Quantcast

Kunnian varastamista

Mihin se maailma menee, kun korealaiset varastavat kunnian Suomalaisten töistä..

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Kunnian varastamista | Mihin se maailma menee, kun korealaiset varastavat kunnian Suomalaisten töistä..

Julkaistu: 22.12.2009 09:03

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: ErnoZz

3.42 / 5 (12 ääntä)

Kunnian varastamista | Mihin se maailma menee, kun korealaiset varastavat kunnian Suomalaisten töistä..

Kommentit

23.12.09 10:45
<Ayz> <scarscape> tuolla perusteella kaikki suuret elektroniikkayhtiöt lienevät kiinalaisia applea ja microsoftia myöten. Ainakin mitä omassa ipodissa lukee "Designed by apple in california, assembled in china". Missä laite on suunniteltu ja mihin maahan myytäessä verot maksetaan on mielestäni valmistaja. En tiedä miten kyseisessä tapauksessa asiat ovat, mutta maailmassa on varmasti tarpeeksi ihmisiä jotka ohjeista osaavat koota mitä vaan (kts. kiina).
23.12.09 03:38
<Muppet> Joo joo, yks vitun laiva tartte isäm maan puolustajien rueta kinkittelemään täällä. Ottaa tollanen turha kitinä enemmän aivoon kuin korealaiset
23.12.09 01:16
<azgaa> scarscape on asian ytimessä
23.12.09 00:20
<PieRuKurkku> saatanan vinosilmät!
23.12.09 00:04
<kallepekka> turpaan vaan vinosilmille
22.12.09 17:28
<KultaMulkku> Eikös tää muutenkin oo vähän sama kun vertaa jotain nokian tehdasta kiinassa, jossa valmistetaan suomalaisia nokian kännyköitä missä lukeekin 'made in china', ja sitten se mielletään kuitenkin suomalaiseksi tuotteeksi?
22.12.09 16:19
<jorma^_^> Sli> Laivahan on lähes täysin kasattu suomessa, mutta stx on käsittääkseni e-korealaisten omistuksessa? Ehkä kyseessä on vain tyhmä väärinkäsitys. Kyllä etelä-korealaiset omistaa tämän kyseisen telakan, mutta ei koko stx.
22.12.09 16:18
<lonkerooni> Kyl mää sen arvasin prkl ku korealaiset osti puljun! Koht siirtyy kaikki hommat koreaan viel, siihen jää mun telakkaurani kyl :D
22.12.09 16:12
<Kosmanen> nigga stole our boat!
22.12.09 13:44
<JuiCe88> saatanan japunialaiset!
22.12.09 12:36
<Tetrisret> mikkooo lue: "Etelä-Korea ylpeilee Oasis of the Seasin _rakentamisella_"
22.12.09 10:34
<Sli> laivahan on lähes täysin kasattu suomessa, mutta stx on käsittääkseni e-korealaisten omistuksessa? ehkä kyseessä on vain tyhmä väärinkäsitys
22.12.09 10:26
<HelvetinKettu> korealaisia neekereitä? mtäh?
-1
22.12.09 10:16
<KultaMulkku> Ehkä siellä on niin paljon korealaista halppistyövoimaa, ja lisää ollaan tekemässä tilaa niille! Ensin annetaan töitä ja sitten vielä videään kunnia. Kiittämättömät paskiaiset! Yle.fi/alueet/turku/2009/12/turun_telakalla_ulosmarssi_1283593.html
-2

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.