Lähettäjä:
kidoMansikkajätskiä
Strawberry gelaton valmistusta
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Lähettäjä:
kidoSyy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2015-05-31 13:07:22
+5045
<snagis>
Mistä ne keksii näitä tapoja tehä katuruokaa? Suomesta saa pelkästään niitä helvetin makkaraperunoita isoltapannulta.
Aika: 2015-05-31 13:33:59
+22603
<lehtimo>
snagis on siellä muikkujakin
Aika: 2015-05-31 13:16:07
+3296
<mstr3>
snagis koska Suomessa virkamies on päättänyt että uuden innovointi on vaarallista ja hyvin todennäköisesti laitonta.
Aika: 2015-05-31 16:17:33
+115528
<(laitela)>
Jäätelön tekeminen ei ole vaikeaa. Todella moni ruoka, jonka moni ostaa valmiina on itse tehtynä PALJON parempaa kuin kaupan tuote. Kokeilkaa oikeasti tehdä vaikkapa itse majoneesia, jäätelöä, pastaa, leipää ym. Kun tekee kunnon ruokaa kunnon raaka-aineista huomaa kuinka mauttomia kaupan ruoat ovat. PS. lukekaa joskus huviksenne kaupan jäätelön tuoteseloste ja kummastelkaa käytettyjen raaka-aineiden määrää. Perus kerma-sokeri-hedelmä seos vaatiikin teollisuudessa lukemattomia täyteaineita. Aito ruoka 5/5!
Aika: 2015-05-31 21:26:36
+11581
<Terrax>
Toi on mansikka minttu salmonella - maku. Hyvin suosittu muunmuassa Turkissa.
Kommentit (42)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<bored> lehtimo vittu täältä mitään muikkuja saa
<Double4> Squdi joo hieman kun kaivelin taas tuota juttua, niin menetelmä onkin nimeltään fried ice cream, tässä juttua siitä Tampereelle avattavasta paikasta http://m.aamulehti.fi/talous/opiskelijakisa-ratkesi-tamperelainen-jaatelokonsepti-ylsi-kakkossijalle?v=1
<Squdi> Double4 Freeze-fry se tuskin on. Freeze-fry on kokkaus menetelmä missä jokin (Yleensä lankkupihvi tai muu liha) maustetaan ja jäädytetään umpijäähän ennen paistamista koska se ilmeisesti parantaa makua huomattavasti ja tekee lihasta mureaa sekä mehukkaampaa. Pidetään itseasiassa ihan gourmet tekniikkana vaikka tavan tunnetuin käyttäjä on McDonalds. Perustuu siihen että lihassa olevat herkulliset nesteet jäätyneinä eivät paistaessa ehdi juurikaan höyrystymään lihasta pois + jäädyttäminen rikkoo lihan syitä joka mureuttaa lihaa ilman että sitä on hakattu. Googlella löytyy reseptejä.
<Nrbs> (laitela) Suosittelen itse tehtyjä tortillapohjia! En enää ikinä koske kauppojen kumilättyihin kun kokeilin tehdä ite.
<Double4> snagis Tää FreezeFry vai mikä menetelmän nimi olikaan tulee myös Suomeen, Tampereelle Koskikeskukseen on tulossa muutaman opiskelijanuoren maahantuomana tää homma.
<Jalamanteri> Samalla lautasella José sekoittelee kokkeliviivat.
<jukorte> Ilmaahan tuo möi!
<Larry the Chef> cliffbarnes : Kyllä voi! Pohja-alkoholi valmistetaan käyttämällä sokerit hiivan avulla alkoholiksi. Hiivoilla saadaan aikaan max, 13-16%. Sitten aletaan poistaa vettä liuoksesta. Tislaamalla päästään tulokseen nopeasti ja pakastamalla hitaasti. Pakastusmenetelmää käytetään yleensä tislatun tuotteen puhdistukseen ja väkevöintiin. Vesi jäätyy hiutaleiksi ja joko suodatetaan tai lingotaan pois. Sitten kun täytät 20v, ja alkon täti myy sinulle kossun, älä avaa sitä, vaan laita -24°c pakkaseen. Seuraavana päivänä pullossa leijjuu jäähiutaleita. Kaada siivilän läpi, ja kossu on 10% tiukempaa !
<sermanki> Muistatteko aikaa, jolloin videot ja kuvat olivat erikseen?
<Flatronokia> snagis Kun hygienia on toisarvoista niin voi keksiä vaikka mitä.
<[DevilDoll]> Nannaa! :3
<KaYhKo> Suomessa olis markkina rako siistille katuruualle.
<Terrax> Toi on mansikka minttu salmonella - maku. Hyvin suosittu muunmuassa Turkissa.
<MakkiZ> On siinä kaverilla kylmä paistinpannu munakkaan valmistuksessa.
<Domppari> Tapettiskaraba hyötykäytössä.
<mozlac> Varmaan aika hygieenistä :D
<Jiusonium> Käsien väristä päätellen tuon jälkeen voi paska lentää aika iloisesti
<Kheldaur> Pitää muistaa, että Suomessa kaikki mikä ei ole erikseen sallittua, on erittäin kiellettyä ja ihan helvetin väärin muutenkin.
<ttmmhh> cliffbarnes kyllä voi, fractional freezing on prosessin nimi englanniksi ja oli kai sille joku näppärä suomennoskin olemassa, mutten sitä tähän hätään keksiny eikä google ollu auttavaisella tuulella. tässä yksi esimerkki miten olutta voi vahventaa. http://www.popsci.com/science/article/2013-01/beersci-how-make-strong-beer-stronger
<skandaali1325> 5,7 euroa kiitos t. suomalainen jäätelökioski
<il0> Huhhuh nyt kun sais tuommosen annoksen niin krapula olisi ehkä jopa siedettävä. Mutta taidan tyytyä niihin makkaraperunoihin.
<cliffbarnes> Miksi viinaa ei voi "tislata" jäädyttämällä?
<Lecimx> Tottakai tää olis suomessa laitonta. Suomessahan ei saa ostaa ees kalaa tuoreena kalastajalta kun kylmäketju katkee. :D Vittu mikä maa. Lisään vielä että luulisin että paljon tuon tuoreemmaks et jäätelössäkään enää pääse ja terveellisemmäks myös sitä mukaa ja vielä melko varmaan hyvän makusemmakikaan.
<Semirotta> Suomalaiset alkais narisee jo kun kestää niin kauan tehdä...
<(laitela)> Jäätelön tekeminen ei ole vaikeaa. Todella moni ruoka, jonka moni ostaa valmiina on itse tehtynä PALJON parempaa kuin kaupan tuote. Kokeilkaa oikeasti tehdä vaikkapa itse majoneesia, jäätelöä, pastaa, leipää ym. Kun tekee kunnon ruokaa kunnon raaka-aineista huomaa kuinka mauttomia kaupan ruoat ovat. PS. lukekaa joskus huviksenne kaupan jäätelön tuoteseloste ja kummastelkaa käytettyjen raaka-aineiden määrää. Perus kerma-sokeri-hedelmä seos vaatiikin teollisuudessa lukemattomia täyteaineita. Aito ruoka 5/5!
<Nagling> Vähän kuten paistamista, mut kylmästi... Antipaistamista?
<gamorr> Suomen erityisolosuhteissahan tämä siis olisi jo johtanut useampaan kuolintapaukseen ja mielensäpahoittamistapaukseen.
<Nerko-Erko> Niinku pannu mutta kylmä... On se jännä.
<ere-1> Tuli semmoinen outo halu kokeilla laittaa kieli tuonne.
<zlickdude> no ei kyllä taatusti löydy herralta hygienipassia, kylmätyöpassia, jäätelönkäsittelypassia, myyntilupapassia, jäätelöpassia, passia..
<SaKoz> Aika nerokas keksintö tommonen muurikkapannun tyyppinen levy mut tulikuuman sijaan jääkylmä :P Ei olis ainakaan itelleni tullu ekana mieleen.
<RandomUser7-11> Ei toimi Suomessa t. Valvira
<anaaliplugi> Pitää kieltää!
<lehtimo> snagis on siellä muikkujakin
<Hernepuikko> onko makkaraperunoissa jotain vikaa? :(
<Turse> Söisin.
<mstr3> snagis koska Suomessa virkamies on päättänyt että uuden innovointi on vaarallista ja hyvin todennäköisesti laitonta.
<Juppiter> Suomessa tuohon tarvittaisiin kuusi eri lupaa eri virastoilta ja silti joku terveystarkastaja löytäisi jotain valittamista
<snagis> Mistä ne keksii näitä tapoja tehä katuruokaa? Suomesta saa pelkästään niitä helvetin makkaraperunoita isoltapannulta.
<SaastainenKafir666> No voishan toi olla ihan hyvääkin.
<Virtahippo> Joo-o, haen pakkasesta eskimon...Vittu.
<JsShine> Nom. Nomnomnom!
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu