Quantcast

Lähettäjä:

Hazardy Hazardy

Microsoft flight simulator 2020

Microsoft flight simulator 2020 käyttää simulaattorissaan ennennäkemätöntä tekniikkaa hyödyntäen sateelliitikuvaa, joka mahdollistaa realistisen ja tarkan kopion maapallostamme jossa voi lennellä.

4.5 / 5 (55 ääntä)

Microsoft flight simulator 2020 - Microsoft flight simulator 2020 käyttää simulaattorissaan ennennäkemätöntä tekniikkaa hyödyntäen sateelliitikuvaa, joka mahdollistaa realistisen ja tarkan kopion maapallostamme jossa voi lennellä.

Julkaistu: 28.10.2019 14:13

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Hazardy Hazardy

Otsikko: Microsoft flight simulator 2020

Kuvaus: Microsoft flight simulator 2020 käyttää simulaattorissaan ennennäkemätöntä tekniikkaa hyödyntäen sateelliitikuvaa, joka mahdollistaa realistisen ja tarkan kopion maapallostamme jossa voi lennellä.

Hakusanat: microsoft, flight, simulator, car, wife, auto, vaimo, koti, house, talo,

4.5 / 5 (55 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-10-28 16:37:31

+19054

<Moe Szyslak> +5 RR

Alkuperäinen video: https://www.youtube.com/watch?v=MOPIjzzH1G8 Kannattaa katsoa koko pätkä jos simulaattorit kiinnostaa. Kartalla kokoa vaatimattomat 2 petatavua (=2000 teratavua), jota peli sitten latailee lennosta netin läpi.

29

Kommentit (8)

Piilota OFF-Topic keskustelu

30.10.2019 11:37

<testo_jolle> Moe Szyslak On hieno. Mutta mielestäni noista koneista tehdään ehkä jopa liian täydellisen näköisiä. Ei ne aina kiiltele tuolleen. jne. pikkujuttu, mutta...

29.10.2019 05:31

<Kanakotka> Moe Szyslak Noin nopeasti päässälaskien (maapallolla on 510 miljoonaa neliökilometria, otetaan siitä 60% koska meret, jaetaan tietomäärällä) 9Mb/km². Luultavasti lopullinen tulos tulee olemaan kymmenesosan tuosta kun algoritmit ja kompressio saadaan kuntoon, koska netit ei oikeen pysy mukana.

28.10.2019 20:01

<Alhimiq> Odotan sitä hetkeä, että voin pukea VR lasit päälle (tekniikka on) ja kävellä googlen street viewn (tai samankalitaisessa) karttapalvelussa katselemassa maailmaa, joka olisi kuitenkin sulaavampi kuin se nyt on. Olisi meinaa edukasta matkustamista kohteisiin, minne ei ehdi/voi/halua mennä. Vanhukset olisivat aika hyvä käyttäjäryhmä tälle, varsinkin ne, jotka eivät voi syystä tai toisesta enää matkustaa. Jos käy huonosti vanhetessa ja liikuntakyky tai muu vastaava menee, olisi se kuitenkin hieno mahdollisuus kokea erilaisia paikkoja tuollaisen teknologian avulla.

28.10.2019 19:31

<irou> 2000 teraa löytyy multa myös pornoa

28.10.2019 19:07

<Mohisq> Moe Szyslak Lennosta, heh :D

28.10.2019 17:34

<343> Moe Szyslak High end gaming PC: *dies*

28.10.2019 16:37

<Moe Szyslak> Alkuperäinen video: https://www.youtube.com/watch?v=MOPIjzzH1G8 Kannattaa katsoa koko pätkä jos simulaattorit kiinnostaa. Kartalla kokoa vaatimattomat 2 petatavua (=2000 teratavua), jota peli sitten latailee lennosta netin läpi.

28.10.2019 15:32

<Doubbiguy> Siinä vaiheessa kun on "kaverin" auto, niin rupeaa hieman harmittamaan

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 120 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Microsoftin logojen kehitys

18 427 katselukertaa

Microsoft Sucks

15 361 katselukertaa

Microsoft Surface Studio

13 818 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.