Quantcast

Pullovesi-faktoja

Kaikki pullovedestä (vanha kamppis mutta mielenkiintoinen)

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Pullovesi-faktoja | Kaikki pullovedestä (vanha kamppis mutta mielenkiintoinen)

Julkaistu: 7.3.2011 00:45

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: ZorGy

4.4 / 5 (24 ääntä)

Pullovesi-faktoja | Kaikki pullovedestä (vanha kamppis mutta mielenkiintoinen)

Kommentit

09.03.11 00:49
<Squdi> Jos vesijohto vesi maistuu kalkilta tai muuten paskalta niin vika on putkissa eikä vesijohtovedessä. Itse yleensä pidän vettä jääkaapissa kolapulloissa. Ihan vain että olisi viileämpää.
08.03.11 21:15
08.03.11 14:23
<doomeri> Olkoon sodastream tämän takana mutta nuo asiat on faktaa.. ...Jos haluan maustettua vettä ostan sitä tiivistettä josta riittää makustelua aika moneen litraan vettä..
08.03.11 10:46
<Kapa53> siinä onki hippeilyä sit ku ennen pitkää makea vesi tulee loppumaan
08.03.11 04:02
<Neze> Vitun hipit saatana
-3
07.03.11 18:48
<BigSlick> Asiaa !!
07.03.11 17:55
<Pehmokameli> Koulussa näkee useasti näitä vesipulloidiootteja.
07.03.11 14:44
<yön_timo> suomessa ei ainakaa kannata mitää pullovettä ostaa. ja jos pullosta on mukavampi juoda ni kai tyhjän pullon voi vedellä täyttää? ja olkoonki mainoskampanja, eihä niissäkää valheellista tietoa saa levittää? pointti todellakin löytyy
07.03.11 12:41
<soldat> Itsekkään en ole koskaan ymmärtänyt ihmisiä jotka ostaa pelkkää vettä pullossa ja juo sitä, koska tosiaan hanasta saa aivan hyvää ja puhdasta vettä. Itse en koskaan osta pullo vettä. Vichyvesi on erijuttu, koska joskus haluaa jotain kuplivaa, mutta ei kuitenkaan limua. Mielestäni videossa tehtiin hyvä pointti.
07.03.11 12:06
<CalaMighty> Tässähän nyt pitää huomata kuka tämän videon takana oikein on: SodaStream. Pelkkää mainosta koko video, haluavat sinun ostavan heidän laitteensa jotta voit tehdä itse soodavettä. Vähän sama kuin Vanish (pesuaine) teetti tutkimuksen jossa sanottiin etteivät bakteerit kuole alhaisissa lämpötiloissa pyykkiä pestessä ja kappas, heiltähän tuli samaan aikaan markkinoille tuote, joka tappaa bakteerit pyykeistä. Ei sillä, sodastream on kätevä, itseltäkin se löytyy, eivätkä turhat muovipullot ole missään nimessä hyväksi luonnolle, mutta mielestäni video menee jo hysterian lietsomisen puolelle.
07.03.11 11:10
<Gawwad> Mikään vituta niin paljoa kun näkee jonkun kolmekymppisen ämmän kasaamassa vesipulloja kassahihnalle.
07.03.11 10:16
<suklaarusina> Jenkeissä on puhdas kraanavesi ajettu tarkoituksella alas veden myymisen takia.
07.03.11 01:46
<TaxFree> No kyllä alun tiedon mukaan aika moni Suomessa sitä juo.
07.03.11 01:36
<Zambolo> Tää video pitäs ennemmin näyttää jossain jenkeissä ku en mä usko että kauheen moni suomalainen ylipäätänsä ostaa pullovettä
07.03.11 01:07
<ogee> Osittain totta, mutta joissan maissa vesijohtovesi maistuu ihan kuselta kemikaalien ja esim kalkin takia tai on juomakelvotonta

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.