Quantcast

Nykypäivän suomalainen ryöstäjä

On se kumma kun tunnusmerkeissä lukee vaan millaset vaatteet.... mites kuva.... Tekstin kun lukee vois luulla suomalaiseks Perus Pertiks... mutta kun kuvaa katto... ei taida olla perus Pertti... vaan ABDUL

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Nykypäivän suomalainen ryöstäjä | On se kumma kun tunnusmerkeissä lukee vaan millaset vaatteet.... mites kuva.... Tekstin kun lukee vois luulla suomalaiseks Perus Pertiks... mutta kun kuvaa katto... ei taida olla perus Pertti... vaan ABDUL

Julkaistu: 16.1.2013 21:22

Kommentit: 26 kpl

Tarkastaja: Arab

4.47 / 5 (17 ääntä)

Nykypäivän suomalainen ryöstäjä | On se kumma kun tunnusmerkeissä lukee vaan millaset vaatteet.... mites kuva.... Tekstin kun lukee vois luulla suomalaiseks Perus Pertiks... mutta kun kuvaa katto... ei taida olla perus Pertti... vaan ABDUL

Kommentit

19.01.13 14:31
<Juntas> Jos tuo on 15v niin minä olen (...).
19.01.13 02:57
<Wiiksi> <austy> oisko jollain linkkiä tohon kuvaan kun toi (...)lehti poisti sen koska ne pelkäs "rasistin" leimaa <-- kuva poistettu ilmeisesti sen takia, että kys. Tekijä ollaan saatu kiinni http://metro.fi/herttoniemi/uutiset/valokuvat_johtivat_siwan_ryostajan_pidattamiseen/
18.01.13 00:07
<Zerech> Hemmetin libertardit. Se ei ole rasismia jos näyttää kuvan rikollisesta. Painukaa Ruottiin Abduleitten raiskattavaksi jos Suomi on niin hirveä paikka.
17.01.13 20:06
<Mussu-> Toikin pääsee rangaistuksetta, kun on vasta 15... Vaadin, että rikosoikeudellinen vastuu alkaa 12-vuotiaana ja teineille kunnon rangaistukset! Ja muille kanssa, prkl.
17.01.13 18:19
<Mohnake> Mitäpä jos seuraava tummaihoinen ryöstäjä olisi koko ikänsä asunut Suomessa ja jo hänen vaarinsa olisi aikoinaan tänne muuttanut?
17.01.13 14:19
<Apinapallo> Kai nää on lehtien ylemmältä taholta tulleita kun ei haluta että kukaan keksii sanoa lehteä rasistiseksi. Uudessa suomalaisessa oli joskus hienosti kierrelty:"Puukottaja oli kansalaispukuunsa pukeutunut hevosharrastaja."
17.01.13 13:07
<venny> nykypäivän somalainen?
17.01.13 12:37
<Jiusonium> On tuossa artikkelissa kuitenkin mainittu perinteinen "nuorukainen", josta vähänkään medialukutaitoa omaava henkilö osaa helposti päätellä ihon värin.
17.01.13 12:10
<sika> Onko tässä nyt joku ongelma? Kuvastahan näkee minkä värinen mies on kyseessä. Jos olis kuva valkoisesta miehestä, ei siinä sitäkään erikseen tekstissä mainittais. Lapin Kansa uutisoi tänään tästä ryöstöstä ilman kuvaa ja siinä oli mainittuna myös somalitaustaisuus. Kääntäkää vähän pienemmälle salaliittotutkaa.
17.01.13 11:58
<yhani> ja suomesta jos ottais viinan pois ni rikollisuus laskis melko helvetisti. Mutta kun syyllinen ei ole rotu, viina tai "väkivaltapelit", vaan tekijä.
17.01.13 09:50
<Tapankaikki666> Isämmaan puollustajat eivät hyväksy
17.01.13 00:58
<Wiiksi> Kaikki suomalaiset on taas rasisteja, kun niggasta kuva julkaistu mediassa. Rikollisia kun kuuluisi heidän mielestäänsä suojella.
16.01.13 23:36
<_ankkis_> nuo kommentit teki tosta huvittavan:D, "TÄÄ ON RASISMIA" "NO VITUT OLE RASISMIA KYLLÄ VALKOSTENKI KUVIA JULKASTAA" "ITE OOTTE RASISTEJA KU VÄREISTÄ PUHUTTE"
16.01.13 23:30
<janosb> Ahahahhaha ei voi olla että tunnen kyseisen henkilön :DDDD
16.01.13 23:19
<reaper75> juu normaalia toimintaa nuorelta.iteki ryöstin kauppoja pentuna aamulla ennenku koulu alkoi ja iltapäivällä ennen himaan menoa...
16.01.13 22:39
<Päärynä> älkää nyt ymmärtäkö tätä väärin hei... Siis normaalisti riittää se, että kuvaillaan vaatteiden ym perusteella, koska ilman muuta se on abdul tai jamal joka siellä siwassa mora kädessä huitoi. Kaikkihan sen tietää, että ku siwa on ryöstetty niin epäilty on musta. Tämän takia vain erityistapauksissa tarvitsee tuntomerkeiksi kuvailla tyypin ihonväri: silloin kun ryöstäjä on a)normaali valkoihoinen b)aasialainen. Ette oo tainnu vielä ihan sisäistää sitä tosiasiaa, että epäilty on musta, mikäli toisin todistetaan. Silloin myös kerrotaan mitä rotua epäilty on. ei muulloin...
16.01.13 22:36
<SkiiggeBoy> tässä pitää tietää että "nuorukainen" tarkoittaa abdulia
16.01.13 22:33
<Cereal Killer> tämä on rasismia
-1
16.01.13 22:31
<kuonalasti> no näkeehän ton vittu kuvasta että mikäs se siellä nostaa rahaa.. suottapa sitä kirjoittaa kuvaukseen?
16.01.13 21:39
<Shinobi> Mutta miksi hitossa 15-vuotias rupeaisi ryöstämään kauppoja? Eikö hän saa vanhemmiltaan rahaa vai onko heitä? Taustojen tietäminen ei tietenkään oikeuttaisi tekoa, mutta auttaisi ymmärtämään että miksi hän teki näin.
16.01.13 21:24
<Arkki> Lisätään "raiskaus" sanan määrite: Pakotti seksuaaliseen kontaktiin vähäistä väkivaltaa käyttäen
16.01.13 21:24
<Arkki> Tollasesta ryöstöstä luvassa enemmä linnaa kuin raiskauksesta? Kiva.
15

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Suomalainen Välityspalvelin

18109 katselukertaa

Suomalainen laatu sarjakuva

24553 katselukertaa

Huomioita nykypäivän Suomesta

12709 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.