Lähettäjä:
Jylppy69Kypsyysmittari
Amatööreille!
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Lähettäjä:
Jylppy69Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2011-01-12 12:27:02
+1003
<ANAALIYHDYNTÄ>
Jos on mahdollisuus parempaan ja varmempaan kokkaukseen, mikä tekee siitä amatöörin?
Aika: 2011-01-12 12:28:00
+2286
<Thorium>
varmaan peniskateus
Kommentit (40)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<Partsi> Melkosen kuuma on tuossa pöydällä...
<mozane> Nii, ei varmaa riittäis et lämpötilat näkyis. Plus, se antais viel enempi infoa ku tuommone mittari(...), eli vois hifistellä sen pihvin kans enemmä :D
<Föglö> Onko tämä se laite millä testataan sukukypsyys? 8-vuotias poika lappeenrannasta
<sguali> Jos on mahdollisuus parempaan ja varmempaan kokkaukseen, mikä tekee siitä amatöörin? <- ammattilainen tietää ilman mittareita.
<Tanaka> Suuret valkoiset metsästäjät puhuvat viisaita.
<jaskatska> rare ou jea
<Eki79> tollanen pitää hankkia, ni voi joskus antaa emännänkin paistaa pihvejä... ;)
<Morenzi> Harvinainen pihvi, keskikokoinen pihvi, hyvinvoiva pihvi
<Kurukka> kaasugrilli ei ole edes grilli.. aivan saman lopputuloksen saat uunissa ja ritilä siihen.. kyllä se kunnon puuhiillos olla pitää
<SirMaha> soijakastike.. :D olet kaikesta päätellen hieno mies.. :D plus kaksi minuuttia per puoli = hyvä pihvi.
<peterpants> Naudan sisäfilepihvi 2kpl prismasta, maksaa ~15e/pari. Pannu kuumaks, vähä rasvaa, pihvi pannulle 2.5 minuutiks, kääntö, sama 2.5 minuuttia ja lautaselle, pikkase suolaa ja "tulinen afrikka"- maustetta. Ei vois parempaa olla. Omnomnom. Näin siis jos haluaa raa'an ja mediumin välimuodon.
<ErPo69> ei oo kovinkaan kypsiä nää kommentit
<Kuikka69> http://www.google.fi/search?q=steak+station+mulletoi&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:fi:official&client=firefox-a#sclient=psy&hl=fi&client=firefox-a&hs=p47&rls=org.mozilla:fi%3Aofficial&source=hp&q=steak%20station%20&aq=&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&pbx=1&fp=5a16532838d239ea&pf=p&pdl=1000
<Hylkyy> mistä näitä saa? linkkiä?
<Cloud Connected> Turhaa hifistelyä
<johny-boy> vehje tehty ilmeisesti naisille
<MrBlonde1988> Kuva liittyy. "Kypsyin" Quadpowerin paskaan läppään. Musta lista on ihmeellinen asia.
<Tuner70> Kaasugrilli - Amatööreille!
<blackcrow85> Jo on aikoihin eletty :) tuo mukaan kauhukeittiöön niin satavarma voitto. Joka tuotantokaudella porukka ei muka osaa paistaa lihoja kypsäks ja sit pihvit lentää pitkin seiniä :D
<[jezze]> oksa-8 kyllä se näyttäis olevan hyvä trolli kun kaikki sen trollauksiin menee. sinä mukaan lukien.
<oksa-8> Quadpower, ylin on tossa pöydällä, ja oranssissa kiinni oleva kappale ei ole vielä tarpeeksi kypsä >.< Voiko Quadpoweria tyhmempää/huonompaa trollia ollakkaan?
<jutuomin> Rare siis raaka on ehkä mehukkain tapa saada lihaa.. Riippuu tietysti, mihin tarkoitukseen pihvinään käyttää. Itse olen saanut kerran ihan tavattoman hyvää tartarhampurilaista, jossa ei kyllä haitannut yhtään, ettei lihaa oltu täysin (tai siis edes lainkaan) paistettu.
<ärräpää> nubgun
<Lamezs> rare = tavallisuudesta poikkeava, tavaton, puoliraaka, poikkeuksellinen, laiha, ohut, harvinainen, hyvin vähän paistettu, puolikypsä... tollasia vaihtoehtoja sanakirjassa
<Ceppu> "pakko saada"
<ANAALIYHDYNTÄ> fail troll is fail
<sartsaaah> Pällit ei ymmärrä että rare on raaka -.-
<JuppeXXX> jenkit sanoo sen rare
<the-prot0type> i want my steak rare please
<K4R1> haluun. :D
<amcg> http://the-gadgeteer.com/2010/07/04/charcoal-companion-steak-station-review/hintaa 22-30 dollaria. Vois olla ihan kätevä.
<The-Bo> Onko muka oikeesti sana "rare" puhuttaessa lihan kypsyydestä täysin vieras?
<djunno> I want my steak epic!
<Silakkaaa> MIKÄ! VITUN! RARE!
<MikkoP> Onnistumisen riemua... ja halvalla.
<Crotalus> Well well well
<kukkoukko> Well... :/
<hatwok> Itelläni on semmonen haarukka jolla voi katsoa eri lihatyypeille sopivan kypsyysasteen ja se sit näyttää millon on hyvä.
<Thorium> varmaan peniskateus
<ANAALIYHDYNTÄ> Jos on mahdollisuus parempaan ja varmempaan kokkaukseen, mikä tekee siitä amatöörin?
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu