Quantcast

Lähettäjä:

kido kido

Hautaustoimiston kehoitus

4.5 / 5 (54 ääntä)

Hautaustoimiston kehoitus

Julkaistu: 24.1.2017 10:00

2.5K

Lähettäjä: kido kido

Otsikko: Hautaustoimiston kehoitus

Hakusanat: Hautaustoimisto, kehoitus, tekstaaminen, ajaminen, mainos, taulu, ,

4.5 / 5 (54 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-01-24 11:41:43

+23354

<jukorte>

BeatMaster Näin se on ollut aina ennenkin. Kun valo vaihtuu vihreäksi, jonon ensimmäinen setämies vilkaisee sitä vielä varmuudeksi pari kertaa. Sitten pää alkaa heilumaan kun setä survoo kytkimen pohjaan ja alkaa etsimään vaihdetta silmään. Kun pykälä on päällä, liike pysähtyy ja setä tiiraa pää kenossa että onko se valo tosiaan vihreä. Sitten lähdetään varovasti liikkeelle kiihdyttäen kuin valtamerilaiva.

74

Aika: 2017-01-24 10:09:56

+24324

<BeatMaster>

Onkos joku muu laittanut merkille sitä, että älypuhelinten aikana liikennevaloista lähteminen on muuttunut täysin. Oman arvioni mukaan, viiden auton jonosta vähintään yksi räplää puhelinta ja näin ollen ei huomaa vihreän valon vaihtumista. Joskus jopa viiden auton jonosta kaikki ei ehdi tämän takia samoihin vihreisiin. Vittusaatana. Puhelimet pois ajaessa!

68

Kommentit (13)

Piilota OFF-Topic keskustelu

24.01.2017 18:22

<Necrophobic> BeatMaster kerran näin, kun yksi nainen näpläsi puhelinta niin kauan, että vihreät kerkes vaihtua takasin punasiin ja se ei reagoinu mitenkään edes takanaolevan tööttäyksiin. Olis pitäny koputtaa ikkunaan tai nakata lumipallo siihen.

24.01.2017 17:41

<Puuha-Juha> toukkis eritttäin hyvin sanottu. kun joskus meette ravintolaan ulos kumppanin tai jonkun porukan kanssa, jättäkää se puhelin kotia, tulee realistisuus vastaan kun joutuu jutteleen seurueelle, samalla kun loppu ravintolaa näprää luuria tauotta.

24.01.2017 14:27

<Chivakka> mar-kku Sen verta olen rasisti että miksi tuossakin "uutisessa" piti mustan munan olla se isoin?

24.01.2017 14:16

<toukkis> En voi saatana ymmärtää mikä siellä puhelimessa voi olla niin tärkeää että sitä ajon tai yleensäkkään minkään keskittymistä vaadittavan aktiviteetin aikana pitää räplätä. Ei kenenkään ihmisen tarvitse joka ainoa vuorokauden sekunti olla tavoitettavissa. Miten yksi älypuhelin voi hallita monen ihmisen elämää täysin? Laite jota reilu kymmenen vuotta sitten kukaan ei osannut edes kaivata.

24.01.2017 11:41

<jukorte> BeatMaster Näin se on ollut aina ennenkin. Kun valo vaihtuu vihreäksi, jonon ensimmäinen setämies vilkaisee sitä vielä varmuudeksi pari kertaa. Sitten pää alkaa heilumaan kun setä survoo kytkimen pohjaan ja alkaa etsimään vaihdetta silmään. Kun pykälä on päällä, liike pysähtyy ja setä tiiraa pää kenossa että onko se valo tosiaan vihreä. Sitten lähdetään varovasti liikkeelle kiihdyttäen kuin valtamerilaiva.

24.01.2017 11:22

<tuuhee> BeatMaster Ei kerkee muutenkaan, kun joskus se optimi on kaksi autoa erittäin hätäisillä valoilla. Enemmän ärsyttää ne erittäin paskat liikennevalot, jotka näyttää pääväylälle aina vihreetä vaikka autoja ei ole edes näkyvissä. Valot vaihtuu erittäin pitkällä viiveellä, jolloin välillä tulee ajettua punaisia päin, kun ei jaksa useaa minuuttia ootella ainoana autona risteyksessä. Hienoutena on myös valot, joissa kaikki oottaa pelkästään valojen toimintaa, eikä kukaan pääse liikkeelle.

24.01.2017 10:55

<what_moonbone> Firman henkilökunta on ilmeisesti addiktoitunut ompelemaan palapelin palat paikoilleen. Onhan se tietysti hyvä erikoistua johonkin osa-alueeseen...

24.01.2017 10:31

<LOMM> Siinä tekstauksen lomassa voi samalla myös napata kuvan tosta hassusta kyltistä.

24.01.2017 10:25

<mekkuli> mar-kku Yleensä jos on itsevarma niin silloin elimistö reagoi positiivisesti ja hormonitominta on normaalia ja se vaikuttaa myös kuukautisiin. Jos nainen tarvitsee kiven vaginaan että voi olla itsevarma niin mikäs siinä, luulis että olis muitakin keinoja :D

24.01.2017 10:11

<mar-kku> Lukekaapas tämä, ei se olekkaan niin huono juttu jos on hiekkaa pimpissä. https://www.stara.fi/2017/01/24/gwyneth-paltrow-kivi-vaginassa-parantaa-seksielamaa/

24.01.2017 10:09

<BeatMaster> Onkos joku muu laittanut merkille sitä, että älypuhelinten aikana liikennevaloista lähteminen on muuttunut täysin. Oman arvioni mukaan, viiden auton jonosta vähintään yksi räplää puhelinta ja näin ollen ei huomaa vihreän valon vaihtumista. Joskus jopa viiden auton jonosta kaikki ei ehdi tämän takia samoihin vihreisiin. Vittusaatana. Puhelimet pois ajaessa!

24.01.2017 10:08

<SaKoz> Mun mielestä hautaustoimisto joka tarjoaa panoja, olisi häiritsevämpi.

24.01.2017 10:08

<MrDarkman> pitäähän sitä aina potentiaalisia asiakkaita hankkia että pisnes kannattaa

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 41 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Hautaustoimiston mainos

20 277 katselukertaa

Kehoitus uhkapelaajille

22 730 katselukertaa

Hienovarainen kehoitus

25 705 katselukertaa

Hautaustoimiston mainos

73 376 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.