Lähettäjä:
kreivi_geilordKeltuaisen erottaminen
Lähettäjä: kreivi_geilord
Otsikko: Keltuaisen erottaminen
Hakusanat: keltuainen, valkuainen, kananmuna, muna,
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2015-05-06 20:16:36
+4978
<Finlandlion>
Miksi simppelit asiat pitää tehdä niin hemmetin vaikeaks?
Aika: 2015-05-06 20:16:26
+29479
<ColdnPointless>
Muna tuossa.
Aika: 2015-05-06 20:45:36
+11231
<Jo-Naz>
Jos tarvii oikeasti monta valkuaista erotella, kannattaa hajottaa kaikki munat kerralla kulhoon ja sitten käsin nostella keltuaiset pois. Kaikista nopein keino eikä hajoa yhtä helposti kuin kuorilla eroteltaessa.
Aika: 2015-05-06 20:18:15
+38951
<SuojaKerroin>
Tai sitte vaan perinteisesti halkaset munan ja kaatelet kuoren puolikkaasta toiseen kunnes valkuainen on valunu alla olevaan kulhoon ja kuoressa on keltuainen jäljellä. En ole tuota metodia kokeillut, mutta vaikuttaa työläämmältä kuin perinteinen...
Aika: 2015-05-06 20:23:55
+111965
<Benn>
Käsi vatkas kun kovemmassakin kohmelossa
Kommentit (46)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<Juan> Käsin helpointa. Aukaisee vain munan, kippaa toiselle kädelle sisällön ja sitten pyöräyttelee kädeltä toiselle ja keltuainen irtoaa. Ikinä en niin ole särkenyt keltuaista, edes ensimmäisellä kerralla, ja taatusti saa kaiken mahdollisen valkuaisen erotetuksi. T. entinen keittiöapulainen, erotellut keltuaisia lukemattomia kertoja
<Jesterii> CrazyRussianHacker 5/5
<Kimmop> Kohta tämä kuukauden niksinä Pirkka lehdessä.
<markankahvi> Mikä tässä on niin vaikeeta: Kananmuna rikotaan oikella kädellä vasempaan käteen (oikeakätisillä). Valkuainen valutetaan sormien läpi astiaan ja keltuainen jää käteen. Varmasti nopeampi tapa kuin tässä.
<Kapteeni Kalsonki> No jopas kävikin ihan vitun näppärästi. Kananmunat erotellaan kädessä.
<Flysa> Mitäs tämäki sähläs pullonkaa ennenku nosti pois :D ois saanu ekalla vedollaki
<kehrääjätär> VANAHA!
<hulluesa> kädet tärisee ku juopolla.. ja tosiaan kuoressa helpompi erotella.
<Lecimx> Jalamanteri Ehehehe.. Vittu ei kukaa usko. Ei netti oo ollu viel 70-luvulla.
<Jalamanteri> Miks tämmöstä paskaa joka on ollu jo netissä 70-luvulta lähtien...
<jusagrossi> Imee munaa...
<ManenMutsi> pientä vapinaa havaittavissa
<Kittiespit> Krapulavapinaa kenties havaittavissa...?
<RautaHattu> Eroottista
<Kessu1> Käy se noinkin...
<anteroooo> "Because safety is always my number one priority"
<netman87> ompa hankalan näköstä :)
<Double4> Muistakaa tämä kun sunnuntaina leivotte äideillenne kakkua!
<kisunen1992> Onneks toi lähemmäs näytille, en ois muuten hokannu
<Pederic> perkeöe opetelkaa ruuan laitto
<svk> ja keltuaisessa on myös aika hyvin proteiinia.
<svk> Garbanzo kolesterolihan itsessään ei ole vaarallinen, mutta jos se hapettuu...
<Garbanzo> svk Jep, huvittanu aina tuo proteiinihimoisten tapa heittää keltuainen roskiin. Itse en pysty, ja kyllä, olen perehtynyt ravintoarvoihin. Onhan siinä kolesterolia, mutta jos proteiinia haluaa, niin itse en lähtisi sitä kananmunista hakemaan.
<svk> Muistakaa rasistit että kananmunan keltuaisessa on lähes kaikki vitamiinit mitä kananmunasta voi saada, joten älkää poistako keltuaista jos ei ole välttämätöntä.
<polla-aapo> "Vatkaa sitä munaa horo!!" T:Karkea Vehnäjauho
<aantsa> Elämäm koulu hack
<SentraaliSantra> Kyllä ton jokainen rasisti osaa tehdä kätevämminkin... muna käteen rikottuna, heiluttelet sivusuunnassa sormet hiukka harallaan. Valkuainen valuu kohta sormien välistä vaikkapa astiaan, keltuainen jää kovana käteen.
<Sarsuli> No voi jösses mitä sähläämistä.
<Superwanksta> Helpoiten saa keltuaiset eroteltua, ku keittää ne ensin.
<Hengetön> Seuraavassa videossa munan vatkaaminen.
<Tussumatti> onneksi ei käet tärise
<poppe> Ei helvetti mikä helvetin banneri josta pääsee joku helvetin ääni.
<viisas viski mies> oks tää sitä munan imemistä
<Jo-Naz> Jos tarvii oikeasti monta valkuaista erotella, kannattaa hajottaa kaikki munat kerralla kulhoon ja sitten käsin nostella keltuaiset pois. Kaikista nopein keino eikä hajoa yhtä helposti kuin kuorilla eroteltaessa.
<aakkipillu> Näytti niin epävarmalt ni jätti toisen keltuaisen erottelematta videolla ku pelkäs et levii ja menee vituiks
<sMigi69> Mihin tuota pulloa tarvitaan? Voihan tuon suullakin imeä. Isä kertoi.
<Kanakotka> Miksi pitää noin vaikeasti tehdä, kun nopeammin ja helpommin saa ihan kuorimisvaiheessa?
<hpkl> Tai sitten käyttää vaan niitä kuoria...
<tyranki> sama kun kusella, liika ravistelu menee jo käsihommiksi.
<Kanoottisetä> ColdnPointless Niinpä näyttäis olevan.
<Benn> Käsi vatkas kun kovemmassakin kohmelossa
<Roxas> Tai sitten rikot munan käteen, ja sormien välistä valutat valkuaisen sille varattuun astiaan. Munankuoria käyttämällä mun kädentaidoilla keltuainen menee yleensä rikki, voisin kuvitella että pullolla kävisi samoin.
<SuojaKerroin> Tai sitte vaan perinteisesti halkaset munan ja kaatelet kuoren puolikkaasta toiseen kunnes valkuainen on valunu alla olevaan kulhoon ja kuoressa on keltuainen jäljellä. En ole tuota metodia kokeillut, mutta vaikuttaa työläämmältä kuin perinteinen...
<la-sol> on niitä helpompiaki tapoja.
<Finlandlion> Miksi simppelit asiat pitää tehdä niin hemmetin vaikeaks?
<ColdnPointless> Muna tuossa.
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu