Lähettäjä:
highlander100Arvokasta on
Damaskiterästä ja Koben härkää.
Lähettäjä: highlander100
Otsikko: Arvokasta on
Kuvaus: Damaskiterästä ja Koben härkää.
Hakusanat: kallista, Kobe, härkä, damaskiteräs,
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2020-03-16 20:42:25
+25896
<pomes> +5 RR
Toiko siitä helikopterionnettomuudesta jäi jäljelle?
Aika: 2020-03-16 21:55:51
+33329
<juippi10> +5 RR
Mora ja nötköttiä
Kommentit (23)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<conzes> Tässä opiskellessa unohtanut jo koben maun... :/
<nordicgunpowder> tossa vaan pala läskiä
<kemoekk> Toisen arvo vähenee enemmän tippuessaan hiekkaan.
<pikkumusta> olis vielä löytynyt marmoritaso marmorilattialta.
<Rosak> ... ja Japanissa Kobe-liha ei nyt ihan mahdottoman hintaista ole (vaikka tuolla alhaalla huudeltiin), ellei osta jotain super prime cut juttuja. Maksoin omastani jonkun 45€ aikanaan. Worth it, mutta ei ehkä toiste.
<Rosak> Kobe-liha on ehkä parhaiten markkinoitu noista wagyuu-lihoista, mutta kyllähän noita vastaavia on halvemmalla vaikka missä. Varmaan myös halvemmallakin.
<Tonny> pepeplus Sepä! Hyvin imeytyy kaikki rasva siihen. Sama kun jois kuksasta piimää...
<Tonny> Nyt tuntuu että pekonissakin olis enemmän lihaa. Aika ällöttävän näköinen rasvaklöntti.
<thirvi> Liha näyttää olevan enimmäkseen rasvaa.
<WalkingPoopGenerator> Käytännössä sama kuin makkara ja kertakäyttöveitsi kertakäyttölautasella, vain hinta on eri.
<aropupu> Toi lihaklöntti näyttää jotenkin niin shopaltulta tuohon lautaselle...
<makkehas> fake&gay
<PoikA-79> Kobe-härille soitetaan rauhallista japanilaista musiikkia ja niitä harjataan aktiivisesti. Härkiä kasvatetaan muutenkin melko seesteisessä ympäristössä, sillä pareittain aitauksissaan elävien härkien välillä ei saa olla esimerkiksi juurikaan kokoeroja. Dojon mukaan sillä pyritään ehkäisemään kiusaamista ja valtataisteluita härkien kesken. Myös musiikkivalintoihin on kiinnitetty erityisen paljon huomiota.
<PoikA-79> Kobe-lihaa on viety Japanista ulkomaille vasta vuodesta 2012 lähtien, joten sitä ennen aitoa Kobea ei ole ollut mahdollista syödä ravintoloissa Japanin ulkopuolella. Sen jälkeenkin lihaa on viety erittäin vähän ja vain harvoihin maihin, sillä liha on harvinaista ja kallista myös Japanissa, koska Kobe-härkiä kasvatetaan kerralla vain joitain tuhansia yksilöitä. Kobe-härkäannos maksaa ravintolassa Japanin Kobessa noin 260 euroa, eli kilohinta on 1.300 euroa.
<juippi10> Mora ja nötköttiä
<highlander100> Nokturnal Kalleimmat damaskiteräksiset japanilaiset veitset maksavat useita tuhansia dollareita.
<Vepsi> Nokturnal No jos fiskarsin veitsen saa parilla kympillä ja tommonen veitsi voi maksaa 300-500 euroa niin on se ny sillai arvokasta.
<Nokturnal> mistälähtien damaskiteräs on ollu jotenki erityisen arvokasta?
<Mursunet> Toivottavasti Kobe tykkää härästään, näyttää hergulliselta, joskin rasvaiselta.
<vsm> wc-paperirulla puuttuu
<pepeplus> Marmori astiasta.
<BetBet> Ei näytä hyvältä. Sairaalta ennemmin.
<pomes> Toiko siitä helikopterionnettomuudesta jäi jäljelle?
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu