Quantcast

25-vuoden yrittäjyyden loppu

Blogisti kertoo elämästään yrittäjänä toimimisesta Suomessa ja minkä takia hän joutui luopumaan siitä.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
25-vuoden yrittäjyyden loppu | Blogisti kertoo elämästään yrittäjänä toimimisesta Suomessa ja minkä takia hän joutui luopumaan siitä.

Julkaistu: 1.9.2015 14:35

Kommentit: 7 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

4.2 / 5 (15 ääntä)

25-vuoden yrittäjyyden loppu | Blogisti kertoo elämästään yrittäjänä toimimisesta Suomessa ja minkä takia hän joutui luopumaan siitä.

Kommentit

11.09.15 23:33
<suosilmä> Päivi Räsänen on vastustanut kaikkea kiitäkäämme Päiviä
04.09.15 21:44
<Arkki> vilestine Itsekkin työskentelen atm. kunnan ympäristö pajalla ja vertasin tosiaan viestissäni sitä, että ennen ei tarvittu mitään muovikorttia todistamaan, että ihmisellä on edes hitusen maalaisjärkeä ja osaa pysyä poissa autojen alta vs. nyt, missä kaikki kolme kesätyöläistä hädintuskin koski ruohonleikkureihin, ellei ollu yksityisiä pihoja.
02.09.15 15:38
<{^^}> Se, että kaikkeen tarvitaan nykyään joku kortti on loistava esimerkki vastuun siirrosta. Ensin valtiolta isommille yrityksille ja heiltä aina pienemmille aliurakoitsijoille ja lopulta yksittäiselle työntekijälle. Tärkeintä ei ole, että mitään virheitä tai onnettomuuksia ei tapahdu. Eihän niitä millään parin päivän koulutuksella edes pystytä estämään. Tärkeintä on, että on joku muu kuin itse, jota syyttää vahingon sattuessa.
11
02.09.15 11:11
<lkv> Tässäpä asiallinen kirjoitus nykymenosta. Itselläni on vireillä rakennusprojekti jokaka siirtyi ainakin vuoden kaiken ylimääräisen byrokratian vuoksi.
02.09.15 10:19
01.09.15 21:40
<vilestine> Arkki, joka työpaikalla tarvitaan nykyään kaikenlaisia turvakortteja. Terv. kunnalla nurmikon leikkaajana
01.09.15 21:06
<Arkki> Itse kun olin 15 vai 16, sai tehä kunnalla kesätöinä nurmikoiden leikkuuta ihan tosta vaan jos valittiin hommiin. Nyt ne samat koltiaiset ei saanu tehä käytännössä mitään, paitsi yksityisiä nurmikonleikkuita (jos oli tilattu), sillä tarvitaan tieturvakortti, että voi tehdä tien läheisyydessä nurmikonleikkuuta.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.