Lähettäjä:
ZorGyHelppoa kun sen osaa
Mutta kun ei vaan osaa :I
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Lähettäjä:
ZorGySyy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2012-08-01 09:53:02
+8652
<dumbledoor>
Niin jos olis fiksu ollu olisit rikkonut kananmunat paprikan läpi etkä ennen ku laitoit sen paprikan pannulle vitun pässi.
Aika: 2012-08-01 15:34:38
+19664
<tiemuu>
en tajunnu top-kommenttia
Kommentit (45)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<hypno^zzz> Nailed it!
<walou> Tää on niin yrittämällä tehty pieleen, tai sitten on kuvan ottoja täysi idiootti.
<T7J9T> Väärä pannu. Ylemmässä on käytetty tefalia ja alemmassa jotain ikean kyhäelmää.
<wibii> Painat paprikat sormilla pannun pohjaan niin kauan että kananmunat jähmettyy tai sormia rupee polttaan
<koskoton> close enough.
<ramo> <117> Miten tästä voi saada niin vaikeeta? Pistäkää ne paprikarenkaat leikkauspinta alaspäin pannulle niin ei vuoda. - - - Siis jos leikkaat paprikan siivuksi kuten kuvassa, sinulla on leikkauspinta siivun molemmilla puolilla. Dille...
<rupsuraija> onneks en pidä paistetusta kananmunasta. Ei tarvii pettyy
<subaruduke> pannun pitää vaan olla terpeeksi kuuma niin ei valu
<Eazy-E> kuka nyt laittaa kananmuniin jotain vitun paprikaa?
<TB303> kuka syö edes vihreetä paprikaa? punanen on parasta
<FelixPappa> tiemuu Ei se mitään, en minäkään.
<Huhupuhe> RR-pojat keittiössä...
<Apocryphal> Hyvä vinkki huomisaamuksi.
<Nippedaa> Tein noita just pari päivää sit kuvan nähtyäni muijalle ja itselleni. Onnistui ja tuli hyviä, tosin aika kauan sai paistaa että valkuainen jähmettyi ylös asti.
<tuilae> Top-kommentti on hämmentävä. Leikkaat vaan suoraan sen paprikan ettei jää rakoja, ja kaadat kananmunan sen sisään kun pannu on kuuma. Paprika myös valmiiksi kuumennetulle pannulle ja kananmuna nopeesti siihen, ettei paprika ehdi nahistua.
<karpe> Mulla onnistui vallan mainiosti. Sit tein lopusta paprikasta kulhon raejuustolle.
<Einea5mk> riko muna lasiin -> sekoita keltuainen ja valkuainen -> leikkaa suoraa paprika ettei pääse valumaan niinkuin minulla :D -> http://i.imgur.com/Aa5QW.jpg
<setaemies> kaataa sen munan pikkuhiljaa siihe paprikan sisään ei kaikkia kerralla
<gafad> Syynä voi olla myös liian kylmälle pannulle pisto jollon se valuu alas, jos pannu on tulikuuma jähmettyy kananmuna heti.
<inshinööri> Siis failaamisen syy on selkeesti siinä että ko. wannabe kokki oli lisänny tomaattia pannulle!
<tiemuu> en tajunnu top-kommenttia
<supadupafun> Ihan kun joku ois kommentoinu tästä asiasta aikasemmin postattuun kuvaan... Onko tää nyt todiste tapahtuneesta?
<dumbledoor> Jonetzku dumbledoor tässä pitää tietää siis, että kokkailija on nimenomaan tehnyt sen oikeassa järjestyksessa, mutta munakas on vaan valahtanu sieltä alapuolelta läpi <---- Hassua kun se mulla toimi niinkuin itse sanoin???
<Destru> näyttääpäs todella hyvältä?
<Jonetzku> dumbledoor tässä pitää tietää siis, että kokkailija on nimenomaan tehnyt sen oikeassa järjestyksessa, mutta munakas on vaan valahtanu sieltä alapuolelta läpi
<noloa> Kokeilin tota kans. Ois pitäny pistää ensin valkuainen ja keltuainen erikseen, koska kun se keltuainen pomppas sieltä kuorista paprikasiivuun, se rupes vuotaa yli :( Muuten olis toiminu. Liikaa munaa.
<andyyz> <Texture> toisaalta joo.. mutta tässä ei nyt ollukkaa kyse munakkaista ;)
<smuli> Tein aamulla, onnistui ihan ok. Pannu ensin kunnolla kuumana että muna hyytyy välittömästi eikä vuoda kuten kuvassa, mutta sitten pannua samanten kylmemmälle, että ei pala. Toimii helpommin kaasu- kuin sähköhellalla.
<jkpelle> tohon voi sitten myös käyttää leipää muottina hyvää tulee
<Tupo89> Sillä mitään väliä onko munakas paprikan muotonen vai iha perus.. 10min ni se killuu vatsanpohjalla.
<Destis^^> zorgy opettele kokkaamaan
<Juhnutti> Close enough. ;D
<Ruuq> Tekemällä tehty huonoks
<Chenn> eikä, ette oikeesti voi olla nui huonoja?
<Seke> Noin siinä aina käy. Ihan sama mitä kokkaa :/
<Oldgorilla> Itse en onnistu tässä edes tuohon suunnitellun välineen avulla.
<jahe2> "leikkauspinta alaspäin..." no mikäs se toinen mahdollisuus on? leikkaamaton pinta?
<DOGG> Miten tästä voi saada niin vaikeeta? Pistäkää ne paprikarenkaat leikkauspinta alaspäin pannulle niin ei vuoda.
<Nikotiini> eiköhän se muna pysy siellä välissä ainakin jos painat sitä hiton paprikaa siihen pannuun. voi käyttää ihan maalaisjärkeä.
<Erno Liukas> Minä en ole voidellu leipiäni 15vuoteen.
<Epäilijä> ja pienellä lämmöllä sitte, koska sitä ei voi kääntää ihan heti, jos haluaa kääntää. Jos ei niin pitäs paistua läpi ja silloinkin pienellä lämmöllä.
<Keitos> luulis olevan helppo.....täytyy testaa jossain vaiheessa
<^s1m0^> Testasin ja sehän onnistui.
<dumbledoor> Niin jos olis fiksu ollu olisit rikkonut kananmunat paprikan läpi etkä ennen ku laitoit sen paprikan pannulle vitun pässi.
<EmoNegro> Leipää paljaltaan ilman voita tai mitään? :/
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu