Quantcast

Lähettäjä:

highlander100 highlander100

Kun tavaroilla on yksi paikka niin sen löytää aina

3.9 / 5 (68 ääntä)

Kun tavaroilla on yksi paikka niin sen löytää aina

Julkaistu: 20.10.2020 11:06

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: highlander100 highlander100

Otsikko: Kun tavaroilla on yksi paikka niin sen löytää aina

Hakusanat: tavara, paperiklippi, sama, paikka, niin, löytää,

3.9 / 5 (68 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2020-10-20 11:16:44

+14700

<GMonkey> +5 RR

Kaikille tavaroille on paikkansa. Mitä järkeä on piilottaa kaikki hyödylliset käyttöesineet kaappeihin ja komeroihin ja sitten laittaa näkyville jotain kiinalaista rihkamaa ja koriste-esineitä, jotka rikkoontuvat hipaisusta?

94

Aika: 2020-10-20 14:42:25

+18157

<Chiparish> +5 RR

GMonkey Koska monet naiset ja senmieliset ihmiset arvottavat itsensä järjestyksellä ja organisointikyvyllä. Heidän mielestään sotkuinen elinympäristö on automaattinen heijastus ihmisen mielen sotkuisuudesta ja silloin hänellä ei ole ns. elämänlangat käsissä. Hieman törkeämpi henkilö saattaisi haukkua näitä näyteikkunaihmisiä kontrollifriikeiksi, mutta koska yhteiskunta suosii heidänlaisiaan, niin nämä haukkujat jätetään omaan arvoonsa heidän sotkuisten ajatuksiensa kanssa.

29

Aika: 2020-10-21 01:14:02

+146

<Jani-SRI> +5 RR

Chiparish, Joskus tuli kollega valittamaan kun mun työpöytä sotkuinen. No olihan se kun oli monta projektia samaan aikaan hoidettavana. Sanoi että jos on sotkuinen pöytä niin se kertoo siitä että pääkin on sotkuinen. Vastasin että se selittääkin paljon sinusta kun kerran sun pöytä on aivan tyhjä.

15

Kommentit (9)

Piilota OFF-Topic keskustelu

21.10.2020 22:45

<Ruhtinatar> En usko että on sukupuolisidonnainen juttu. Jos meille tulee miehen kanssa eripuraa, se tulee siitä että mies on taas kätkenyt mun tavaroita mitä ihmeellisimpiin paikkoihin. Mitään, siis mitään ei saa olla sohvalla, pöydillä eikä muuallakaan tai hänen mielestään kämppä on kuin pommin jäljiltä. Viimeksi sanoin että älä koske sohvalla oleviin uusiin uikkareihin, käytän niitä aamulla. Kun olin lähdössä hallille, ei niitä tietenkään löydy mistään. Soitin miehelle töihin että mihin nekin on taas kadonneet ja mies vastasi että ne on tietenkin vessapaperikaapissa. Ja tämä tarina on tosi.

21.10.2020 01:14

<Jani-SRI> Chiparish, Joskus tuli kollega valittamaan kun mun työpöytä sotkuinen. No olihan se kun oli monta projektia samaan aikaan hoidettavana. Sanoi että jos on sotkuinen pöytä niin se kertoo siitä että pääkin on sotkuinen. Vastasin että se selittääkin paljon sinusta kun kerran sun pöytä on aivan tyhjä.

20.10.2020 20:38

<Treuho> Kyllä, allekirjoitan. En löydä enää mitään, koska tiettyihin asioihin liittyvät asiat on kerätty yhteen ja samaan paikkaan. Oma puoliskoni noista asioista oli missä sattuu, mutta ne löyty kun ne oli itse sinne laitettu. Prkl.

20.10.2020 19:19

<Kanakotka> Gmonkey Tuota olen itsekkin ihmetellyt, ja sitten ne koriste-esineet ovat jotain aivan saatanan hintavia Arabian kippoja ostettu kirpputorilta á 80€ kun on arabiaa, vaikka kipossa selkeä muotista johtuva sauma, tuotantokustannus 1-2 senttiä.

20.10.2020 16:19

<{SF}Perkele> Tämä on totta

20.10.2020 15:17

<hugasa> Riittää, kun kaljat on jääkaapissa...

20.10.2020 14:42

<Chiparish> GMonkey Koska monet naiset ja senmieliset ihmiset arvottavat itsensä järjestyksellä ja organisointikyvyllä. Heidän mielestään sotkuinen elinympäristö on automaattinen heijastus ihmisen mielen sotkuisuudesta ja silloin hänellä ei ole ns. elämänlangat käsissä. Hieman törkeämpi henkilö saattaisi haukkua näitä näyteikkunaihmisiä kontrollifriikeiksi, mutta koska yhteiskunta suosii heidänlaisiaan, niin nämä haukkujat jätetään omaan arvoonsa heidän sotkuisten ajatuksiensa kanssa.

20.10.2020 12:53

<sattanen> Joo.. mulla on kans tämä hieno kyky muistaa valokuvan tarkasti missä mikäkin nippeli on. Aina menee hetki uudelleen adaptoitua ympäristöön, kun naisväki siivoaa ja uudelleen järjestelee, satunnaisten ajanjaksojen jälkeen.

20.10.2020 11:16

<GMonkey> Kaikille tavaroille on paikkansa. Mitä järkeä on piilottaa kaikki hyödylliset käyttöesineet kaappeihin ja komeroihin ja sitten laittaa näkyville jotain kiinalaista rihkamaa ja koriste-esineitä, jotka rikkoontuvat hipaisusta?

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Se tunne, kun joku seuraa sinua

18 675 katselukertaa

Kunkku pitää puheen

13 130 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.