Lähettäjä:
ArabMichelin mies
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Lähettäjä:
ArabSyy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2023-01-10 10:07:35
+7365
<juonu> +5 RR
Laihaan kokkiin ei ole luottamista
Aika: 2023-01-10 12:40:45
+13684
<Askila> +5 RR
Why No tottahan se on. Michelin ravintola kriitikot syntyi kun Michelin halusi ihmisten matkustelevan enemmän(ja täten kuluttaa renkaitaan). Alun perin tekivät ravintola arvosteluja ympäri Ranskaa, mutta sittemmin laajentunut ympäriinsä. Michelin tähtiä pidetään parhaana "palkintona" mitä ravintola voi saada (Tähdet arvoasteikolla 1-3 tähteä).
Kommentit (16)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<sattanen> Kolmen tähden ravintolat ovat rupusakille. Mä käyn vaan kuuden tähden ravintoloissa.
<meitzi72> Askila Alkujaan kaiken lisäksi ruokamestat jotka mainittiin oli lähinnä hinta-laatusuhteeltaan sopivimmat kahvila-lounasruokat. Tähtiä jakoi lähes pelkästään rahtarit. Ihan oikeat ravintolat otettiin mukaan vasta joitakin vuosikymmeniä myöhemmin.
<Fingerpori> Michelinmiehen taiteilija oli kyllä aikaansa eellä. Vai oletteko koskaan nähneet laihaa rengasasentajaa?
<präntöö> Vanha ukko, jo 125v https://guide.michelin.com/kr/en/article/features/8-fascinating-facts-michelin-man
<habanjeero> Älä luota laihaan kokkiin.
<BusaSnowman> pikkumusta Juu on itelläkin tallessa vielä aito Misukka-ukko johon joku on kutonut Misukka-pipon ja kaulahuivinkin. Lisäksi pari pienempää ei aitoa ukkelia polttimoilla varustettuna.
<Why> Askila En kyl tiennyt. Rasia on sivistävä paikka :D
<hugasa> Ja mulla on trakorin ohjauspyörä...www.youtube.com/watch?v=5IJuA_jDvnQ
<pikkumusta> Mulla on aito vanhansarjan iso micelin ukko, vanha.
<BusaSnowman> Eipä noitakaan enää rekan katolla tai keulalla näe.höh. Ukon ravintoloissa hienoja annoksia ne on mutta ei niillä nälkä siirry edes seuraavalle paikalliselle "ABC":lle, eli grillin kautta matkan jatkoon.
<Askila> Why No tottahan se on. Michelin ravintola kriitikot syntyi kun Michelin halusi ihmisten matkustelevan enemmän(ja täten kuluttaa renkaitaan). Alun perin tekivät ravintola arvosteluja ympäri Ranskaa, mutta sittemmin laajentunut ympäriinsä. Michelin tähtiä pidetään parhaana "palkintona" mitä ravintola voi saada (Tähdet arvoasteikolla 1-3 tähteä).
<Why> Varmaan joku vapaan maan urhea asukas on oikeasti sanonut noin.
<testo_jolle> Michelinhenkilö
<Razorlives> Renkaiden myynti on ollut kova ala.
<pjorkell> Kehopositiivinen
<juonu> Laihaan kokkiin ei ole luottamista
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu