Quantcast

Lähettäjä:

Arab Arab

Groundhog Day jatko-osa

Ensimmäisessä elokuvassa vain looppaillaan samaa päivää jatkuvasti.

3.5 / 5 (80 ääntä)

Groundhog Day jatko-osa - Ensimmäisessä elokuvassa vain looppaillaan samaa päivää jatkuvasti.

Julkaistu: 12.10.2016 11:43

2.5K

Lähettäjä: Arab Arab

Otsikko: Groundhog Day jatko-osa

Kuvaus: Ensimmäisessä elokuvassa vain looppaillaan samaa päivää jatkuvasti.

Hakusanat: Groundhog, Day, jatko, osa, kiertää, kehää, uusi, osa, jatkuu,

3.5 / 5 (80 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-10-12 12:02:28

-18395

<BetBet>

VileKing Omistajilla on oikeus moderoita omia sivujaan aivan mielensä mukaan, eikä sillä ole sananvapauden kanssa mitään tekemistä. Josko opettelisit mitä sillä edes tarkoitetaan, mihin tahoon siinä viitataan ja mitä asetuksia siitä on iät ja ajat ollut säädettynä.

61

Kommentit (54)

Piilota OFF-Topic keskustelu

14.10.2016 01:26

<Penkki> Oho, onpa täällä avauduttu.

14.10.2016 00:52

<BetBet> DAI Aivan täysin ymmärrän mistä puhut. Täällä nähdyn kaltaisille sananvapauden vaatimuksille ei vain kenenkään tarvitse korvaansa lotkauttaa.

14.10.2016 00:44

<BetBet> DAI Vaaditte sananvapautta täällä. Tämä paikka ei kuulu sananvapauden piiriin. Tämä paikka kuuluu omistavan tahon oikeuksien piiriin. Teidän vaatimuksenne on oikeudellisessa mielessä täyttä sanahelinää – jos muuta luulette olette tietämättömiä. Mutta siinähän huutelette typeryyttänne täällä puolelle miljoonalle ihmiselle, jos siltä kerran tuntuu.

14.10.2016 00:44

<DAI> SuutKiinniJo: Näköjään sinulla on suuria vaikeuksia ymmärtää minua. Tein virheen, kun vastasin vaikka sanoin jo lopettavani. En aijo toistaa sitä virhettä.

14.10.2016 00:30

<BetBet> DAI Se nimenomaan on sitä ja ainoa millä on merkitystä, eikä mitään tai kaikkea mitä kukin kakara sillä huudoillaan tarkoittaa, kun tyyliin äiti tai isä hyssyttelee. Sellainen huutelu on täysin triviaalia yhteiskunnan kannalta ja halventaa asian oikeaa tarkoitusta. Lait tekevät täälläkin asiasta lässyttämisenne tietämättömien kakaroiden ja elämäm koululaisten toiminnaksi. Vaaditte ja rähjäätte lakeja ja toisten ihmisten oikeuksia vastaan vailla pienintäkään kosketuspintaa niihin itsellänne. Lakeja pitäisi muuttaa, jotta teillä olisi muskelia lässyttämisenne takana tällaisissa tilanteissa.

14.10.2016 00:14

<DAI> SuutKiinniJo: Sananvapaus ei ole pelkästään sitä, mitä laissa siitä sanotaan. Laki tekee siitä oman tulkintansa, koska ilman tätä, aiheesta ei voisi nostaa tuomioita. Lain pitää määritellä sananvapaus itselleen, jotta se voisi puolustaa sitä ja taata kansalaisille lain tulkinnan mukaisen sananvapauden. Sananvapauden osalta laki ottaa kantaa vain valtioilliseen sensuuriin. Ei yksittäisen sivustojen mahdollisesti harjoittamaan sensuuriin. Tuohon viimeiseen kysymykseesi olen vastannut jo useamman kerran tässä keskustelussa. Jos ymmärtäisit sanaakaan mistä puhun, sinun ei tarvitsisi kysyä sitä.

13.10.2016 23:08

<BetBet> DAI Viimeisen kerran, onko täällä(jos foorumikin olisi poissa käytöstä) estetty sananvapautta toteutumasta kuten se lakeihin on kirjattu?

13.10.2016 23:06

<BetBet> DAI Tajua nyt: Sananvapaus on sitä miten se laissa määritellään, ei sitä mitä te siitä vääntelette ja kuvittelette. Se mistä te puhutte on aivan omaa tietämättömyyttä, väärinymmärrystä ja tärkeän ja ylevän asian alentamista. Jos puheillasi sananvapaudesta ja sen estämisestä ei ole yhtymäkohtia lakiin, niin sitten ei sitä ole, vaan jotain muuta, ja teet itsestäsi naurettavan. Se että sana sopii sanana tilanteeseen kuin tilanteeseen lastenhoidosta lähtien ei tee tilanteista ja tapahtumista sellaisia lain edessä.

13.10.2016 22:43

<VileKing> no kylläpä tästäki nyt paskamyrsky nousi ku parin viikon rasiatauon jälkeen kuulumisia kysyy. :DD täytynee siis olettaa ettei täällä kannata sanoa enää mitään ettei joku hermanni revi pelihousujaan. että terve vain kaikille. :)

13.10.2016 22:35

<DAI> SuutKiinniJo: Omia sivujaan voi muuttaa mieleisekseen myös sananvapautta rajoittamalla. Olet oikeassa, että sananvapaus on abstrakti käsite, sitä ei voi laskea eikä kenelläkään voi olla omaa sellaista. Mutta eri instanssit voivat rajoittaa sitä oman valtansa alueella. Rasian ylläpito voi tehdä sen rasiassa. Tai mitä mä enää selitän.. Sun kuula on niin umpipuuta, että sinne ei saa edes poralla sellaista reikää aikaiseksi, että sinne mahtuisi yhtään järkevää ajatusta. Nostan kädet ilmaan ja luovutan. Olet menetetty tapaus.

13.10.2016 19:56

<BetBet> DAI >>Mikäli rasian ylläpidolta tulee mahtikäsky, että täällä saa enää puhua vain kissoista ja kissakuvista, se on sananvapauden rajoittamista _RIEMURASIASSA_.>> Ei vaan omien sivujen muokkausta mieleisekseen.

13.10.2016 19:45

<BetBet> DAI Ei ole mitään riemurasian tai minkään muunkaan omaa sananvapautta, on vain sananvapaus. Sama sanavapaus mistä laissa puhutaan, muu on omaa typeryyttänne ja sen pohjalta kumpuavaa puhekieltänne – jollaista ei käytetä missään hitusenkaan sivistyneemmissä ja virallisemmissa yhteyksissä, mediaa myöten.

13.10.2016 19:32

<BetBet> DAI Mitä tuolla linkillä on yhtään mitään tekemistä tämän kanssa mitä rr:ssa on viime aikoina tapahtunut tai ylipäänsä keskustelumme kanssa? Ei voi kuin ihmetelle touhuasi.

13.10.2016 19:29

<DAI> SuutKiinniJo: Mikäli rasian ylläpidolta tulee mahtikäsky, että täällä saa enää puhua vain kissoista ja kissakuvista, se on sananvapauden rajoittamista _RIEMURASIASSA_. Se ei rajoita vapautta muualla mutta se jokatapauksessa on sananvapauden rajoittamista. En tiedä, miten et voi ymmärtää noin yksinkertaista asiaa.

13.10.2016 19:26

<DAI> SuutKiinniJo: Jokatapauksessa sulla tuntuu käyvän suu paljon nopeammin, kuin mitä kerkeät ajattelemaan. Lue uudestaan minun kommentit ja yritä käsittää, miten aiheen vierestä sinä oikein väität vastaan.

13.10.2016 19:26

<BetBet> DAI Omien sivujen hallinnointi mieleisekseen ei ole sananvapauden rajoittamista tai estämistä, vaan omien sivujen hallinnoimista mieleisekseen.

13.10.2016 19:25

<DAI> Sori, piti laittaa jo siinä kommentissa, missä mainitsin asiasta. Jäi jostain syystä. https://www.poliisi.fi/poliisista_paivaa/elina_katajamaki/1/1/sananvapaasti_vastuussa_52326

13.10.2016 19:19

<BetBet> DAI Kuvittelet sananvapauden ja sen rikkomisen olevan jotenkin kepeä asia jota voi heitellä ja muokata tilanteeseen kuin tilanteeseen leikkikentästä alkaen, kuin jokin RR:a olisi paikka jossa sitä voitaisiin ylläpitäjien toimesta rikkoa tai rajoittaa. Ei, se on asia minkä puolesta maailmassa taistellaan, soditaan, kuollaan ja ollaan tehty julistuksia perustuslakeja ja YK:ta myöten. Sellaisella saavutettua ja yhteisesti lukkoon lyötyä asiaa ei poljeta missään vapaassa läntisessä maassa seuraamatta suuren luokan haloota, ja te kuvittelette sellaista tapahtuneen vittu RR:ssa.

13.10.2016 19:05

<Zamiaani> SuutKiinniJo Kehoittaisimpa lukemaan&sisäistämään oman nimimerkkisi.

13.10.2016 19:03

<BetBet> DAI Tämä ei ole julkinen tila, vaan sivuston omistajan tila. Tällä ei ole mitään tekemistä sananvapauden kanssa, joten sen sanan edustaman asian rikomista ja rajoittamista on täällä täysin turha ulista.

13.10.2016 18:59

<BetBet> DAI Joo laita se linkki vaan, niin saan hyvät naurut.

13.10.2016 18:57

<BetBet> DAI Tämä on se paikka missä sananvapaudesta juuri lässytettiin, sen takia tämä keskustelu alkoi. Jos sinä väität täällä sananvapautta rikottaneen, niin olet väärässä, joten väitätkö vai mitä ihmettä siinä vieläkin uliset? Tällä sivustolla tai kotipitsalla ei yksinkertaisesti ole yhtään mitään tekemistä sananvapauden kanssa, vaikka kuinka puhekielessä sanaa väärinkäytätte ja jaatte joka väliin. Tämä on yksityinen taho, jota valtio ei kontrolloi – siinä on ne kaksi tahoa joidenka välissä vain voi tapahtua sananvapauden rikkomista, muu on normaalia ihmisten ja yritysten keskinäistä toimintaa.

13.10.2016 18:11

<DAI> SuutKiinniJo: Tässä jo kertaalleen linkkaamani blogi-teksti aiheesta. Sisältää hyvän kuvauksen siitä, mitä sananvapaus on.

13.10.2016 18:07

<DAI> ...mölyävän asiakkaan tiloistaan, mutta se ei ole sananvapauden rajoittamista, vaan järjestyshäiriön lopettamista. Sinullekkin suosittelen tutustumaan, mitä se sananvapaus oikein tarkoittaa.

13.10.2016 18:05

<DAI> SuutKiinniJo: Mitä hittoa sä selität?! Missä minä oon väittänyt omaavani täällä yhtään enempää oikeuksia, kuin mitä ylläpitäjät itse minulle antaa? Saatika sitten muitten omaisuuteen tai tähän sivustoon?! Laissa taataan julkinen sananvapaus. Mikään tähän aiheeseen liittyvä laki ei määrää yksityishenkilöä tai yritystä noudattamaan sitä omassa instanssissaan. Riemurasialla on täydet valtuudet sekä harjoittaa sananvapautta, että rajoittaa sitä sivustollaan. Sen sijaan Kotipitsa ei voi rajoittaa minua harjoittamasta sananvapauttani edes heidän liiketiloissaan. He voivat poistaa..

13.10.2016 17:20

<BetBet> DAI Missään laissa ei lue, että yksityisen henkilön tai yrityksen tarvitsisi julkaista tai pitää julkaisussaan yhtään mitään mitä jokaikinen kylähullu niihin keksiikään kirjoittaa.

13.10.2016 17:17

<BetBet> DAI Minulla on oikeus poistaa sinut kotoani pois mölisemästä, kotipitsalla on oikeus poistaa sinut sieltä mölisemästä, baareilla on oikeus poistaa sinut niistä mölisemästä, RR:lla on oikeus poistaa sinut täältä mölyämästä, jne. EIKÄ niillä ole mitään tekemistä sen tilaston kanssa jossa olemme maailman kärkipäässä sananvapauden toteutumisen suhteen. Naurettava jätkä tuossa iässä

13.10.2016 17:12

<BetBet> DAI Voi herran tähden mitä porukkaa taas :D Tyyppi kuvittelee omaavansa jotain oikeuksia toisten omaisuuteen, kuten tähän sivustoon, ja rutisee asiasta. Onko minulla(ja muilla) vai sinulla päätäntävalta ja omistusoikeus tekemillesi ja maksamillesi kotisivuillesi, jos menen sinne laittamaasi kommenttiosioon mölisemään vuosiksi päivittäin omaa skeidaani? Sitten on mukaasi sananvapautta rikottu, kun ne poistat ja voin syytteen nostaa :D Valot päälle jo. Ei Venäjänkään ainainen huono sananvapaustilanne johdu siitä että ihmiset siellä toinen toisiaan estelee vaan valtiovalta estää.

13.10.2016 16:52

<DAI> SuutKiinniJo: Laitahan jo se pilleripurkin korkki kiinni, ni sun tekstistä voisi saadakkin jotain selvää. Valtiovallalla ja sananvapaudella ei ole mitään sidosta toisiinsa. Valtiovalta voi rajoittaa sananvapautta, mutta niin voi myös yksittäinen nettisivusto tai jopa se Kotipitsa.

13.10.2016 15:24

<BetBet> DAI Aina se pällein jää rutiseen... Valtiovalta on se taho kehen estämisellä viitataan. Sellaista ei ole tapahtunut. Tämä on yksityinen/-sten pulju joilla on oikeus lain puitteissa touhuta OMALLA omaisuudellaan aivan mitä lystää, eikä kaltaisillasi ruikuttajilla ole siihen oikeuteen mitään nokan koputtamista. Jos perustat oman sivuston, niin ei sinne kenelläkään ole mitään oikeuksia tehdä yhtään mitään ilman sinun hyväksyntää – vai sellaistako kuvittelet aasi. Mene saman tien tokmannin, kotipitsan yms sivuille huutelemaan Hitleriä ja vaatimaan sananvapautta pelle. Pidä se pääsi jo kiinni!

13.10.2016 14:42

<DAI> SuutKiinniJo: Vajakki? :D Etkö pysty enää parempaan? Heti yllä näkyi ote Wikipediasta: "sananvapaus tarkoittaa oikeutta ilmaista ja vastaanottaa tietoja ja mielipiteitä kenenkään sitä ennakolta estämättä". Täällä sananvapautta ei estetä, mutta kuten jo aijemmin totesin, tiety aiheet ovat siirretty foorumin puolelle. Se ei ole sananvapauden rajoittamista.

13.10.2016 12:26

<BetBet> DAI Mitä hittoa vajakki siinä vieläkin urputat: lue mitä sananvapaudella tarkoitetaan, vaikka ihan sieltä lakikirjastasi, äläkä esitä täällä kuinka sillä olisi muukin käyttötarkoitus muuta kuin apeksien suussa. Aloita tuosta ja kerro koska tulee vastaan jotain esittämääsi vastaava käyttötarkoitus: https://www.google.fi/search?q=sananvapaus&oq=sananvapaus&aqs=chrome.0.69i59j69i65j69i59j69i60j0l2.3695j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Äläkä kirjoita minulle enää vammailujasi!

13.10.2016 12:09

<DAI> SuutKiinniJo: Hieno väistö. Valitettavasti osuit tolppaan. Alkoiko jo tuntumaan olo hävinneeltä? :D

13.10.2016 09:04

<BetBet> DAI Helppo googletus. Älä häiritse enää minua.

13.10.2016 02:28

<DAI> SuutKiinniJo: Mitä sillä sitten oikeasti tarkoitetaan?

12.10.2016 23:36

<BetBet> DAI Sinä tarjosit sananvapaus-huutelulle toistakin käyttötarkoitusta, kuin mitä sillä oikeasti tarkoitetaan, mitä tämä tässä kommenttiosiossa oleva jantteri olisi mielestäsi saattanut käyttää. Ja niin ei kuitenkaan ole asian laita termin käytöstä, eikä huutelijan tarkoituksessa. Käytti väärin, ei tarkoittanut sitä missään muussa tarkoituksessa.

12.10.2016 23:11

<DAI> SuutKiinniJo: Nyt ei tuosta kommentista löydä oikein minkäänlaista punaista lankaa. On niin sekavan oloinen. Haluatko selventää?

12.10.2016 20:16

<BetBet> DAI Sitä on huudeltu täällä ja muualla aiemminkin ja turvat menevät aina tukkoon, kun asian selventää, joten tässäkään tapauksessa tuskin on mainitsemastasi tarkoituksesta kyse – mikä siltikin olisi ehdottomasti iso virhe hänen puoleltaan – kun asianomainen ei sitä ole tarkentanut, vaan kerää miinukset hiljaisuudessa.

12.10.2016 20:10

<DAI> Kopellimestari: Käsittääkseni se sivuston ylläpitäjän vastuuta käyttäjien tuottamasta sisällöstä käsittelevä lainkohta ei mennyt läpi. Voin olla väärässäkin, mutta en löytänyt finlexistä. Laita linkkiä, jos tiedät paremmin.

12.10.2016 19:59

<Kopellimestari> DAI toisen kerran jo tässäkin keskustelussa mainittua: sivuston ylläpitäjät ovat täydessä vastuussa kaikesta mitä täällä kirjoitellaan. En tosiaan usko minäkään että Jylppy tai Arab ja kumppanit haluaa joutua vastuuseen jonkun kiitos-paita juntin kiihkoilun takia.

12.10.2016 19:33

<DAI> SuutKiinniJo: Riippumatta siitä, mitä sananvapaudesta on laissa säädetty, sananvapaus termiä voidaan soveltaa myös pienemmässä kontekstissa, esim. Riemurasia-sivustolla. Jos täällä on rajoitetaan aiheita joista saa puhua, rajoitetaan myös sananvapautta. Tosin, täällä ei rajoiteta mitään, vaan mamu- ja muut vastaavat keskustelut on ohjattu foorumin puolelle.

12.10.2016 17:14

<MrFiufaufou> Oli muuten hyvä leffa

12.10.2016 15:16

<Jepau> VileKing Miksei mamuista ja maailman paskuudesta voi nillittää jossain sille omistetulla foorumilla? Tämä on käsittääkseni huumori sivusto. Pakolais ja mamu läpät ovat omasta mielestäni yhä tervetulleita. Jos vituttaa niin hae lääkkeet tai juo viinaa niinku kaikki muutki.

12.10.2016 14:33

<fretkillr> kun olin pieni poika Ground Hod day skenario oli mun märkä uni. oisin koskettanu jokaisen tissin tässä kylässä.

12.10.2016 13:55

<toukkis> Menisin varmaanki kattomaan

12.10.2016 13:45

<juustohoyla> Why Olikin melko helppo löytää. Ohjaajan mukaan noin 30-40 vuotta.

12.10.2016 13:44

<juustohoyla> Why Jossain tuo oli laskettu. Tarkempaa en muista, mutta useampi vuosikymmen taisi olla.

12.10.2016 13:04

<Why> Onko kukaan miettinyt kuinka kauan kaveri elää sitä yhtä päivää? Taitaa mennä useampi vuosi... :D

12.10.2016 12:45

<Menttoli> Kaiken lisäksi tässä on sellainen lakimuutos, jonka mukaan sivuston ylläpitäjä on vastuussa kaikkien teidän kirjoittelusta tänne. :)En välttämättä itse lähtisi odottelemaan syytteitä jani-mari-purjosipulin aivopieruista.

12.10.2016 12:34

<Rayno> Vanha kikka,tuo on ollut Suomessa käytössä jo parikymmentä vuotta tuon leffan kohdalla.Tosin leffan nimeä ei ole muutettu,joten säästömalli siinä mielessä.

12.10.2016 12:02

<BetBet> VileKing Omistajilla on oikeus moderoita omia sivujaan aivan mielensä mukaan, eikä sillä ole sananvapauden kanssa mitään tekemistä. Josko opettelisit mitä sillä edes tarkoitetaan, mihin tahoon siinä viitataan ja mitä asetuksia siitä on iät ja ajat ollut säädettynä.

12.10.2016 11:55

<VileKing> joko täällä saa ilmaista mielipiteensä pakolaisista ja maahanmuuttajista vai vieläkö viedään saunantaa sananvapauden harjoittamisesta?

-64
12.10.2016 11:50

<BetBet> Täytyypi taas katsoa.

12.10.2016 11:49

<mezzonal> Todella hyvä leffa!!!!

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 6 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Orkesterin myday

15 894 katselukertaa

Black Friday -logiikka

19 114 katselukertaa

Saturday Night Live

19 112 katselukertaa

Black Fridayn alehinnoittelua?

15 349 katselukertaa

Black Friday

19 989 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.