Quantcast

Quantum breakthrough!

Researchers say they have designed a tiny crystal that acts like a quantum computer so powerful it would take a computer the size of the known universe to match it.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Quantum breakthrough! | Researchers say they have designed a tiny crystal that acts like a quantum computer so powerful it would take a computer the size of the known universe to match it.

Julkaistu: 27.4.2012 07:46

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: ZorGy

3.5 / 5 (6 ääntä)

Quantum breakthrough! | Researchers say they have designed a tiny crystal that acts like a quantum computer so powerful it would take a computer the size of the known universe to match it.

Kommentit

29.04.12 01:48
<Corot> Mahtava homma. Nyt voivat sitten vihdoinkin laskea piin likiarvon loppuun.
28.04.12 22:06
<Gabria> Jes. Ja kaikki tämä vasta käytännössä paperilla.
28.04.12 14:16
<largehc> Pyörisköhän tolla hyvin kynäri.
28.04.12 00:44
<Mikael1stClass> tällä pelataan propilkkiä
27.04.12 17:21
<leksus111> Vielä kun keksii keinon laskentatehon(tai mikä lienee sopiva termi) hyödyntämiseen niin tiede hyppää 1000 vuotta eteenpäin. Toivottavasti keinon löytämisessä kestää vähemmän kuin se 1000 vuotta. Kvanttitietokoneen kehittäminen pitäisi olla ihmiskunnan yhteinen projekti tärkeysjärjestyksessä no.1.
27.04.12 17:12
<jkpelle> Ja sitten sillä koneella oltais facebookissa...
27.04.12 15:57
<j2-> pyöris varmaa pelit täysil graffoil
27.04.12 10:38
<Jakedus> nyt tehää hakkereille superkone, sit ei tartte ku sähköpostin osotteen enää ni se kone arpoo salasanan sekunnissa mun wowiakkoon
27.04.12 09:57
<Nikotiini> mut miten helevetissä joku suolahiukkasen kokonen atomikasa toimii edes prosessorina? ei mun käsitys riitä.
27.04.12 09:18
<nyrha> no vertaa huonetta ja koko universumia
27.04.12 08:07
<DAI> melkein sama, jos sanois, että kone on peukalonkynnen kokoinen, vaikka puhutaan pelkästä prosessorista. prossu tarvii ympärille emolevyn, muistia, yms ja vasta nämä kaikki yhdessä muodostaa tietokoneen. Toisin sanoen noilla on 300 atomin kokoinen prosessori, huoneen kokoiseen tietokoneeseen, niiden tyhjiökammioiden ja laaserien takia.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.