Lähettäjä:
AsarenMakkaraa
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Lähettäjä:
AsarenSyy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2014-11-24 22:34:30
+12886
<lolleroinen123>
No tunkeehan ihmiset välillä hassuja juttuja omaankin suoleen.
Aika: 2014-11-24 22:34:58
+5232
<Cheppa>
Eläimiä oli murskattu ja niitten suolia täytetty murkinalla ennen makkaroita. Sitten 1+1.
Aika: 2014-11-24 22:39:13
+27745
<Kanakotka>
Muuten hyvä, mutta makkara tehdään ohutsuolesta, ei rektaalista tai paksusuolesta.
Kommentit (19)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<pikkumusta> kun olin lapsi meillä tehtiin maalaismakkaraa sian suoliin oli kova peseminen niissä käännettiin ympäri ja sitten kun oli puhtaan sarvesta tehdyllä suppilolla niitä täytettiin, keitettiin kattilassa ketjuna, ja oli muuten joltiseltaankin hyvää. ilman turhia lisäaineita.
<Essoc> Greetings from Animalland
<jvh22> Yhtä lailla tuntuu oudolta et joku on päättänyt lehmän nähdessään et vedänpä noista ja juon sen mitä tulee ulos
<vasbooli> Siellä saattaa olla ahven. t. Syke
<lask90> Onneksi ei sentään peräsuolesta. Tai no tiedä näistä halvimmista merkeistä..
<Jukkaz> Veikkaisin keksinnön olevan alkujaan siitä, että lihaa on tarvinnut jotenkin säilöä ja suoli on havaittu tähän hyväksi vaihtoehdoksi.
<Luunkalvaja> yllättävän hauska media :D
<LordMach> http://tinyurl.com/lnvdwnn oliko tästä puhetta?
<Suuri-Päällikkö> Johtunee varmaan siitä että eläimet syötiin karvoineen päivineen pitkän aikaa ja kaikki osat jotka ei ollu niin miellyttävää syödä jouduttiin vähän improvisoimaan. Siksi ihmettelenkin suuresti kun nykyaikana inistään jos makkarassa on kamaraa tai jauhelissa jotain muuta ku 100% sisäfileetä. Sitävarten ne on keksittykin ja jos maistuu hyvältä eikä ole vaarallista niin miksi ei?(samalla logiikalla voi muutes imeä kyrpää: no homo)
<maksamakkara> kun puhumme niin häiriintyneestä otuksesta kuin ihminen niin ei vaadi kovin monimutkaista päättelyä arvata mistä lihasta se ensimmäinen makkara oli tehty. luulen että idea mahdollisesta kulinaristisesta nautinnosta tuli vasta myöhemmin, ehkä sekin sitä kautta kun päättivät jostain mielenkiintoisesta syystä paistaa näitä makkaroita ja he huomasivat että ne tuoksuivat hyvälle.
<Rösti> Suoleen tungettua savumakkaraa syöneenä voin todeta, että hyvää oli.
<kisunen1992> ORDER!
<JohnNestor> Makkarat tehdään lampaan suoleen, ei sian itsensä
<Vaarnake> ordee? Ordé? Ord?
<Metsien_mies> no parempi se on kuin käyttää sitä suolta kortsuna
<Kanakotka> Muuten hyvä, mutta makkara tehdään ohutsuolesta, ei rektaalista tai paksusuolesta.
<M1KK05> Kuka tekee peräsuolimakkaroita?
<Cheppa> Eläimiä oli murskattu ja niitten suolia täytetty murkinalla ennen makkaroita. Sitten 1+1.
<lolleroinen123> No tunkeehan ihmiset välillä hassuja juttuja omaankin suoleen.
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu