Quantcast

Valtiovarainministeriössämme fiksua porukkaa

Voiko aikuiset ihmiset noinki korkeassa virassa olla NÄIN tyhmiä... Meidän valtiovarainministeriö pitäs laittaa uuteen uskoon melkosen äkkiä.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Valtiovarainministeriössämme fiksua porukkaa | Voiko aikuiset ihmiset noinki korkeassa virassa olla NÄIN tyhmiä... Meidän valtiovarainministeriö pitäs laittaa uuteen uskoon melkosen äkkiä.

Julkaistu: 19.10.2010 15:52

Kommentit: 22 kpl

Tarkastaja: Jylppy69

3.5 / 5 (14 ääntä)

Valtiovarainministeriössämme fiksua porukkaa | Voiko aikuiset ihmiset noinki korkeassa virassa olla NÄIN tyhmiä... Meidän valtiovarainministeriö pitäs laittaa uuteen uskoon melkosen äkkiä.

Eniten ääniä saaneet kommentit

20.10.10 11:26
<leizii> Harvardin käynyt nainen ja kateelliset suomalaiset kyseenalaistamassa ja kiusaamassa. Ylläri

Kommentit

25.10.10 12:38
<Tohveli> Absolute power corrupts absolutely. Suomen hallinto alkaa muistuttaa joka päivä enemmän venäjää. On vähän useita asioita ollut pielessä Edsukunnassakin viimeaikoina.
22.10.10 02:05
<Kimpou> vitun ihmisyys = paskuus. jos toinen ihminen (pomo) pystyy käyttäytymään näin toista ihmistä kohtaan nii on se vittu alhasta. jos olis omalla kohdalla mkäyny nöäin ni tappaisin ton esimiehen kotona kivoissa teekutsuissa erittäin kivuliaissa olopiteissä, varmaa tykkäis siitä, lopulta munat ja pillut leikkasisin ja heittäisin paistinpannulle sit syöttäisin ne niille, nam, miltä maistuu pala johtajuutta kysyisin.
-1
21.10.10 22:06
<Guy_Fawkes> Toivottavasti muutkin kiusatut rohkaistuis tästä ja pistäisi kyykyttäjät maksamaan. Ihanaa että joskus oikeus toteutuu... Ainiin olen muuten myös iloinen siitä, että nämä kiusaamisen puolustajat alkavat hikoilla. Kristopaivisella palo ainakin jo kääpä.
21.10.10 00:48
<suklaarusina> "naispuolinen esimies"...
-1
20.10.10 21:15
<Voipoju> "Muutenki toi rahasumma on aivan käsittämättömän suuri" Suomessa on muutenkin niin pienet korvaukset oikeusjutuissa että ihan pahaa tekee. 100 000 euroa pelkistä henkisistä kärsimyksistä on mielestäni ehdoton minimi mitä voidaan mistään tuollaisesta edes keskustella.
20.10.10 17:12
<wonde95> mr_Dängdäng ei juossut nimittäin tollasessa virassa jos ei ole töitä ei ole palkkaakaan
20.10.10 16:20
<Awy> Ihmisten tyhmyys ja pahuus onnistuu yllättämään joka kerta...
20.10.10 14:52
<mr_Dängdäng> Häntä ei koskaan perehdytetty työtehtäviinsä, eikä hänellä ollut lopulta työtehtäviäkään, sillä kaikki tehtävät, jotka hänen esimiehensä oli hänelle osoittanut, otettiin häneltä pois = Unelma tilanne.. :D palkka kumminki juoksi.
20.10.10 12:25
<kristopaivinen> Lehmä yrittää vaa onkia rahaa valtiolta, ja nähtävästi hyvin onnistunut. Käräjäoikeus varmaan ihan sinisilmäisesti uskonut eikä yhtään kyseenalaistanut tuota niin sanottua kiusaamista. Muutenki toi rahasumma on aivan käsittämättömän suuri, toivottavasti hovioikeus hylkää syytteet ja korvausvaatimukset.
-1
20.10.10 11:26
<leizii> Harvardin käynyt nainen ja kateelliset suomalaiset kyseenalaistamassa ja kiusaamassa. Ylläri
20.10.10 06:17
<Örtsi> Kelpais mullekkin et palkka juoksee ja töitä ei oo... mitä se valittaa haluuko joku oikeesti tehä töitä vai sen takia että siitä saa rahaa?
-1
19.10.10 23:39
<TapTT> Hienoa! Kateellisia ihmisiä.
19.10.10 23:38
<snuoq> Tervetuloa nykyaikaan. Ollaan fiksuja :D
19.10.10 20:02
<uujaa> ihme nössö ku ei osaa puolustaa itteään muuten ku lakitoimilla, miks piti antaa periksi
-6
19.10.10 18:41
<Kultapalli> kaikki me ollaan kiusattu joskus. ja voin sanoo että se jos mikä on perseestä
19.10.10 18:37
<Ria> vitun... ihmisyys
19.10.10 18:19
<maux> Ja syylliset ei sit saanu mitää tuomioo? perus.
19.10.10 18:10
<SuperX> aikuiset ihmiset perkele sentään..
19.10.10 18:01
<Voipoju> "Valtio joutuu maksamaan" - niinpä niin, te veronmaksajat maksatte taas näiden idioottien toilailut. Pieni sentin hiven, mutta jos kaikki maksettava olisi koitunut esimiehelle niin se olisi kyllä laittanut tehokkaasti miettimään. Henkilökohtainen vastuu päätöksistä tulisi aina olla. Perintä tulisi suorittaa niin, että valtion virkamiehen tekemät toilailut korvaisi valtio, mutta valtio laittaisi saatavansa sitten ulosmittaukseen ko. idiootilta.
19.10.10 17:20
<saatuna> eiköhän niillä sitä rahaa riitä.
19.10.10 16:32
<S1mpukka> Mikähän takii niillä on virka ministeriössä jos sitä ei tarvita?

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.