Quantcast

Lähettäjä:

highlander100 highlander100

IPhoney

Apple-fanin unelma toteutui.

3.3 / 5 (56 ääntä)

IPhoney - Apple-fanin unelma toteutui.

Julkaistu: 7.3.2020 23:35

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: highlander100 highlander100

Otsikko: IPhoney

Kuvaus: Apple-fanin unelma toteutui.

Hakusanat: apple, iphone, uusi, voi, että, nyt, sen, sain,

3.3 / 5 (56 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2020-03-07 23:52:37

+1879

<Vaapukkahillomies> +5 RR

Hieman isompi. Hieman kalliimpi. Hetken käytön jälkeen tuntuu, että tahtoisi palata entiseen, mutta ei enää voi. Vähän kuin elämä.

55

Kommentit (12)

Piilota OFF-Topic keskustelu

13.03.2020 16:53

<hanskaaja> Itellä on vieläkin 10 vuotta vanha ihan tavallinen älytön kännykkä, ku se riittää mulle.

08.03.2020 17:36

<Moe Szyslak> pininfarina, jos autosta 3.5mm aux-liitin löytyy niin kannattaa ennemmin sijoittaa rahat bluetooth-vastaanottimeen. Ebayssä halvin alle 2e...

08.03.2020 13:00

<pininfarina> ATC suosittelen tupakanstytyttimestä ladattavaa FM-lähetintä, maksaa AliExpressistä 6 e ja toimii samalla hands-freenä, sekä voi kiinnittää USB-piuhan jolla ladata puhelinta. Ei ehkä hifistin makuun, mutta Spotifyn kuunteluun oikein mainio peli.

08.03.2020 12:48

<Comkki> Rahkarotta joutuuhan sitä puhelintakin lataamaan enemmän langallisten käytön myötä.. ite ostin syksyllä Sonyn xm3-vastamelukuulokkeet työkäyttöön, luurit on päässä suurimman osan päivästä ja noin kerran viikossa lataaminen riittää, latautuu tyhjästä täyteen reilussa puolessa tunnissa. Joten en ainakaan itse oo palaamassa langallisiin takaisin. Btw kuulokkeet on soundin ja vastamelun kannalta 5/5.

08.03.2020 11:44

<Rahkarotta> Garbanzo Itse vaihdoin vähän aika sitten ekaa kertaa bluetooth-kuulokkeisiin. Toisaalta kiva ettei tarvitse enäää setviä johtoja, mutta kuulokkeita pitää muistaa aina ladata ja joskus yhteys voi pätkiä inhottavasti. Mielestäni langalliset kuulokkeet ovat loppupeleissä se luotettavampi valinta ja ymmärrän miksi ihmiset haluaa liitännän löytyvän puhelimesta myös jatkossa.

08.03.2020 11:28

<Bluester> Vieläkö jotkut jaksaa nillittää siitä mitä puhelinmerkkiä toiset käyttää. Ei ole hiekkalaatikolta päästy kovin pitkälle.

08.03.2020 11:12

<MösjööTipsu> Garbanzo Niin ekologisuuteen vedoten möyhätään siitä akun vaihdosta. Kuitenkin porukka vaihtaa puhelinta kahden vuoden välein, kun kerätään muistit täyteen kaikkea paskaa, sitten rupeaa puhelimen toiminta tökkimään ja hidastelemaan joten ostetaan uusi puhelin kun vanha oli rikki. 5 vuosi menee omalla xperialla, ja ihmiset pitävät ihmeenä kun niin kauan voi puhelin "kestää".

08.03.2020 09:14

<ATC> Garbanzo Mää ainakin tarvitsen luurin kuulokeliitäntää toisinaan. Autossa on sen verran takapajuinen soitin, että luuri pitää naittaa siihen kaksipäisellä 3,5 mm jakkijohdolla mikäli haluaa kuunnella muutakin kuin Rockia tai Cityä (tai CD:tä) ja kotivahvari on myös vintageosastoa vaatien 3,5 mm -> 2 x RCA-uros -johdon.

08.03.2020 07:27

<Garbanzo> Muistin äskettäin minkälainen kohu tuli kun Apple poisti luureistaan 3.5mm plugin. Kuinka moni enää käyttää johdollisia kuulokkeita? Toinen oli tämä akku, jota ei pystynyt vaihtamaan. Kuinka monella puhelin kestää/käyttää niin kauan että akku kuolee?En ole ikinä Applen tuotteita omistanut, mutta ehkä kuitenkin näkivät tulevaisuuteen ennemmin kuin muut.

08.03.2020 02:40

<Kala Basee> Valitettavasti nuo kynät ei sovi uuteen rintataskuun, pitää ostaa uudet

08.03.2020 02:09

<Flippi> Vuorovuosin isompi ja sitten pienempi. Muuten kasvaisi kuin pullataikina, niinkuin joskus tekikin.

07.03.2020 23:52

<Vaapukkahillomies> Hieman isompi. Hieman kalliimpi. Hetken käytön jälkeen tuntuu, että tahtoisi palata entiseen, mutta ei enää voi. Vähän kuin elämä.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SUOSITUIMMAT MEDIAT

nöpöttää

nöpöttää

24 163 katselukertaa

Vene tasapainoiseksi

Vene tasapainoiseksi

23 935 katselukertaa

Hoida hommasi

Hoida hommasi

22 512 katselukertaa

En ole ainoa, joka mokaa

En ole ainoa, joka mokaa

20 181 katselukertaa

Kokoukset

Kokoukset

19 398 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.