Lähettäjä:
ArabJähmeä liha
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Lähettäjä:
ArabSyy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2016-02-16 13:18:33
+436
<Pakkanenkatja>
Pientä karkasu virhettä havaittavissa. Taattua Kiinalaista laatua. Määrä korvaa laadun.
Aika: 2016-02-16 13:08:06
+1950
<FollowTheReaper>
Meni sentään poikki, lihakin.
Aika: 2016-02-16 15:23:36
+20427
<tepri>
Minä teille jähmeän lihan kohta näytän.
Kommentit (41)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<liskoja> Pakkanenkatja Naurahin sun nimimerkille :D
<Thizzi> Ihan perus kun pitäs saaha joku soossi aikaseks nälkäänsä ja vaihteeks kaikki liha mitä sattuu olemaan on syväjäässä pakastimen uumenissa.
<Valkoinenkuolema> Näyttäis olevan sabasteeliä.
<persepuupi> Perus vasuri
<HanzComppis> In Sovjet Russia, meat cleaves you
<LionKing138> Pakkanenkatja Saattaa olla myöh hieman jäässä. Tainnut hakata jo tuon kameraa lähempänä olevan läjän.
<toukkis> Mitä kovempi veitsi, sen hauraampi.
<Firelake> Pehmeä jänis
<Marckontscz> Mulla meni kerran veisti poikki jäätelöä leikatessa. Hyvä ettei terä pompannu otsaan saatana!
<Lihamylly> Leikkuupöydällä ei tällä kertaa pehmeää jänistä.
<windosrmagistus> Pakkanenkatja ei tuon terän karkaisussa ole mitään vikaa, sehän on selkeesti onnistunu hyvin, päästö sen sijaan on jääny vähän huonoksi. T:sebbä
<Keisaripingviini> tepri Rivo Riitan veli?
<keio> Made in china.
<Fäpperi> Perus Amarillon pihvi, ainaki viime kokemuksen perusteella.
<tepri> Minä teille jähmeän lihan kohta näytän.
<Kanakotka> thirvi Kumma kun mulla keraamiset keittiöveitset kestäny nyt 4 vuotta. Ehkäpä myös siksi etten osta halvinta ja paskinta, tai hakkaa jäätynyttä lihankimpaletta... Siinä kyllä minäkin ihmettelen, että miksi vitussa kukaan tekis täyskeraamisen lihakirveen.
<RetuWille> Jähmeä jänis...
<Kantasolu> Tiukkaa lihaa...
<thirvi> Esimerkiksi tuollainen 5 dollarin veitsi: http://goo.gl/lmeEx5
<thirvi> Downstream Keraamiset veitset on just tuollaisia paskoja jotka menee helposti sirpaleiksi.
<Downstream> thirvi Oliskohan tuo ihan paska lihakirves.
<Realistic> Citymarketin takuumureaa naudanlihaa...
<thirvi> Oliskohan tuo keraaminen lihakirves. En kyllä tiedä miksi sellaisiakin tehdään.
<wexd> Aina huvittavia nää kun vaan jäätyy paikalleen thats not supposed to happen ilmeellä
<Alex Honest> Karkasu tehty päin persettä. Hamaraa ei ton kokoses veittes edes kannattas karkasta tai sitten vois päästää (vanhentaa) takas pehmeemmäks kun terän.
<kirppusäkki> "no onko sulla nälkä vai ei?"
<pegapega> Intin nötkötti...
<makkege> Lihmeä jäha
<Paskavuori> Näinkö tehdään se intin burgundinpata?
<Pjumppari> Olis hakenu kirveen..
<DAI> Pehmeä jänis :DD
<Chrone> Nyt mahtuu paremmin taskuun
<Pakkanenkatja> Pientä karkasu virhettä havaittavissa. Taattua Kiinalaista laatua. Määrä korvaa laadun.
<hillo-> kiinalaista
<Uberpelaaja> Laadukkaan veitsen tuntee siitä kun se menee poikki
<FollowTheReaper> Meni sentään poikki, lihakin.
<MaskMan> Oisko sulatus mitä?
<JFly> Sulata liha ennen leikkaamista sanoi pomo. Ja vitut.. eiku...
<Salut2385> Kouluruuat vuodelta 2010
<Mutikainen> Pehmeä jänis
<TrueTroll> Perus maanantai töissä...
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu