Lähettäjä:
kidoKebab-eläin ja kokit
Sillä välin lähipizzeriasi keittiössä maustetaan kebab-eläintä jalkasilsalla
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Lähettäjä:
kidoSyy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2016-08-20 19:13:49
+10333
<Dink30000000>
Aika monen viinin marjatkin tallotaan paljain jaloin. Minä veivaan myös leipäni taikinan sormilla, joilla kaivan nenää ja raavin persettä. Revin myös luiden ympäriltä lihaa paljan käsin, joilla siis kaivan nenää ja raavin satunnaisesti persttäni.
Aika: 2016-08-20 19:16:59
+256618
<SaKoz>
Kebab juustolla.
Aika: 2016-08-20 18:53:15
+16480
<intiaani jokke>
kebabeläin ja 3 apinaa
Kommentit (33)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<Mkananoja> tämä on ihan ok. jos jää kiinni niin vaihetaan omstiajan nimeä ja homma jatkuu. mutta auta armias jos meet ostamaan kalaa tai kananmunia raavintolaan kadun toiselta puolelta.
<mikis-> Jahas, nyt ei tee mieli kebabia vähään aikaan :D
<T7J9T> strixi Tai siis osan. Paljon tulee ulkomailtakin. Leppävaaran RT-kebab teki itse vartaansa. Oli paras kepsula pk-seudulla. Harmi ettei omistajalla enää terveys kestänyt ja putka pisti lapun luukulle...
<punos> Tässä on hyvä tietää että oikeat kunnon kebabvartaat tehdään kasaamalla kiinteästi lihanpaloja kerroksittain, toisin kuin suomessa missä puristetaan jotain random jauhelihamössöä vartaan ympärille.
<Garbanzo> Mitä jos tuo vaikka romahtais, ja tuo keskellä oleva piikki.... en toki toivois moista....
<kekkis> Kebab silsa-kastikkeella, kiitos.
<arpel> Lihassa oli joku outo sivumaku...? Niin oli, pesemättömät varpaat.
<Xporter> Kebab polkuhintaan viisi viiskuta
<Mixa> Minkä takia nuo ottivat kuvan tästä ja laittoivat nettiin? Haluavatko ne tarkoituksella heikentää luukkunsa mainetta, tai viestittää että me ei välitä vittuakaan asiakkaista, deal with it?
<-kivi-> Hitot, kun suomesta ei saakuin sitä jauhettua paskaa. Tuollaista kunnon Kebua, missä on kunnon lihaa, ehkä vähän silsaakin, on hankala löytää...
<Herra Raato> Olen aina epäillyt kebabien lihan ja jogurttikastikkeen alkuperää, mutta enpä ole osannut pelätä, että lihanriekaleet tampataan jalkasienen voimalla vartaaseen. Kiitos Riemurasia päivän oppimiskokemuksesta!
<Kallekalle2> Aina luulin että pizzerioiden karvat olis ollu käsikarvoja, olin väärässä
<power039> Tuosta lipsahdus ja tappi perseeseen :D
<Starchild> ei jei.. mun kebuuu ;_;
<Valkoinenkuolema> Kuulemma ei haittaa kun maksaa niin vähän t. suomalaiset
<aleksi_i> Dink30000000 Niin mutta oma kakka ei oo niin paha.
<viisas viski mies> tämän ja muutaman toisen syyn johdosta en ole syönyt karva lihaa 3 vuoteen
<Comkki> Ei enään ikinä kepappia pitsuun.
<SaKoz> Kebab juustolla.
<Dink30000000> Aika monen viinin marjatkin tallotaan paljain jaloin. Minä veivaan myös leipäni taikinan sormilla, joilla kaivan nenää ja raavin persettä. Revin myös luiden ympäriltä lihaa paljan käsin, joilla siis kaivan nenää ja raavin satunnaisesti persttäni.
<AnalPerse> Mielummin tuota syö kuin pakastettua tavaraa mitä monessa myydään
<peaktop> Ullatusmauste. hyi vittu
<hoppe1> BeatMaster Eiko pizzassasi ole muka silsoja?
<Jazzhands> Puciato Troija ainoa oikea. Tosin jos pitsaa tekee mieli niin Jyväskylän kebab :)
<BeatMaster> Mita mita mita mita sina sanoa?
<Brainiac> Tätä katsoessa ajattelen että jätänkö tilauksen tekemättä
<tööttieläin> yksi hyvä syy lisää olla syömättä kebabbia :P
<Aprinboobsface> Ytte ja Mosse
<Puciato> Jyväskylä ja Troijan kebulit 5/5
<Kantasolu> Tiivistys käynnissä. Noin ne tekee viiniäkin, polkemalla rypäleitä.
<_bestmanStudio> Vaan jospa se on juurikin tuo jalkasilsa joka saa kebabin maistumaan siltä miltä se maistuu? :D
<olllli> https://www.youtube.com/watch?v=rnimzvsY6_U
<intiaani jokke> kebabeläin ja 3 apinaa
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu