Lähettäjä:
kidoMiehekäs paistinpannu
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Lähettäjä:
kidoSyy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2016-09-21 17:58:39
+22389
<Nemiades>
Kylmästä kutistuva pannu säästäis paljon kaappitilaa.
Aika: 2016-09-21 18:17:31
+22668
<sattanen>
Tuoki kovanaama kestää käyttöä jos sitä varovasti muovilastoilla hinkkaa. Ja jos vahingossa kuumentaa liian kuumaksi pihviä paistaessaan, se menee kuperaksi. Olen siirtynyt takaisin valurautapannujen käyyttön. Vihasin valurautapannujen käyttöä, koska niitä oli vaikea puhdistaa ja niihin kaikki tarttui kiinni. Syynä oli, "pinnoitteen" huononeminen. Googletin oikeaoppisen valurautapannun polton, ja vot. Valurautapanu on lähes yhtä tarttumaton kuin nuo teflonpannut. Helppo pitää puhtaanakin. Nyt pääasiallisena paistinpannunani on joku varmaan 100 vuotta vanha perintöpannu. Paras pannu ikinä.
Aika: 2016-09-21 18:43:02
+8337
<paviaani>
Nemiades Kyllähän se kutistuu kun on pannu.
Aika: 2016-09-21 18:20:15
+6942
<vemppa1>
Mikä on tärkeää niin parisuhteessa, kuin keittiössä? - Se, että on pannu.
Kommentit (31)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<huga> Ostaisin lerppuna..tai vakoon sopivana.
<huga> Onko raiskaus, jos ilman lupaa kokeilee, mahtuuko tunkki vaimon takalistoon?
<icefox> Käyttäkää rakkaat ystävät hiiliteräspannuja. Valuraudan paisto-ominaisuuder ja teflonin keveys. Kaiken kaikkiaan elinikäinen pannu. Jos vääntyilee tai käyttäytyy muutenkin huonosti, niin pajavasaralla vaan takomaan niin oppii olemaan. Eikä maksa paljoa. Ei lähellekkään noita kovanaamoja.
<Black Eagle> Vuodenpäivät ollut kovanaama käytössä. Pinnoite kestää hyvin kunhan pannua ei lämmitä tyhjänä. Se on oikeastaan ainoa teflonin huono puoli, teflonhan on tietynlainen muovi ja hyvin harva muovi kestää lämpöä. Teflon kestää paremmin kuin perus pakkausmuovit, mutta huonommin kuin metallit tai keraamiset yhdisteet.
<Sygaos> Ooks pannu?
<jubs> sattanen Jep, sama homma itsellänikin. Hermo paloi jatkuvasti hajoileviin lämpöä kestämättömiin tefloneihin, ja vaikka jotkin keraamiset kestivät lämpöä ja käyttöä paremmin niin tilapäisiä olivat lopulta nekin. Mutta mummon vanha valurauta pannu senkun porskuttaa, ei tartu, helppo pestä (eikä valurauta pannua varsinaisesti tarvitse edes pestä, kunhan pahimmat karstat raaputtelee), ja ruoka on parempaa kun lämpötilat on riittävän korkeat, eikä tarvitse varoa pinnoitteita. Siihen vielä kylkeen hiiliteräswokki niin saa kyl kokattua hyvin.
<Pykkönen> Paljo ns. levossa? Kiinnostaa kun ei mahdu täydessä mitassaan kaappiin...
<Sienimise> sattanen Ite siirryin pinnoitetuista pannuista paksupohjaseen ruostumattomaan teräkseen. Erinomainen valinta, ja saa pestä saippualla. Rasvan käyttäminen, ja tarpeeksi, muttei liian kuumaksi lämmittäminen vaatii totuttelua. Sain työkaverilta myös valurautasen parilapannun johon oli kunnon rasvapoltto tehty. Ei siihenkään kyllä mikään tartu. Oikealla hoidolla nuo teräs- ja valurautapannut tulevat kestämään vähintään vuosikymmeniä, eikä niiden ominaisuudet huonone vuoden päästä niinkuin halvoissa markettipannuissa. Ps. Suosittelen pannun ostoon ehdottomasti keittiövälineiden erikoisliikkeitä.
<d_arnold> Jos joku diggaa valurautapannun ominaisuuksista, mutta ei sen painosta, niin silloin kannattaa hommata hiiliteräspannu, joka on ominaisuuksiltaan melko samanlainen kuin valurautapannu, kevyempi ja myös kestää hyvin huollettuna isältä pojalle. Hommasin, koska alko ketuttamaan teflon yms. paskojen pannujen jatkuva vaihtelu vuoden välein.
<aleksi_i> Olisikin 28cm kulli sillä olisi mukava pistellä. Se olisi pirun kätevä ja itsevarmuuskin kasvaisi. Tällä nykyisellä ei oikein tee mitää. Ei ole helppoa kun on kolmekymmentäviisi senttinen kikkinen.
<JoSa> Kuka saa kiksit mistäkin
<netman87> ehehe, olipa hauska
<Nuffsaid> Meikäläisen kokoinen pannu löytyy tyttären barbien keittiöstä.
<Hyrsi> Hyviä pannuja, omistan yhden
<-Juki85-> Teflonmuna ois kova. Ei tarttuis taudit.
<ultraohut> 28cm paistinpannu ei oo edes kauhean iso. Oon selannu tässä Ylilautaa niin tuo 28cm on aika keskiverto.
<paviaani> Nemiades Kyllähän se kutistuu kun on pannu.
<Pardosa> Itsehän en pidä juuri minään.
<vemppa1> Mikä on tärkeää niin parisuhteessa, kuin keittiössä? - Se, että on pannu.
<ilkka75> hieno pannu.
<sattanen> Tuolta kirjoittamani ohjeet muille rasistikokeille: http://murobbs.muropaketti.com/threads/valurautapannun-rasvapoltto.696388/
<cliffbarnes> Olen kuullut jostakin, että jotkut isot veltot paistinpannut ei juuri kasva jäykistyessään. Pittääköhän paikkansa?
<sattanen> Tuoki kovanaama kestää käyttöä jos sitä varovasti muovilastoilla hinkkaa. Ja jos vahingossa kuumentaa liian kuumaksi pihviä paistaessaan, se menee kuperaksi. Olen siirtynyt takaisin valurautapannujen käyyttön. Vihasin valurautapannujen käyttöä, koska niitä oli vaikea puhdistaa ja niihin kaikki tarttui kiinni. Syynä oli, "pinnoitteen" huononeminen. Googletin oikeaoppisen valurautapannun polton, ja vot. Valurautapanu on lähes yhtä tarttumaton kuin nuo teflonpannut. Helppo pitää puhtaanakin. Nyt pääasiallisena paistinpannunani on joku varmaan 100 vuotta vanha perintöpannu. Paras pannu ikinä.
<yrmyyrmy> Tuolla saa paistaa vain pekonia ja punaista lihaa.
<SaKoz> Nemiades Sillä pannulla olis hyvä paistaa katkarapuja.
<hemuli123> Ite oon kattila.
<Ters-kalle> Kyllähän sitä 28 senttisellä ois muutaki ku paistin pannu.
<Nemiades> Kylmästä kutistuva pannu säästäis paljon kaappitilaa.
<Specteri> Niin no pehmeä 28 cm olisikin käyttökelvoton
<dulldog> tosi hauska juttu
<Nekatiivi-Hompsu> paljos se tekee sit löysänä?
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu