Lähettäjä:
kidoMakkaraleipä
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Lähettäjä:
kidoSyy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2016-07-12 09:24:00
+51245
<Ropertius>
Makkara näytää siltä, että siinä on enemmän jauhoja kuin itse leivässä. Leipä leivän välissä?
Aika: 2016-07-12 09:26:29
+18803
<realtaste>
Ropertius varmaan samaa luokkaa kuin legendaarinen HK blå leivos :D
Aika: 2016-07-12 15:26:46
+12603
<japsu->
voi vittu se poisti ittensä ja nyt mulla on miljoona makkaraviestiä yksinäni. voitin kumminki. saanko mitalin?
Kommentit (34)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<Treuho> Noita kun vetää päivittäin niin voi sanoa naisille ja terveydelle heippa ja avata oven ylipainolle ja mustille xxxl-vaatteille
<kayttaja420> niksmanni.
<Lapatossu> japsu- Minun mielestä saat, varsinki koska osasit kirjoittaa mitali etkä mitalli.
<japsu-> Ropertius joo kiitti :3
<mikita> Nyt on ruokaympyrän sektorit hyvässä asennossa
<Ropertius> japsu- Ota tästä palkinnoksi top-kommentti, olet sen tuon työn jälkeen ansainnut
<TrueTroll> Ostin Popgrillin grillimakkaraa nälissäni, kotona hoksasin vilkasta että onhan siinäkin lihaa jopa 11%...
<japsu-> voi vittu se poisti ittensä ja nyt mulla on miljoona makkaraviestiä yksinäni. voitin kumminki. saanko mitalin?
<japsu-> Kalevi Kalsari ja oho laitoin 46 eikä 43 mut ei oo väliä ku pointti on sama
<japsu-> Kalevi Kalsari Siis etkö sää osaa tulkita sitä että se pitää laskea niin että jos lihaa on 46 % ja LIHAA ja lihaan verrattavia YHTEENSÄ 54 % ni sillon lihaan verrattavia on 8 % ja loput 46 % on vettä ja jauhoja enimmäkseen.
<japsu-> Kalevi Kalsari 46 % on vesi, perunajauho, stabilointiaineet (muunnettu tärkkelys, E450), lisätty suola (1,7 %), dekstroosi, lihaproteiini, perunakuitu, mausteet (mm. valko- ja mustapippuri, inkivääri, korianteri), aromit (mm. paprika), arominvahvenne (E621), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250). Ja kiva että vasta nyt kerroit ton oikean naurettavan kaavas. Tuli monta turhaa viestiä.
<japsu-> Kalevi Kalsari Lihapitoisuus 43 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 54 %. Tuo tarkoittaa että loppuainesosia on 46 % joka käsittää kaiken muun paitsi lihan ja lihaan verrattavat valmistusaineet.Oot kyl harvinaisen idiootti :D
<japsu-> Kalevi Kalsari ottaen huomioon että perunajauho on kolmannes ainesosa listassa ja sitä on enemmän kuin koneellisesti eroteltua lihaa ja kamaraa ja sitä saa olla enintään 8 % tuotteesta.
<japsu-> Kalevi Kalsari Mun laskelmien mukaan siinä voi olla jopa 46,4 grammaa perunajauhoa HK:n sinisessä.
<japsu-> Kalevi Kalsari joo sillon ku en voi muokata ni poistin ne ja laitoin ne samat asiat yhtee viestiin. Ai sää et itekkään tiiä mitä sää laskit tossa?
<japsu-> Kalevi Kalsari nyt on mielenkiintoista. Kerro vähä tarkemmin miten laskit?
<japsu-> Kalevi Kalsari en mää kauheesti välitä siitä miten kirjotan jossaki riemurasiassa. Ja kyl toi kuvan määrä vastaa sitä määrää paljon siinä on. Sitäpaitsi vedät kaikki noi sun luvut hatusta.
<japsu-> Kalevi Kalsari se kuva on täältä http://www.mtv.fi/lifestyle/makuja/artikkeli/jauhomakkaroihin-liittyy-sitkea-uskomus-tama-on-totuus-makkaroissa-kaytettavista-jauhoista/5832704 ja taidatki olla vähän yksinkertainen ni en viitsi enempää sit kouluttaa ku et kuitenkaa tajua mitää.
<japsu-> Kalevi Kalsari Vinkkinä : Ainesosaluettelossa ne ainesosat on järjestyksessä niin että ekaa on eniten ja viimeistä on vähiten. Ja siinä on ekana liha, sitten tulee vesi ja perunajauhot. ELi lihaa on enemmän.
<japsu-> Kalevi Kalsari Ei kukaan kuseta. Sitä lihaa on enemmän kuin jauhoja HK:n sinisessä. Ei ne sulje toisiaan pois.
<japsu-> Kalevi Kalsari nyt olikin puhe jauhomakkaroista eikä niistä lihaisemmista. Tossa kuvassa on se jauhomäärä mikä on esim. HK:n sinisessä. on se vähä enemmän ku 2 prosenttia http://im.mtv.fi/image/5833008/landscape16_9/1024/576/a7de40987375e8e3628a680598b15745/OO/perunajauho.jpg
<japsu-> Kalevi Kalsari perunajauhoja. perunassa ei ole gluteiinia
<japsu-> kyllä mun mielestä jauhomakkarat on paljon parempia maultaan kuin lihamakkarat. Liha lihana ja makkarat makkarana.
<Repsä> mmmm ihanaa jauhomakkaraa,suussasulavaa samettia.
<PeterNorth> Pikkukuvassa näytti beenigselle :----DDDD
<power039> Ropertius Makkara nyt harvoin on täyttä lihaa, ja kyllä siinä perinteisesti jotain lihan rasvan ja jauhon sekoitusta on käytetty.
<Juiche> Hyvän näköinen leivos.
<MikeJK> Tää on vissiin niitä kavereita jotka juo maitonsaki kahvilla.
<_bestmanStudio> Tikrutin Eikait tuo ole kun vähän käyttää tulella ja ruutata puolet sinappipurkista sekaan. Hyvin uppoaa.
<cliffbarnes> Leipämakkara
<HUNTERFIN> Pikkukuva näytti kylläki haljenneelta dildolta ja niin näyttiki isoki kuva :D
<realtaste> Ropertius varmaan samaa luokkaa kuin legendaarinen HK blå leivos :D
<Ropertius> Makkara näytää siltä, että siinä on enemmän jauhoja kuin itse leivässä. Leipä leivän välissä?
<Tikrutin> Syömättä jäis
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu