Quantcast
AIR

Soini perkele

13 maailmantaloudelle vaarallisinta henkilöä - Soini sijalla 7

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Soini perkele | 13 maailmantaloudelle vaarallisinta henkilöä - Soini sijalla 7

Julkaistu: 11.7.2012 06:51

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: ZorGy

2.3 / 5 (5 ääntä)

Soini perkele | 13 maailmantaloudelle vaarallisinta henkilöä - Soini sijalla 7

Kommentit

15.07.12 22:16
<Kapa53> Pahimpia maailmantaloudelle on pankkiirit ja maiden hallitukset
15.07.12 17:48
<mieli> helvetin bilderberggiläiseen tapaan uutisoitu "vaarallisia maailmantaloudelle" kun siellähän ne rahanhimoissaan kokoontuu ja pähkäilee miten kansalaistensa varat helpoiten siirretään omiin taskuihin...
13.07.12 19:49
<Tenkainen> Puolueellinen tutkimus.
-3
13.07.12 07:01
<Cre4tive> Nyt rupee menemään tämä propaganda paska jo vittu valovuoden liian pitkälle! Kyllä pitää porvariroistojen käyttää aika alhaisia keinoja, että saisivat ainoan järjenäänen uskottavuutta mustattua. Voi että mihin sitä ollaan tultu, valtioiden rahat pumpataan konnien koloihin. Ja sinisilmäset uskoo kaiken mitä uutiset ja lehdet kertoo, moderni orjuus on niin tuntematon käsite.
12.07.12 18:13
<ProSkill> Käteiskatainen ja Urpo-Jutta ehdottomasti sijoille 1. ja 2.
12.07.12 13:41
<Nikotiini> <nagisa> ei tainnut lukea koko uutista. siinä sanottiin, ettei listassa olevia henkilöitä pidetä pahoina ihmisinä, vaan vain, että he ovat koko tätä euro-soppaa vastaan.
12.07.12 03:30
<Nagisa> Kiitoksia listan tekijöille perusteluista[/sarkasmi]. Soini ei ole tehnyt oikeastaankaan muuta kuin ollut kreikan rahoitusta vastaan ja edistänyt itsenäisen valuutan ottoa suomeen, kaikki mielipiteet hyvin perusteltuina ja ennustukset paikkansapitäneinä. Soini ennusti että eurolle käy kusisesti ja että siitä pitäisi irrota heti kuin mahdollista ja kuinka kävikään, tässä sitä nyt ollaan. Nyt kyseistä henkilöä sitten pidetään kovemman luokan tyrannina joka aikoo tuhota koko maailmantalouden.
11.07.12 13:34
<Nikotiini> yllärinä listan kaikki nimet fiksua porukkaa. esim. ron paul fiksuin amerikkalainen vähään aikaan. harmi, että idiootit pääsevät johtamaan maailmaa...
11.07.12 13:09
<lucaz> Mikä uhka ja kenelle? Toisen uhka on aina toisen menestys.
11.07.12 12:31
<fizle> Ehkä joitakin totuus pelottaa... Voihan sitä tuntee päänsä vaikka perseeseen... mutta totuus on se, että vielä parin kk sisään nähdään rytinää...
11.07.12 11:38
<PenZon> Niin, maailmantaloudelle. Eli nille jättipankeille joille kaikkien pitäisi olla loputtomasti velkaa.
11.07.12 09:41
<Koire_Kisse> Onko soini vaikuttava tekiä hallituksessa? Tai EU:ssa yleensä? Kuinka monta karmivaa päätöstä Soini on tehnyt hallituksessa tai EU:ssa? Olis kiva saada perusteluja miksi Soini on listalla mutta ei esim Koko Italian tai Kreikan hallitus
11.07.12 08:27
<Gatsby> Kukahan namusetä tämänkin on kyhänny.
11.07.12 08:22
<jkpelle> niin jos tämä nyt ihan tiedollinen lista vai jonkun mielipide
11.07.12 07:22
<yhani> listaa kun katsoo niin todellista valtaa talouteen aika harvalla. Mielipiteet ovat taloudelle vaarallisia, koska jokaisen tulisi tajuta että taloutta ei saisi hallita valtion tai kansan toimesta? Verorahojen "ryövääminen" pankeille, hikipajat, yritysten nimittämät hallitukset ja paskaan palkkaan tarttuva maailmanlaajuinen työttömien reservi luo talouskasvua, jee.
11.07.12 06:54
<Downing> Tutkimuksen on tehnyt vihervasuristalinistihumanistihomot.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Perkele?!

35267 katselukertaa

Perkele - kuvia Suomesta

3069 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.