Quantcast

Lähettäjä:

Kvanttibanaani Kvanttibanaani

Average bemarikuski IQ

2.9 / 5 (17 ääntä)

Average bemarikuski IQ

Julkaistu: 25.3.2023 23:56

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Kvanttibanaani Kvanttibanaani

Otsikko: Average bemarikuski IQ

Hakusanat: Bemari, kuski, IQ, ,

2.9 / 5 (17 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2023-03-26 10:59:04

+9180

<Jylder> +5 RR

Muistan ennen muinoin kun oli vielä kuvaputkitelkkarit ja tuli laajakuva. Kaverin piti saada 32" laajakuvatöllötin mutta sillä ei ollut autoa, eikä mullakaan. Läksin kaveriksi ja mentiin kauppaan, maksun jälkeen soitettiin taksi ja pyydettiin farmarivolvoa. Tuli joku farkku C-mersu johon sen saaminen vaati lähinnä vaseliinia ja väkivaltaa. Mutta töllö mahtui sisään. Mekin mahduttiin samaan kyytiin, joten kuten. Sitten vielä kohteessa kantaminen ylös kerrostaloon jossa ei ollut hissiä (eikä se olisi sinne mahtunut vaikka olisikin ollut). Kun lopulta töllö oli vireessä, olut kieltämättä maistui.

35

Aika: 2023-03-26 08:53:44

+52425

<Why> +5 RR

Vakuutustarkastaja kertoi tapauksesta kun uusi televisio oli varastettu autosta. Muuten meni hyvin mutta se varastettu telkkari ei mahtunut siihen autoon...

19

Kommentit (10)

Piilota OFF-Topic keskustelu

31.03.2023 18:05

<VenVan> "...Ja kotiinkuljetus ois 30€""Ei s.... Minä kuljetan tän kuule ihan ite!"#Säästin

27.03.2023 16:19

<VeikkoVälikäsi> Meillä 32" laajakuva tv muutti ihan helposti kerrostalosta, muuttomiehet kantoi. Lisäksi appiukko apuna ja naiset töissä --> muutto sujui kuin tanssi yhdellä kuormalla joten laskun maksoi ilomielin

26.03.2023 23:33

<kemppaus> SirJakkuson Olut on muuten ihan pirunmoinen palautusjuoma. Mä vedän keikan dödisrummuissa 30-45 min. parin oluen kanssa. Keikan jälkeen pari olutta ja sit voi mennä seuraavan bändin moshpittiin vetään täysillä. Ja ikää on kohta 40.

26.03.2023 22:47

<SirJakkuson> Jylder Eli mitä tästä opimme? Ennen kaikki alkoholiongelmat syntyivät siitä, kun kodin elektroniikka ja kodinkoneet olivat niin isoja, painavia ja hankalan muotoisia, että niiden paikoilleen saamisen jälkeen oli ihan pakko ryypätä, kun oli tehnyt sellaisen urheilusuorituksen.

26.03.2023 22:01

<Mursunet> Jotkut luulee että hänellä on isompi kuin oikeasti onkaan. Auto siis. Samaan aikaan esim.perus farkkumallin 200e Hondaan tuo teevee mahtuisi heittämällä.

26.03.2023 17:04

<Theggis> No sentään ei ole Audi-kuski. Sitä paskashowta ei kukaan halua nähdä.

26.03.2023 14:35

<tuppo> Jylder nuo suuret kuvaputkitöllöt oli ihan saatanasta. Painoa 80kg+ ja painopiste ihan viturallaan. Kerran tuollaista muuttanut toiseen asuntoon ja tein heti päätöksen että jos joskus siitä muutetaan, töllöä ei enää uuteen kanneta.

26.03.2023 10:59

<Jylder> Muistan ennen muinoin kun oli vielä kuvaputkitelkkarit ja tuli laajakuva. Kaverin piti saada 32" laajakuvatöllötin mutta sillä ei ollut autoa, eikä mullakaan. Läksin kaveriksi ja mentiin kauppaan, maksun jälkeen soitettiin taksi ja pyydettiin farmarivolvoa. Tuli joku farkku C-mersu johon sen saaminen vaati lähinnä vaseliinia ja väkivaltaa. Mutta töllö mahtui sisään. Mekin mahduttiin samaan kyytiin, joten kuten. Sitten vielä kohteessa kantaminen ylös kerrostaloon jossa ei ollut hissiä (eikä se olisi sinne mahtunut vaikka olisikin ollut). Kun lopulta töllö oli vireessä, olut kieltämättä maistui.

26.03.2023 08:53

<Why> Vakuutustarkastaja kertoi tapauksesta kun uusi televisio oli varastettu autosta. Muuten meni hyvin mutta se varastettu telkkari ei mahtunut siihen autoon...

26.03.2023 07:41

<kurpa> Kuvan lähettäjän älykkyysosamäärä vielä alempi.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 96 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Bemarikuskin ihmetys

22 330 katselukertaa

The Really Average Spider Man

43 339 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.