Quantcast

Raiskauksen uhrin suorat sanat:

”Törkeää vähättelyä, Suomi”

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Raiskauksen uhrin suorat sanat: | ”Törkeää vähättelyä, Suomi”

Julkaistu: 9.7.2011 13:29

Kommentit: 22 kpl

Tarkastaja: kido

4.5 / 5 (25 ääntä)

Raiskauksen uhrin suorat sanat: | ”Törkeää vähättelyä, Suomi”

Eniten ääniä saaneet kommentit

09.07.11 22:22
<puolisukeltaja> Milloinkahan ihmiset tajuaa, että vaikka jostain oikeusjutusta on tullut tuomio, Ei se tarkoita sitä että tuomittu on oikeuden silmissä 100%:sti syyllinen. Tässäkin tapauksessa tuomittu on voinut väittää että uhri on ollut vapaa ehtoisesti seksisuaalisessa kontaktissa tekijän kanssa ennen sammumista ja Kun lisätään vielä että todennäköisimmmin kaikki paikalla olijat olivat humalassa, on oikeuden vaikea sanoa mitään varmaksi. Yleensä epäselvissä tapauksissa ei anneta tuomiota kovimman mukaan, koska jos tekijä myöhemmin todetaan syyttömäksi ei hänen elämä ole täysin pilalla tuomoin takia.

Kommentit

17.07.11 18:04
<MrRattlehead> <ASDPEELO> Välittääkö raiskaaja uhrinsa ihmisoikeuksista?
16.07.11 19:52
<ASDPEELO> "pakkokastraatio" jees, vitut ihmisoikeuksista? Hienoa väkeä.
16.07.11 14:32
<Pentti Köyri> Toivottavasti joku sekopää raiskaa noit kansanedustajia nii luulis asioiden muuttuvan vähän nopeammalla aikavälillä
16.07.11 14:31
<Pentti Köyri> Raiskaajat haluaa vaa alistaa toisen ja aiheuttaa henkistä kärsimystä muille ei ne vahingossa raiskaa. Ne siis on potentiaallisia rikoksen uusijoita jos ei rankasta kunnolla. Eli kannattaisko estää uuden raiskauksen mahdollisuus rankasemalla kunnolla? Normaalit puutteessa olevat miehet käy huorissa jos ei muualta saa.
11.07.11 10:10
<MrRattlehead> <SuPo> Minun puolestani, minulla ainakaan mitään ongelmaa hillitä aggressioitanikaan ja ole kertaakaan edes kännissä nostanut nyrkkiä, enkä nosta kuin korkeintaan puolustaakseni. Mikäköhän helvetti siinä on niin vaikeaa hallita itsensä ja käyttää alkoholia jonakin tekosyynä/oikeutuksena tehdä mitä lystää?
11.07.11 09:52
<futility> Suomen laissa raiskaustuomiot ovat lieviä siksi koska ne ovat monesti vaikea todistaa. Toiseksi jos tuomioita kovennetaan paljon niin monet sekopäät (joita suurin osa raiskaajista on) niin saattavat valita vielä raiskauksen päälle uhrin murhan, jolloin kiinnijäämisriski voi olla tilanteesta riippuen pienempi jos murhan ja raiskauksen tuomioiden ero on vähäinen. Vielä jos olisi ensikertalainen niin murhaaja pääsisi puolella murhan tuomiosta. Tällöin aletaan puntaroimaan mahdollisia menetettyjä ihmishenkiä kovempien tuomioiden välillä. Näin tämä asia on perusteltu monesti.
11.07.11 00:01
<lupart> on siinä kuitenki pikkasen eroa jos metsätiellä nappaa takaapäin tuntemattoman akan pusikkon verrattuna pariskuntaan jossa muijaa rupee vituttaa miehensä ja päättää että eilisiltane oliki raiskaus. oikeuden silmissä kun molemmat on raiskauksia ni pakko kai sitä on verrata väkivallan käytöllä jos ei todistajia oo.
10.07.11 22:37
<SuPo> MrRattlehead, leikataanko vaikkapa kännissä toisia lyöviltä myös kädet irti? Jos ei agressioitaan osaa sen verran hallita, että unohtuu toisten ihmisten yksityisyyden kunnioitus ja koskemattomuus niin oikeudenmukasinta on poistaa ne väkivallan välineet kokonaan, vai mitä?
10.07.11 21:11
<reaper75> On se ihme ettei nää kukkahattutädit oo saannu raiskaus tuomioita päivitettyä....
10.07.11 18:44
<Arkki> Umm.. Nyt mietityttää. Miten nainen voi tuntea itsensä raiskatuksi, jos se on sammuneena koko sen ajan ja kuulee harrastaneensa seksiä päivää myöhemmin? Meinaan.. teoriassa se ei välttämättä muista halunneensa harrastaa sen kanssa.
10.07.11 02:56
<ezet> totta että raiskauksista pitäisi saada kovemmat tuomiot. mutta sama tuomio pitäisi saada myös silloin kun valehtelee että joku on raiskannut. se jos mikä pilaa elämän jos syyttömänä saa syytteet raiskauksesta
17
10.07.11 02:14
<Bolleny> "naisen elämän mies tuhosi" miten vitussa? "apua, joku pani mua ku mä olin sammunu! Nyt mun elämä on pilal vaik olisin kuitenki avannu haarani sille jos olisin ollu hereil!!"
-6
09.07.11 23:47
<JuppeXXX> ja kaikki asiantuntijat vain puhuvat tästä sen sijaan, että tekisivät jotain
09.07.11 22:22
<puolisukeltaja> Milloinkahan ihmiset tajuaa, että vaikka jostain oikeusjutusta on tullut tuomio, Ei se tarkoita sitä että tuomittu on oikeuden silmissä 100%:sti syyllinen. Tässäkin tapauksessa tuomittu on voinut väittää että uhri on ollut vapaa ehtoisesti seksisuaalisessa kontaktissa tekijän kanssa ennen sammumista ja Kun lisätään vielä että todennäköisimmmin kaikki paikalla olijat olivat humalassa, on oikeuden vaikea sanoa mitään varmaksi. Yleensä epäselvissä tapauksissa ei anneta tuomiota kovimman mukaan, koska jos tekijä myöhemmin todetaan syyttömäksi ei hänen elämä ole täysin pilalla tuomoin takia.
09.07.11 20:44
<hive> pakko sanoo se perinteine: NYT VITTU OIKEESTI!
09.07.11 17:31
<axolotl> lyödäänkö vetoa että raiskaaja on ulkomaalainen?
-1
09.07.11 15:54
<Aivan höpö> Olen kans sitä mieltä että onhan se väärin raiskata, mutta mitä lähtee "ihmisten" ilmoille ilman teräksistä siveysvyötä. Tappamisessa sama homma onhan se väärin, mutta joidenkin vaan pitää oppia luotiliivien pitäminen kantapään kautta.
09.07.11 15:16
<Mikko84> En ihmettelisi jos oikeudessa työskentelee raiskaajia.
09.07.11 14:35
<WremahThD> Itsekin olen sitä mieltä että raiskaajat pois kuleksimasta, mutta kun niitä nyt kuitenkin on ja tulee aina täällä olemaan niin itsesuojeluvaisto olisi päivän sana, ihan viitaten tuohon, että juodaan itsensä sammuksiin ihmisjoukossa jotka eivät kaikki ole tuttuja. En sano "oma vika" mutta joidenkin on opittava kantapään kautta.
09.07.11 14:15
<MrRattlehead> Pakkokastraatio pedofiileille ja raiskareille. Jos ei himojaan osaa sen verran hallita, että unohtuu toisten ihmisten yksityisyyden kunnioitus ja koskemattomuus niin oikeudenmukasinta on poistaa ne halut kokonaan.
21
09.07.11 13:40
<Hassumies> Luvaton pillun käyttöönotto.
10
09.07.11 13:39
<SharksFin> Lievät tuomiot johtaa omankädenoikeuden käyttöön, joka johtaa siihen, että ihmisten mielestä sopiva rangaistus (esimerkiks 10v linnaa) muuttuu kuolemantuomioks raiskaajalle. Mikä on kyllä sinällään ihan jees... :)

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Pedofiili löysi uhrinsa WOWISTA

10715 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.