Quantcast

Lähettäjä:

pekonimaggr pekonimaggr

Elämme surullisia aikoja

Kun vanhukset voivottelevat nykyaikaa uutisten kommenttiosioon

4.7 / 5 (67 ääntä)

Elämme surullisia aikoja - Kun vanhukset voivottelevat nykyaikaa uutisten kommenttiosioon

Julkaistu: 17.8.2017 17:45

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: pekonimaggr pekonimaggr

Otsikko: Elämme surullisia aikoja

Kuvaus: Kun vanhukset voivottelevat nykyaikaa uutisten kommenttiosioon

Hakusanat: vanhukset, voivotella, nykyaika, raakaa, rankkaa, ennen, oli, kaikki, paremmin, jne, vitut, oli,

4.7 / 5 (67 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-08-17 17:57:42

+3792

<Koira13> +5 RR

Mulkkuja ihmiset aina on ollut, mutta kyllä turhamaisuus ja pikkumaisuus tuntuu kasvavan joka päivä entisestään. Tarvitaan ilmeisesti aina joku maailmanluokan oikea ongelma, että ihmiset muistavat arvostaa elämän pieniä iloja eivätkä nillitä joka vitun asiasta. Nykypäivän hernenenäisyys ja femininatsistiset arvot johtuvat ainaostaan siitä, että asiat ovat liian hyvin, joten pitää keksimällä keksiä ongelmia, jotta saa nillittää nillittämisen ilosta.

115

Aika: 2017-08-17 18:19:42

+37893

<Monskuu> +5 RR

Mitä ne vanhukset kaipaa sieltä vanhoista ajoista? Auringon noususta laskuun töitä? Panemista pellolla? Elämänsä naisen tapaamista? Pelkoa kuolemasta? Nykyaikana asiat on hyvin, ihmiset elää ennätys pitkään ja suomessakin vallitsee jonkinlainen tasa-arvo.

53

Kommentit (14)

Piilota OFF-Topic keskustelu

18.08.2017 16:43

<Tapio_Rautavaara> Monskuu No 'ennen vanahaan' tykkäysten määrä somessa ei ollut ihmisille tärkein asia eikä nuoret naiset tyrkyttäneet tissejään ja perseitään nettiin kaikkien nähtäviksi. Luontoa ei tuhottu samalla vauhdilla kuin nykyään, maapallo ei ollut yhtä ylikansoittunut kuin nyt.. Että kyllä jotkut asiat oli ennen paremmin.

18.08.2017 08:47

<timco> "ELämme kovia aikoja ystävä hyvä."

18.08.2017 08:15

<Necrophobic> monskuu perus rasialainen valitsits jo noista kaks neljästä eli puolet :D

17.08.2017 23:46

<Neylah> MösjööTipsu Äit asuu korvessa, niin siellä kyllä ainakin on yhteisöllisyys naapureitten kesken! Kyläilevät keskenään ja jelppaavat toisiaan, lähtevät naapuriporukalla pikkujouluihin joka vuosi ja järjestäjän vuoro vaihtuu. Uusia naapureitakin muutti ja ne otettiin heti mukaan porukkaan, iällä ei ole väliä. Ainut miinuspuoli että osa porukasta tupsahtaa ovesta sisälle millon sattuu, minun mielestä vois kuitenkin sopia etukäteen että passaako tulla kylään.. :D

17.08.2017 23:14

<Starlight Glimmer> Ei ollu mamupaskoja parikymmentä vuotta sitten Suomessa. Feministit,homot,transut ja muut sekasikiöt myös älys pitää naamansa kiinni ja pysyä kaapeissaan. Kyllä ennen oli paremmin.

17.08.2017 22:55

<Lehmä MösjööTipsu> Monskuu Ennen sentään maalla kaikki tunsivat naapurinsa ja oltiin jonkilaisissa väleissä. Tietenki oli niit riitojaki eriksee. Nykyisin ku näillekki kylil joku muuttaa, ni tuntuu et se on jonkin asteen loukkaus, kun menee uuteen naapuriin tutustumaan. Saati sit edes morotettais kun kylätiellä ajellaan vastakkain. Kyllähän nyt on moni asia paremmin. Mut niin oli ennenkin. Ajat muuttuu, ja ihmisistä tulee entistä enemmän idiootteja.

17.08.2017 19:58

<Monskuu> Nirse Ei varmaan kun sieltähän saa punkin. Ja jos ei saa punkkia niin astuu koiran kakkaan. Ja jos ei astu, niin joku näkee ja pahoittaa mielensä. Ja jos ei pahoita mieltään, runkkaa näylle. Ja jos ei runkkaa, niin sitten sillä ei seiso ja kuva päätyy paikalliseen lehteen. Ja siinä kuvassa näkyy sun pyllysi ja yhdessä arvaillaan että kenelle Erkille se tämä karvaperse kuuluu. Joten ei, ei panna enää.

17.08.2017 19:27

<Sfinksi> Koira13 Tai sitten harhaisuus on kasvussa.

17.08.2017 19:12

<Nirse> Monskuu Meinaatko ettei nykyään enää panna pelloilla ja/tai luonnon helmassa? ;)

17.08.2017 19:03

<suc-of> Koira13 Hear ye, hear ye!

17.08.2017 18:19

<Monskuu> Mitä ne vanhukset kaipaa sieltä vanhoista ajoista? Auringon noususta laskuun töitä? Panemista pellolla? Elämänsä naisen tapaamista? Pelkoa kuolemasta? Nykyaikana asiat on hyvin, ihmiset elää ennätys pitkään ja suomessakin vallitsee jonkinlainen tasa-arvo.

17.08.2017 18:16

<FinnPeak> Asiathan on nykyään todella minella mittarilla paremmin kuin koskaan ennen. Mitä arvoihin tulee niin se, että voidaan vetää herneitä nenään "pienistä" asioista on luksusta. Ja se luksus on menneinä aikoina saavutettu nillittämällä asioista, jotka silloin monen mielestä vaikuttivat yhtälailla pieniltä ja merkityksettömiltä.

17.08.2017 17:57

<Koira13> Mulkkuja ihmiset aina on ollut, mutta kyllä turhamaisuus ja pikkumaisuus tuntuu kasvavan joka päivä entisestään. Tarvitaan ilmeisesti aina joku maailmanluokan oikea ongelma, että ihmiset muistavat arvostaa elämän pieniä iloja eivätkä nillitä joka vitun asiasta. Nykypäivän hernenenäisyys ja femininatsistiset arvot johtuvat ainaostaan siitä, että asiat ovat liian hyvin, joten pitää keksimällä keksiä ongelmia, jotta saa nillittää nillittämisen ilosta.

115
17.08.2017 17:53

<bunsis> Onkohan joku alkueläin kommentoinut seuraavaa kehitysastetta "nuokin klopit paskoo kaiken kun niillä sentään on peräreikä..."

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 120 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Elämme internetin hektistä aikaa

37 583 katselukertaa

Surullisia uutisia :(

27 141 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.