Lähettäjä:
vitun_urpoKotimainen taco
Lähettäjä: vitun_urpo
Otsikko: Kotimainen taco
Hakusanat: taco, kotimainen, roiskeläppä, kytkinlevy,
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2014-12-16 21:31:59
+93850
<Rastal>
hinta-/kalorisuhde kohdallaan.
Aika: 2014-12-16 21:38:25
+3227
<Silli3000>
Ala-asteella kävin tiukkaa väittelyä luokkakaverin kanssa siitä, onko maailman paras pitsa kotipizzan opera special vai saarioisten jauhelihapitsa. Nykyään olen valmis myöntämään, että kaverini oli jos ei nyt täysin oikeassa hänkään, niin ainakin lähempänä totuutta.
Aika: 2014-12-16 21:49:33
+3017
<((Phimosis))>
Toisaalta itse söin näitä kylmänä, koska en jaksanut kävellä lämmittämään, mutta eräs vanhempi hitsari vetäsi hernekeittoa sinapilla suoraan purkista samasta syystä. Se oli jo aika hurjan oloista touhua. Siihen jatkeeksi mies imasi tunteja repussa ollut piimää. Voin usein pahoin, kun katselin miehen syömissuoritetta. Mutta mikäs minä olen ketään arvostelemaan.
Aika: 2014-12-16 21:30:52
+29400
<Jeppe-epeli>
aka. roiskeläppä
Aika: 2014-12-16 21:36:32
+93850
<Rastal>
Jeppe-epeli ne on veistettu välttelemällä noita :D
Kommentit (44)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<KnottyEme> Vanha kunnon kytkinlevy.
<Inz1> Redtubessa näkyy kans näitä Tacoja -taitaa olla melko suosittu herkku.
<xpedox> kaikki muistaa ja vähän häpeää sitä eka kertaa kun söi tuollaisen kylmänä. Minä ainakin.
<axeld> Röhtunut alapää?
<jackwilderness> Helvetti se oli kidutusta kun ala-asteella luokkakaveri pyys pelaamaan sen kanssa niille koulun jälkeen segaa ja niille päästyään se ensimmäiseks lämmitti jauheliha mikropizzan ja mussutti poskeen silmien edessä tarjoomatta palastakaan.
<6004ap> Noita on syöty kylmänä ihan liian monta. Miksei Gordonille kukaan tällaista lyönyt nenän eteen ? Modernia vaihtoehtoa karjalanpiirakalle..
<wasabicurious> saarioisen lisä-elämä.kannattaa laittaa mikroon suoraan avaamatta,ja sitten saa sellaisen höyryävän pitsan pulleessa pussissa.
<6xgary> Kuralätty
<ranakka> Samastuin.
<Kiljutron> Festareilla sitten kylmää pizzaa ja lämmintä kaljaa. Ai että se on elämää.
<traveller> Festariruokaa.
<Völlipneis> Aamupalaksi porkkanalaatikkoa ja viskiä. Voisi päivä kai kehnomminkin alkaa.
<onseperkele> Tuohon kun lisää 2 eineshamppista saa aikaan 2 hengen gurmeen: Hampparit osiksi. Rakennetaan torni: pohjasämpylä, majoneesi, 1/4 kytkinlevyä, pihvi, 1/4 kytkinlevyä, sämpylänkansi. Toista. Käytä viemärikannen lautasta alustana ja mikrota eväs. Lisää ketsuppi kannen alle ja nauti.
<Simp0> Jenkeissä saa 2 tacoa n. yhdellä dollarilla. Siellä on hinnat kohdallaan, oikea roskaruuan paratiisi.
<tumppe^^> Kyllä tuo kansallisherkku meilläpäin kytkinlevynä tunnetaan
<moccamac> tuota ei muistettu syöttää cordonille, äitien tekemää ruokaa.
<KukSu> oikein aito oikee kytkäri. mopopoikana istuttiin monesti semmosen ison mainoskyltin reunalla ja mussutettiin kytkäreitä ja lörtsyjä
<viiksisieppo> "Yks viemärinkansi, taitettuna...joo, syön täällä"
<Domppari> hinta-/lisäainesuhde kohdallaan.
<realtaste> aka. MiPi(=MikroPitsa), rakkaalla lapsella on monta nimeä :D
<BluePanther> Din-di-din dinnnnnn! Äitien tekemää ruokaa.
<totalBS> Paskalätty
<Jesterii> Kyllähän itekkin ihan sievoinen määrä on tullut saarioisten kytkinlevyjä vedettyä... Eikä edes hävetä! :D
<Charma> mieli "joka kadunkulmassa" ei tarkoita siis kirjaimellisesti jokaista kadunkulmaa. On meillä kebuloitakin "joka kadunkulmassa", joten miksei olisi osa niistä burriittoloita/miksi niitä nyt sitten sanotaankin.
<TTkk> Lämmintä kaljaa ja kylmää mikrolättyä festareilla :)
<DaPyti> Nuoruus, lanit ja finnish tacoja... Ai että
<((Phimosis))> Toisaalta itse söin näitä kylmänä, koska en jaksanut kävellä lämmittämään, mutta eräs vanhempi hitsari vetäsi hernekeittoa sinapilla suoraan purkista samasta syystä. Se oli jo aika hurjan oloista touhua. Siihen jatkeeksi mies imasi tunteja repussa ollut piimää. Voin usein pahoin, kun katselin miehen syömissuoritetta. Mutta mikäs minä olen ketään arvostelemaan.
<mieli> Charma Jos suomessa tarkoitat niin voisko syynä olla kaikenmaailman maksut, määräykset, luvat, passit yms. esteenä ettei kuka tahansa vaan saa pystyttää pikaruokatelttaa, kojua, kioskia, pöytää...
<((Phimosis))> Tuli yhtenä kesänä syötyä näitä tacoja joka ikinen työpäivä, eli arviolta sellaiset 60 ja usein vielä kylmänä, koska parakkiin oli aivan liian pitkä matka. Kyllä maistui ja maistuu vieläkin!
<Jeppe-epeli> Rastal Kannattais kokeilla edes puolen vuoden kuuri tätä kansallisruokaa. Sitten on enemmän mitä heruttaa ;) ...ja parempi hinta/kalori-suhde.
<Metsien_mies> ja hinta on sitten 15 euroa terveisin: VR
<Kurukka> Opiskelijan lautasmalli ruokavaliolle.
<PoppisKone> Klassikkojen klassikko. Jokaisen vuorotyötä tekevän rakkain(tai ainakin syödyin) herkku jo vuosikymmenten ajan.
<Charma> Tosta tulikin mieleeni että söimpä tänään burriton. Rullakebabin hintainen, kokoinen ja maku omasta mielestä parempi ja kokonaisuus ruokaisampi (kun on riisiä, lihaa, papuja, juustoa, "rehuja" ja kastikkeita). Kysymykseni onkin MIKSEI noita myydä joka kadunkulmassa!?!
<Silli3000> Ala-asteella kävin tiukkaa väittelyä luokkakaverin kanssa siitä, onko maailman paras pitsa kotipizzan opera special vai saarioisten jauhelihapitsa. Nykyään olen valmis myöntämään, että kaverini oli jos ei nyt täysin oikeassa hänkään, niin ainakin lähempänä totuutta.
<Rastal> Jeppe-epeli ne on veistettu välttelemällä noita :D
<HIV> Mitä yhteistä on valmis ruualla ja neitsyellä? -riko kalvo ja nauti
<Jeppe-epeli> Rastal Onko näillä myös Rastalin himotut muodot veistetty?
<Alieninpaska> Ketsuppia taikinan päällä
<Oscar> Tämähän on ihan selvästi saarioisten kinkkuroiskeläppä.
<HetkinenMies> Vähän hävettää mutta oon syöny elämän aikana enemmän roiskeläppiä ku meksikaani tacoja
<Rastal> hinta-/kalorisuhde kohdallaan.
<Roki63> ööö... pizzaa??
<Jeppe-epeli> aka. roiskeläppä
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu