016 21:30

<Vihtori Lettunen> Tuli tästä vahvat Isaac Asimov vibat. Kannattaa lukea herran novelli "the last question", ei ole pitkä (kestää n. 15min lukea) mutta sitäkin mielenkiintoisempi. http://multivax.com/last_question.html

20.09.2016 21:26

<BetBet> _juiffi_ Ei syytä moiseen, faktat on puolellani.

-25
20.09.2016 21:24

<BetBet> Pops_ Aivan virheitä sattuu kun ihmiset hoitaa asioita. Aivan työmäärä on iso. Mitä sitten..

-25
20.09.2016 21:22

<BetBet> Pops_ Mitkään. Niin iso osa suomalaisistakin on hakeutunut – mutta mitään ghettoa niistä et saa tehtyä, mikä Ruotsiin vertauksesi yksi pointti oli. Niin onko lestat vallannut Suomen tuossa pidemmässä ajassa vai, tai lopeta lässyttäminen. He ovat perseestä monella tavalla mitkä ei tähän liity, se millä liitin on jo käsitelty: eivät hekään ole vallanneet sillä tyylillä millä nyt tulijoiden kuvittelet.

-24
20.09.2016 21:21

<343> Tällä hetkellä liian heikko keskittymiskyky lukemaan, mutta vitun miellyttävä värimaailma.

20.09.2016 21:18

<kdr_> huNaja Jos tuossa on oikeasti pelkosi tulevaisuuden suhteen niin olet kyllä varsin harhainen kaveri. Onpa järjenvastaisia pelkotiloja.

20.09.2016 21:06

<_juiffi_> "koska heidän kanta on jo lukkoon lyöty" tätä SuutKiinniJo sanomaa asiaa kannattaisi ihan tosissaan miettiä tämän(kin) keskustelun jokaisen osapuolen. Myös hänen itsensä.

20.09.2016 21:03

<Pops_> SuutKiinniJo "turvapaikkapäätöksiä tekevä työntekijä myöntää lehdelle, että virheitäkin sattuu, varmasti. Syynä on kiire. Aiemmin turvapaikanhakijoiden puhuttelut kestivät 4–7 tuntia, nyt korkeintaan kolme tuntia." Mutta ilmeisesti kohta päätöksiä tehdään myös Turkissa minkä mainitsitkin. "Maahanmuuttovirasto odottaa tälle vuodelle 17 000 perheenjäsenen hakemusta" http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001253699.html http://yle.fi/uutiset/suomi_ulkoistaa_syyrialaisten_ja_irakilaisten_perheenyhdistamisprosessit__tavoitteena_ripeampi_kasittelytahti/9003490

20.09.2016 20:57

<Mursunet> huNaja eikö Allahin Sana kelpaa? Mikset vaihtaisi parempaan, kukaan ei sensuroi sinua eikä paheksu sanojasi kun olet muslimi. Vaihda siis uskontoa ja nauti oikeuksista joita sinulla ei edes aiemmin kansalaisena ollut.

20.09.2016 20:57

<rokkijumala> No kannattaako tässä enää hirveesti mitään uusia projekteja alotella, kun peli on jo pelattu.

20.09.2016 20:55

<Pops_> SuutKiinniJo Ai mitkä faktat eivät pitäneet paikkaansa? Onhan maahanmuuttajista suurin osa jo nytkin pk-seudulla. Kun heitä tuli Suomeen niin etelään he hakeutuivat esimerkiksi torniosta. http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/lestadiolaiset-pitavat-pohjois-pohjanmaan-vakiluvun-kasvussa/1818646 Lestat tuli suomeen noin 1870 eli reilu sata vuotta? Eikö niiden joukosta muka ole kukaan koskaan eronnut? :D Eikö niiden touhu muka ole kaksinaamaista? http://yle.fi/aihe/artikkeli/2012/05/25/lestadiolainen-liike-salasi-lasten-hyvaksikayton Laitan sinun kommenttisi siihen samaan paskakasaan.

20.09.2016 20:49

<BetBet> Noselik Jaa, enpäs tiennyt tuollaista taustatietoa RR:sta. Niin tai näin yleisöni eivät ole he keiden kanssa keskustelen, koska heidän kanta on jo lukkoon lyöty, eivätkä mielipiteet muutu radikaalisti lennosta ja julkisissa keskusteluissa ainakaan käymälläni tyylillä, vaan mahdolliset sivustaseuraajat, jotka eivät niin varmoja kannastaan ole etteivät ottaisi näiden esittämää soopaa todesta. Mitään he eivät asiassaan saa liitettyä todellisuuteen – täälläkin sen näemme. Monille tunne ollut ilmeisesti ensin, jonka ympärille "tietoa" kerätty, eikä oikea tieto poista sitä perustaa.

-18
20.09.2016 20:44

<MaskMan> Minu perse työntää horsmaa kirkkomaalla jo 50 vuoden päästä tod näk. joten ei paljoa liikuta

20.09.2016 20:37

<BetBet> Pops_ Niitähän ei vielä juurikaan ole päästetty keskuksista pois koska hakemuksien käsittelyt on kovin vaiheessa. Tiukennettu/ajantasaistettu alueita Irakista joista paikkoja saisi. Tiedotettu käytännöistämme, ja tulijoiden kauttakin levinnyt. Palautuslentoja. Turkin sopimus(!) jne. Jokapauksessa tilanne ei ole lähellekään sama kuin viime vuonna. Ensin sinulla oli faktaa muslimeista, mitkä eivät pitäneet paikkaansa ja nyt on lestoista, minkä laitan samaan kasaan.

-16
20.09.2016 20:28

<Noselik> SuutKiinniJoArvostan yritystäsi käydä asiapohjaista keskustelua Riemurasiassa. Toivottavasti kuitenkin tajuat huutavasi tyhjille seinille, RR on hommalaisten irc-galleria. Jättikokoinen hatunnosta ylläpidolle linjauksista tuoreen kuolemantapauksen retostelusta ja siitä että viimeinkin teette jotain tälle sairaalle vihanpidolle jota täällä on viimeisen vuoden jaettu. Seuraavaksi kannattaa alkaa blokkaamaan Venäjältä tulevat kommentit.

20.09.2016 20:26

<BetBet> huNaja Eikä oikeasti nappaa uskonnollisuutesi, mutta luterilaisen kirkon linja se ei ole, ja se kirkko on mitä puolustat tai teet itse juurikin samaa mitä pelkäät tulijoiden tekevän.

-19
20.09.2016 20:22

<Pops_> SuutKiinniJo Yritetty hajauttaa, mutta hyvinhän ne pk-seudulle silti pakkautuu, kun keskuksista pääsevät lopulta pois. No ei näköjään huomioi, eikä halua huomioida. Onhan tuo jo huomattu. Pakolaiset ovat yleensä niitä jotka ovat hädässä, suurin osa näistä kuitenkin tulee jostain ihan muualta kuin Syyriasta. Aijaa mitäs asialle on tehty? Lestat on olleet täällä reilun 100 vuotta, mikä ei ole minusta iät ja ajat. Sehän on niiden kohdalla ihan ymmärrettävää etteivät ole vallanneet, kun niin moni niistä hylkää lestadiolaisuutensa, huomatessaan miten kaksinaamaista niiden meno on.

20.09.2016 20:15

<BetBet> huNaja Ai nyt tänne on tulossa koko Lähi-Itä :D Et vastannut mitä oletin sinusta ja teistä: onko se määräraja mainitsemani Euroopan ja Suomen todellinen tämän hetkinen tila, vaikka se itsessään on todisteena ettei ole? Ja kun se selkeästi ei ole, niin mikä se on ja mihin perustat tietosi siitä – tokihan tietoon sen perustat, kun ihmiselämistä kuitenkin on kyse? Yksi oikein: uusia osapuolia ilmaantuu – sinä olet sellainen.

-27
20.09.2016 20:06

<BetBet> Pops_ Lestatkaan ei ole ehkäisykieltoineen ja lapsimäärillään Suomea valloittanut, vaikka iät ja ajat täällä olleet.

-27
20.09.2016 20:04

<BetBet> Pops_ Täällähän ne on lähtökohtaisesi hajautettu ympäri Suomea. Mutta väitätkö nyt tosissaan, että kun kansakin on täällä tiennyt Ruotsin ongelmista vuosien ajan ettei hallitus mitenkään huomioisi asiaa vaikka tarkemmin perillä asiasta onkin. Syytä sisäänotosta sitten vuoden -67 hallitusta, joka allekirjoitti Geneven pakolaissopimuksen. Kokoajan olemme tehneet asialle jotain, että virta saataisiin helpottamaan, kuten hienosti toistaiseksi onnistuttiinkin. Maallistuminen ja elintason nousu johtaa lisääntymisen hiipumiseen(en muista minkä osalta tutkimusta tehtiin, mut pätenee).

-27
20.09.2016 19:51

<Raffenaattori> Futurismia? Enemmänkin pelkkää scifispekulaatiota.

20.09.2016 19:49

<huNaja> SuutKiinniJo Olen käynyt kirkossa muulloinkin, kuin koulun tai hautajaisten merkeissä. Olen auttanut ulkomaille mm. Lasten koulutusta olemalla Unicefin kuukausilahjoittaja. Kuitenkin, jatkuuko sota alueella jossa ei ole enää ketään sotimassa, kun kaikki on siirretty pois sieltä? Jatkuu, mutta se jatkuu eri paikassa. Se, että me rahtaamme ihmiset tänne, elämään rauhallisessa ympäristössä ei takaa sitä, että ympäristö pysyy rauhallisena, vaan erimielisyydet tulevat mukanaan ja jossain vaiheessa roihahtavat uudestaan pystyyn ottaen mukaan vaan uusia osapuolia, eli tilanne vaan laajenee.

20.09.2016 19:43

<Pops_> SuutKiinniJo Suomessako hoidetaan sitten kotoutus paremmin? Kyllä se maahanmuuttajien sisäänotto on polittinen keino vaikuttaa kansaan ja hajottaa kansa kahtia, mitä näkee jo nyt. Ei varmaan kaikkia noita sisään otettukaan, mutta jos maahanmuutto jatkuisi samaa tahtia ja lasketaan mukaan perheen yhdistymiset, niin äkkiä täällä olisi huomattava vähemmistö kasassa. He myös lisääntyvät kantasuomalaisia enemmän. Kyllä minä sen ymmärrän että hädässä olevia pitää auttaa, mutta kaikkia meidänkään ei ole vara auttaa.

20.09.2016 19:37

<SuojaKerroin> ...Uudet kehittyneimmät sivilisaatiot pääsevät lähelle muinaisen Rooman tasoa kierrättämällä aikaisemman sivilisaation roinia. Ihmiset ovat edelleen sopeutuneet ympäristöön enemmän ja ihmisistä on eritynyt huomattavan erilaisiin oloihin sopeutuneita pieniä heimoja/rotuja. 1500 vuotta eteenpäin. Ensimmäiset uudet sivilisaatiot ovat päässet teknologiansa huipulle ja kesyt otukset ja alkeelliset koneet auttavat sodankäynnissä, jolloin 1 uusi maailmansota voi alkaa. Ja siitä vain sitten rinse & repeat siihen asti että Aurinko sammuu tai jokin isompi taivaankappale tömähtää tänne asti :D

20.09.2016 19:33

<SuojaKerroin> ...Afrikassa ja aasiassa kylmyys ja tulvat pudottavat väkimäärät siedettävälle tasolle, jolloin teknologia keskittyy entistä harvempien käsiin. Muodostuu teknologiapainotteisia uskontoja, jotka tyhmentävät ihmisiä paremmin hallittaviksi pieniksi laumoiksi. 200 vuodessa ihmiskunta on palannut keskiaikaan, jossa pienehköt uskontokeskeiset yhteiskunnat koittavat vain selviytyä elossa taistellen samalla toisiaan vastaan. 1000 vuodessa kehitystä on tapahtunut hyvin vähän, koska helpoiten hyödynnettävät metalliesiintymät on jo käytetty edellisen sivilisaation nostamiseen kivikaudelta...

20.09.2016 19:33

<BetBet> Pops_ Eri määrät ja Ruotsin hallinnointitavan virheet/epäonnistuminen harvinaisen hyvin kaikkialla tiedossa. Täydellisen absurdia että olemme vuosikymmeniä kuuluneet kansainväliseen sopimukseen ottaa heitä vastaan ja nyt ottaisimme heitä vastaan, jotta voitaisimme ottaa heitä vastaan nyt ja tulevaisuudessakin:D Ja paikansaajien määrä ei ole tuo mainitsemasi, eikä sillä saa Suomessa läheskään edes adressia läpi käsittelyyn.

-24
20.09.2016 19:26

<SuojaKerroin> 10-15 uusi rotusota euroopassa laukaisee uuden maailmansodan -> Venäjän vanhat jotenkuten toimivat ydinohjukset lähtee mihin sattuu, johon jenkit reagoi ja suurin osa maailmasta käyttää ydinaseensa. Pölyn määrä ilmakehässä nousee johtaen uuteen jääkauteen, joka kääntää ilmaston muutoksen toiseen suuntaan edelleen muuttaen Eurooppaa asumattoman jääerämaan suuntaan. 100 vuodessa eurooppa ja kanada on peittynyt yli puoliksi jään alle, viljely onnistuu vain välimeren rannoilla. Lukuiset pienet heimot elävät keräilemällä ja pienellä viljelyllä välimeren ja Yhdysvaltojen eteläosissa...

20.09.2016 19:26

<jukorte> Paskaa. Kaikille tulevaisuudenennusteille on ollut yksi asia yhteistä. Täysin pieleen. Nämä on Discovery Channel tyyppistä ufo- ja kummitusjahtipaskaa. En viitsi edes tarkistaa, epäilemättä tuonkin huuhaan takana on TV-sarja.

20.09.2016 19:26

<BetBet> Mo1kko VSOP Tässä kaksi malliesimerkkiä juuri mainitsemistani henkilöistä keillä on mielipide, mutta ei mitään todellista ja pitävää sitä oikeuttamaan.

-29
20.09.2016 19:24

<Pops_> SuutKiinniJo Ei sun tarvii ku kattoo Ruotsiin, niin näät mitä siiitä seuraa. Koetapa siinä mennä ghettoon käännyttämään muslimeja :D Sen haluisin nähä :D Maahanmuuttajia otetaan tänne ihan sen takia että päästäisiin vaikuttamaan politiikkaan. Viime vuonna saatiin 30 000 uutta äänestäjää, jos kaikki siis olisivat aikuisia. Miten nämä ihmiset aikoo äänestää? Luulen että moni äänestäisi maahanmuuton puolesta, mikä taas edesauttaa tuomaan maahan epäjärjestystä. Tämä kaataa lopulta koko valtion sisältäpäin.

20.09.2016 19:18

<BetBet> MIINUSMAKEILLE: Kertokaa nyt vihdoin jo ihan omin sanoin tuollaistako kuvittelette ja MIKSI niin kuvittelette. Todellisia paskahousuja koko hiljaisten miinustelijoiden joukko.

-53
20.09.2016 19:17

<BetBet> huNaja Ja sinä siinä et toimi kristillisten arvojen ja raamatun ohjeiden mukaan tuollaista kantaa pitäessä – lienetkö kirkossakaan käynyt kuin pakollisissa. Vääräuskoiset hädänalaiset (vaikka vittu puolet heistä ihan sinun mieliksi) ovat ovellasi: sinä käännytät heidät pois, et auta, etkä jaa heille jumalasi sanomaa aka käännytä, kuten teitä suoraan uskossanne on ohjeistettu. Surkeaa.

-54
20.09.2016 19:02

<Mo1kko> SuutKiinniJo Voisit välillä totella nimimerkkiäsi

20.09.2016 19:00

<Pops_> Ei tulla tällä maailmanmenolla näkee edes seuraavan 100 vuoden päähän.

20.09.2016 19:00

<BetBet> huNaja No Jeesuksesi sentään, kun yhden kylällisen verran tulee ihmisiä ja tuommoinen määrä velliä livahtaa housuun. Nyt se järki käteen: Euroopassa ollut ennen viime ja tämän vuoden tapahtumia miljoonia(kaiketi n.15) muslimeja, mutta nyt nämä pari miljoonaa lisää onkin jumalauta sitten maailmanloppu. Käsittämätöntä typeryyttä teidän kaikkien kaltaistesi osalta.

-72
20.09.2016 18:57

<Spuuki> Ihan sama lähteekö tunnus huut'helvettiin, mut jumalauta ihmiset https://www.youtube.com/watch?v=McPcU1ztMb8 vähemmästäkin ihmisten päät kolisee katuun, kun tällaisia triggerimarjaanoita tulee viereen mylviin ja räkimään naamalle. Enkä tiedä kuinka nähty tuokin pätkä jo on, oon koittanut pysyä piilossa noilta nistiuutisilta.

20.09.2016 18:54

<s8an> Alotetaa siitä perjantain venailusta nyt alkuu.

20.09.2016 18:54

<slerbahuuli> Kuolen, se on 100% varmaa

20.09.2016 18:52

<inva> eli omega pisteessä jossa historia voidaan kirjottaa uudestaan, pystytään luoda todellisuus, jossa saksa voittaa 2. maailmansodan?

125
20.09.2016 18:50

<huNaja> Itse odotan tulevaisuudessa lähinnä sitä, että kristittynä joudun elämään pelossa, epävarmana tulevaisuudesta, katsomaan omaa kotimaatani, jota en kuitenkaan enää tunnista siksi maaksi johon synnyin. Tämä pelko tulee koskemaan myös ateisteja ja luultavasti juutalaisiakin. Sen lisäksi pelkään sitä, että minut hylkäävät omat veljeni ja sisareni, koska mielipiteeni on mielipiteenvapaudesta huolimatta väärä. Pelkään, että kotini kirkko muuttuu tuhkaksi ja sen juurilta nousee torni josta kaikuvat päivittäin vieraskansan julistukset. Tässä pari juttua mitä pelkään tulevaisuudesta.

265
20.09.2016 18:50

<ElMacoJr> Olen ollut mökillä ilman nettiä. Haluaako joku selittää mistä on kyse näiden poistettujen käyttäjien kohdalla?

20.09.2016 18:50

<guardian> 1 Year = Riemurasia on suljettu ja suuri määrä "rasisteja" valtaa kadut, kunnes auringonvalo sulattaa herkät verkkokalvot ja polttaa maidonvalkean ihon. "Rasistit" palaavat takaisin sisätiloihin ja rupeavat selaamaan naurunappulaa.

20.09.2016 18:49

<Harhaluulo> Mitä eroa on kääpiö zombilla ja applen käyttäjällä? Applen käyttäjä on iZombi. :D

20.09.2016 18:48

<kömpelö> Niin kauan kun uskonnot on mukana kuvioissa, niin mikään ei tule menemään eteenpäin. Uskonnot eivät halua ihmisen ajattelevan itse.

20.09.2016 18:47

<Pakko Ottaa> Poistettuja käyttäjiä?

20.09.2016 18:46

<karva> tulevaisuus on sensuuria

20.09.2016 18:46

<LionKing138> Mitä odottaa rasian tulevaisuudelta?

20.09.2016 18:46

<Mahmu_1> Tulevaisuus on musta.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 19 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mikä seuraavista kotimaisista leffoista on paras?

Rööperi
Pahat pojat
Häjyt

SAMANKALTAISIA

Mitä lehmä sanoo?

15 797 katselukertaa

Mitäs kyselit?

14 154 katselukertaa

Ei mitään uutta auringon alla

17 875 katselukertaa

Mitä tänään tekis?

14 802 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.