Lähettäjä:
kidoI will have the steak
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Lähettäjä:
kidoSyy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2013-08-18 14:06:18
+301
<Gooman123>
Pienestä pitäen tietää miten pihvit syödään. Oikein!
Aika: 2013-08-18 14:06:32
+20376
<Div>
Jumalauta, sehän elää vielä
Aika: 2013-08-19 17:09:01
+4978
<Finlandlion>
volmari85 ei ole maistanut laadukasta ja hyvin valmistettua pihviä.
Kommentit (22)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<Finlandlion> volmari85 ei ole maistanut laadukasta ja hyvin valmistettua pihviä.
<hapsi> Kaikki hyvät hommat on vähä verisiä
<murhe> Ravintola joka edes tarjoaa pihvin kypsänä, on huono ravintola. Yleensä se vielä tarjoillaan kypsänä, että saadaan peitettyä vanhentuneen lihan maku. Ja Kanakotkan fakta on paskaa, liha ruskistetaan vain pinnasta, sisältä se kypsyy. 60% ruskistettu on aikamoinen kengänpohja.
<Kvaari> Naudan pitää olla punertavaa lihaa. Nam.
<Volmari85> Mie tykkään kypsästä lihasta. Esimerkiksi Finlandlion vois minun puolesta kuolla vaikka kokonaan pois, vittuako se sinun henkistä elämää haittaa jos joku tykkää kypsästä lihasta. Pari kertaa olen syöny semmosia puoliraakaa raaempia pihvejä, eikä ne minun mielestä ollu mitään erityisen elämää suurempia makuelämyksiä. Perkeleen sitkaita vain, niinku olis yrittäny purkkaa syyä.
<vaarapaa> thirvi Väittäisin suurimman osan suomalaisista tilaavan lihan täysin kypsänä. Tai ainakin ne, jotka eivät ole tottuneet syömään säännöllisesti ulkona.
<thirvi> jutuomin: Ei helvetti taas.. "ranskassa syödään paljon lihaa ja mediumina". No shit sherlock! Suomessakin syödään paljon lihaa mediumina. Kaikissa länsimaissa syödään paljon lihaa mediumina.. Tilasi oikein joo, mutta ei se ranskalaisuus kuulu tähän mitenkään muuten kuin että osasi yllättäen pari sanaa englantia.
<jutuomin> Goodman123 Ranskassa syödään paljon lihaa ja melkein aina mediumina. Eli ehkä senkin takia tilasi oikein.
<Garbanzo> Se "veri" siellä pihvissä on muuten lihasnestettä. Veri lasketaan eläimestä pois teurastusvaiheessa. Terveisiä Levin kokeille.
<Kanakotka> Hauska fakta: pihvi maistuu huomattavasti paremmalta vähintään 60% ruskistettuna, koska silloin ne maut ovat täysin pidettynä ruskistetun ulkokuoren sisällä. Kukaan, joka ottaa pihvin raaempana kuin mediumina, on vain huhupuheiden orja, ja/tai ei tiedä mitään kokkauksesta :)
<Finlandlion> Töissä, kun asiakas tilaa kypsän pihvin, kuolee sisältäni aina pieni osa.
<herratekniikanyo> ei voi pitää paikkaansa. Ei ranskalaiset ihmiset suostu puhumaan englantia missään.
<BAPHOMET> hyi saatana. jokuko muka syö pihvinsä raakana? sen pitää olla medium rare eikä bloody.
<räpätäti> Pihvi on hyvää kun se on vaan säikähtäny pannulla.
<Galeazzo> PerttiFögerström lukiessani kommenttisi, havaitsin ihmisen joka on a) idiootti, b) makuaistiton tai c) trolli. T: kokin ammattitutkinnon suorittanut ja kokkina työskennellyt
<Lozeh> PerttiFögerstorm, jos haluat lihan maun erottuvan. Syö medi lihaa, kun liha paistetaan täysin kypsäksi se menettää osia maustaan.
<Snaby> PerttiFögerström Ainoastaan henkisesti sairaat ihmiset syö raakaa tai puolikypsää lihaa.<-...........
<PerttiFögerström> ainoastaan henkisesti sairaat ihmiset syö raakaa tai puolikypsää lihaa.
<EetuTheMan> Blue rare it is! Hyvä valinta.
<Div> Jumalauta, sehän elää vielä
<Gooman123> Pienestä pitäen tietää miten pihvit syödään. Oikein!
<Tiasmakkara> En tiiä mitä tähän sanoa
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu