Quantcast

Pelivideoiden lataaminen Youtubeen rikos

mihi tää maailma o menos

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Pelivideoiden lataaminen Youtubeen rikos | mihi tää maailma o menos

Julkaistu: 4.7.2011 10:07

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: ZorGy

0 / 5 (4 ääntä)

Pelivideoiden lataaminen Youtubeen rikos | mihi tää maailma o menos

Kommentit

11.07.11 00:16
<PurjoS> mitä vittua nyt taas
06.07.11 10:16
<Kekkonez> Mahtaa varmaan pelin tekijöitäkin vituttaa, joilla on toimintana pelissä, että voi laittaa omia videoita suoraan youtubeen.
05.07.11 14:58
<Tope92> Onko sillä kauheasti muutenkaan väliä vaikka tuollainen menisikin läpi? Ei ne US lait taida täällä Suomessa päteä.
05.07.11 13:34
<Radikaali> No pitääkö niitä pelivideoita sinne ladata? Mielummin pelaan peliä ku kattelen youtubesta ku joku muu pelaa
-1
05.07.11 08:23
<Kanakotka> Ompas taas todella hyvin otsikoitu. Ensin vingutaan, että "on rikos", ja sitten kerrotaan epämääräisestä lakiuudistuksesta joka ei edes mennyt läpi. Kyseessä on kumminkin rahan saaminen pelivideoiden uploadaamisesta, ei pelkästään pelivideoiden uppiminen... eDomesta olisin kyllä tällaista hitautta uskonut, ne ovat hitaampia kuin Kotaku kaikessa :/
04.07.11 23:37
<Gawwad> Hyvin taas ajan hermolla Suomi. Tämä kumottiin heti samalla kun ehdotus vietiin eteenpäin koska on suoraan ensimäisen perustuslain pykälän vastainen.
04.07.11 23:28
<TapTT> Ymmärtäähän tuon tavallaan, mutta menee jo aika ahneeksi touhuksi. Mitä varten tälläinen pitää edes viritellä? Siksikö, että pelaajat eivät tule ostamaan näitä pelejä, jos he näkevät jotakin peliä pelattavan internetissä? Oh please.
04.07.11 22:28
<Modiglian> Piratismi on asia jonka puolesta pitäisi oikeasti taistella. Nyky yhteiskunnassa raha ei siirry ostajalta tekijälle vaan ostajalta runkkariyhtiöille jotka ottavat sen välistä ilman mitään todellista syytä. Kumpi on rikollinen? Ihminen joka jakaa toisen ihmisen tekemän taiteen tms. ilmaiseksi vai ihminen joka ottaa toisen ihmisen tekemän taiteen ilman maksua ja perii siitä maksun muilta? Levy-yhtiöt tekevät jälimmäistä koko ajan.
-1
04.07.11 20:48
<Qne> Kohta kukaan ei tiedä mitä saa tehdä ja mitä ei... :(
04.07.11 15:37
<Tervaneekeri> Siis streamaaja/uploadaaja ei niistä videoista voi tienata rahaa, vaan se voi tienata niillä mainoksilla rahaa, joka antaa niiden mainoksien pyöriä siellä sen omalla verkkosivullaan.
04.07.11 15:09
<Lucifer> Ei tuu menemään läpi tuo. Ja se on vaan jos videon uppaaja saa niistä rahaa.
04.07.11 12:57
<JeesusTeippi> no teboilille!
15
04.07.11 12:38
<Drunken> Jos streamaaja/uploadaja tienaa rahaa niistä videoista, eikä peliyhtiö salli sitä se saattaa olla rikos tulevaisuudessa :).
-1

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.