Quantcast

Katupartiot ja kodinturvajoukot

Jussi Kuosmasen blogikirjoitus katupartioista ja suomalaisten kahtia jakautumisesta. Älkää rasialaiset tehkö hätäisiä johtopäätöksiä koska tässä on myös kritiikkiä katupartioita kohtaan. Kuosmanen kirjoittaa näistä ajankohtaisista asioista harvinaisen objektiivisesti kritisoiden vahvasti mm. valtamedioiden sensuuria ja puolueellisuutta. Suosittelen lukemaan miehen muitakin kirjoituksia: http://blogit.savonsanomat.fi/mita-sita-tyhjaa/

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Katupartiot ja kodinturvajoukot | Jussi Kuosmasen blogikirjoitus katupartioista ja suomalaisten kahtia jakautumisesta. Älkää rasialaiset tehkö hätäisiä johtopäätöksiä koska tässä on myös kritiikkiä katupartioita kohtaan. Kuosmanen kirjoittaa näistä ajankohtaisista asioista harvinaisen objektiivisesti kritisoiden vahvasti mm. valtamedioiden sensuuria ja puolueellisuutta. Suosittelen lukemaan miehen muitakin kirjoituksia: http://blogit.savonsanomat.fi/mita-sita-tyhjaa/

Julkaistu: 20.1.2016 16:42

Kommentit: 7 kpl

Tarkastaja: kido

3 / 5 (10 ääntä)

Katupartiot ja kodinturvajoukot | Jussi Kuosmasen blogikirjoitus katupartioista ja suomalaisten kahtia jakautumisesta. Älkää rasialaiset tehkö hätäisiä johtopäätöksiä koska tässä on myös kritiikkiä katupartioita kohtaan. Kuosmanen kirjoittaa näistä ajankohtaisista asioista harvinaisen objektiivisesti kritisoiden vahvasti mm. valtamedioiden sensuuria ja puolueellisuutta. Suosittelen lukemaan miehen muitakin kirjoituksia: http://blogit.savonsanomat.fi/mita-sita-tyhjaa/

Kommentit

29.01.16 18:17
<Thaliquid> Ihan selvästi liian vähän väkivaltaa ja vääriin osoitteisiin kun ei turvallisuus ole nähtävästi vielä heikentynyt tarpeeksi! Hyvähän se on joillakin persereikä luusereilla huudella ettei noita tarvi ku eivät vitun pellet käy ikinä missään!
21.01.16 12:22
<KaYhKo> Joo ihan kiva ku nuoriso tekee muuta ku juo ja röökaa. Tuo norjalaisuus vaa vituttaa minua. Eikö "Tuonelan Soturit" ois ollu paljon parempi tai joku vastaava. Sannoovat puolustavansa suomalaisuutta norjalaisen mytologian alla. Painukoot norjaan levittämään uskontoaan.
-5
21.01.16 11:34
<spede5> "Nuo kaduille yksi kerrallaan ilmestyvät ”turvajoukot” nimittäin oikeasti uskovat kaiken tämän kohkauksen keskellä, että heille on tarvetta. Ei taatusti ole, mutta sanopa se niille. Sanot väärin ja tilanne vain pahenee." Tuokin kaveri voisi silti mietiskellä hetken, että olisiko kaduilla ainoatakaan katupartiota, mikäli Suomeen olisi yhtäkkiä rynnännyt kymmeniä tuhansia japanilaisia ...
21.01.16 09:27
<avv> Nuo tyypit ottaa itsensä ja asiansa liian vakavasti. Helvettiin noi takit ja idioottimainen nimi: oikeesti jos ne luulee olevansa jotain sotilaita niin sitten ne vasta idiootteja onkin. Katupartioinnin pitää olla hauskaa ja rentoa puuhaa ei mitään ylivakavaa militaristista marssia.
11
21.01.16 09:05
<karju> Turvattomuuden lisääntymisen seuraus. Esimerkiksi usa:ssa on näitä neighbourhood watcheja ollut jo pitkään. Tästä se alkaa meilläkin, jonkin ajan kuluttua siellä on ihan tavalliset jormat ja tonnyt turvaamassa lasten yksinäistä kulkua kouluun joka on oikeastaan ihan käsittämätöntä muun maailman silmin.
21.01.16 08:44
<Tonny> Nää vois juosta vaikka järveen. Pelleily saavutti uuden tason näiden myötä.
-15
20.01.16 18:24
<Kanakotka> Henkilön mielestä katupartiot verrattavissa militantteihin. Joopa joo. Oliskohan vigilantismi nyt kumminkin enemmän kyseessä, ja sekin aika kärjistetty ääripää asialle.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Poliiseja koijataan :D

40023 katselukertaa

Teosto ja kopointi

57786 katselukertaa

Rattijuoppo jäi tuomiotta

25376 katselukertaa

Kivoja tietokone piloja

38201 katselukertaa

Sotien parhaat tarkka-ampujat

49741 katselukertaa

vääntele julkkisten naamoja

30306 katselukertaa

Tanja Karpela sai mp3 soittimen

18690 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.