Quantcast

Juttu: Lauri on mahdollinen joukkosurmaaja

Tunnistatko itsestäsi joukkosurmaajan?

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Juttu: Lauri on mahdollinen joukkosurmaaja | Tunnistatko itsestäsi joukkosurmaajan?

Julkaistu: 29.5.2012 14:29

Kommentit: 19 kpl

Tarkastaja: ZorGy

4.5 / 5 (41 ääntä)

Juttu: Lauri on mahdollinen joukkosurmaaja | Tunnistatko itsestäsi joukkosurmaajan?

Kommentit

03.06.12 00:10
<JunkieWinoCreep> Voi vaan kuvitella kuinka paljon tällaisia nuoria poikia on joilla on tällaista suurta vihaa kertynyt.
01.06.12 21:05
<morso> En laske alueeksi vain kiusaamista ja pahoinpitelyä. Kaikki lapsuudentraumat vaikuttavat aivan saatanan paljon ihmisen persoonaan vanhempana. Kaikkein kriittisimpiä on ihmisen ensimmäiset kaksi vuotta. T:"valkoista vihaa"
30.05.12 16:06
<Apinapallo> Samaistuminen.
30.05.12 06:44
<TapTT> Kanakotka, psykopaatit kyllä kiehtoo, pitänee katsoa. TIedän toki, että oli mikä tahansa persoonallisuushäiriö tai mielisairaus, ei ole kahta samanlaista tyyppiä. Psykopatiaakin on eri tasoista. Toivottavasti et tule olemaan haitaksi silti kenellekään.
30.05.12 04:08
<Kanakotka> Lisättäköön nyt vielä, että psykopaattisuudelle ei sinällään ole pitkälti vielä täysin konkreettista lääketieteellistä määritelmää. Suurin näyttö on täysi omatunnon puutos, joka johtaa vain kylmään loogiseen päättelyyn nk. hyvän ja pahan vaihtoehdon välillä. tosin jos haluat psykopaateista tietää enemmän, suosittelisin Horizonin dokumenttia, joka sattuu kätevästi näköjään löytymään youtubesta: http://www.youtube.com/watch?v=u88lYs4FMTY
30.05.12 04:03
<Kanakotka> TapTT, psykopaatti sanana tarkoitaa aivan sitä toista, mitä se yleisenä asiayhteytenä uutisista, ja muualta kuultuna saattaa tarkoittaa. Olen diagnosoitu mielellisesti psykopaatiksi, ja tämä vain tarkoittaa sitä, että aivot käyvät hieman eri rataa perusihmisen aivotoimintaan verrattuna. Periaatteessa tämä ilmenee pitkälti hyvin analyyttisena, moraalittomana ajattelutapana henkilönä joka on kykenemätön tuntemaan sääliä toista ihmistä kohtaan, ja jolla lähes kaikki tunnepurkaukset ovat supistettu sisäänpäin. Psykopaatti ei välttämättä tarvitse terapiaa tai valvontaa.
30.05.12 03:29
<Modiglian> Olipa todella hyvä kirjoitus. Meillä on todellakin Suomessa se ongelma, että todelliseen syyhyn ja todelliseen ongelmaan ei puututa vaan koetetaan korjata asiat kieltämällä kaikkea mahdollista.
30.05.12 02:31
<TapTT> Drunkenhearted, se on helppo puhua, mutta jos kokee kiusaamista kaikkialle mihin menee, on tilanne täysin eri. Huolestuttavin ilmiö viime aikoina on ollut se, että koulu ei tunnu välittävän ollenkaan kiusaamisesta. Sen pitää muuttua. Muuten tulee olemaan auvisia ja saaria. ja kanakotka, toivon todellakin että sanoit vain noin, etkä tarkoita tuota. Tiedän, että nykyaikana on coolia olla sosiopaatti, koska dexter, mutta masennus ja turtumus ei ole sama asia. Hyväksy ne tunteet, paskatkin, niin pääset pidemmälle. Mutta jos olet oikea diagnosoitu psykopaatti, on hyvä että saat terapiaa.
29.05.12 21:16
<Kanakotka> Olen psykopaatti mielellisesti, mutta ei ole mahdollista, että joukkosurmaan, tai edes teen yksittäissurmia, koska kaikki psykopaatit eivät ole täysiä idiootteja.
29.05.12 19:28
<largehc> _mela_ taisi nyt missata jutun pointin. Se on _nimenomaan_ sekopäistä. Jos sinua oltais kohdeltu viimeiset 8 vuotta kuin paskalänttiä, ajattelisit varmaan ihan samalla tavalla.
29.05.12 19:10
<_mela_> Joo tämmöstä aika hc kiusaamista ku on ja ei niihin aina puututa tai tiedetä puuttua ku ei siitä kukaa kerro kenellekkää.. jos jotai ihmistä pahoinpidellää ny about 8 vuotta tollee et hakataa, nälvitää, rikotaa vaatteita jokapäivä jne, ni en ihmettele et tulee fiilis ampuu semmonen kusipää mut onhan se nyt iha vitun sekopäistä mennä tonne kaupungille laittaa random jengii matalaks koska "mua kiusataa koulussa"
18
29.05.12 15:53
<Galeazzo> <B370N1> olet sankarini! niin kypsä ihminen että värisyttää! (mind teh sarkazm)
29.05.12 15:45
<largehc> <B370N1> juuri näin ne ongelmat ratkeaa! annetaan kaikille ase käteen ja käsketään niitä tappamaan itsensä. Sitten ei tule enää enempää ammuskeluita! Hienoa, erinomaista hermanni!
17
29.05.12 15:36
<FeelsBadMan> toivottavasti lauri ampuu eka ittensä sitte harkitsee sitä joukkomurhaa!
-6
29.05.12 15:21
<turkku_> Iltalehden mukaan Lauri pelasi videopelejä, case closed
42
29.05.12 14:59
<Ayz> Ymmärrettävää, ehkä järkevää, mutta siitä huolimatta uskon että sellaisen ihmisen joka on fantasioinut tai jopa "suunnitellut" vastaavaa tekoa ja sellaisen joka lopulta toteuttaa sen välillä on ajatuksenjuoksussa edelleen todella suuri ero. Samalla perusteella kaikki psykopaatit (arvio n. 1% väestöstä eli yli 50 000 ihmistä suomessakin) on potentiaalisia sarjamurhaajia.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Lauri Dalla Valle

4682 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.