Quantcast

sikalenssun rokotteiden kehittähille syytesuoja

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
sikalenssun rokotteiden kehittähille syytesuoja

Julkaistu: 23.7.2009 12:01

Kommentit: 20 kpl

Tarkastaja: Pyrex

3.04 / 5 (14 ääntä)

sikalenssun rokotteiden kehittähille syytesuoja

Kommentit

30.07.09 12:08
<KultaMulkku> Koko sikainfluenssa on illuminatin kehittämä, jos tutkii tarkemmin asiaa niin saattaa tietämättömillekkin alkaa selvitä pikkuhiljaa.... nwohavaintoja.blogspot.com
24.07.09 19:49
<mosacci> Joo, mutta tämä virus ei ookkaan vielä ihan huipussaan. Kun se mutatioituu niin kyllä alkaa immeisiä tippumaan ja urakalla...
24.07.09 16:09
<Haerski2> On kyllä mennyt tämä sikainfluenssahysteria jo vähän liian pitkälle. Mitä olen tuon taudin jo sairastaneiden kokemuksia kuullut, niin on lievempi, kuin normaali flunssa, eikä perusterveelle ihmiselle todellakaan vaaraksi. Lehdistöhän näistä "kuolemantaudeista" eniten hyötyy, varsinkin, jos saa vähänkina paniikkia aikaiseksi.
-1
24.07.09 14:31
<Oksennuspussikalja> Tämä rokote toimii vain tähän hetkiseen ja heikkoon influenssaan. Sehän saattaa mutatoitua ja vanha rokote on silloin hyödytön. Sanoisin että tavallinen nuhakin on uhkaavampi.
-1
24.07.09 07:16
<ihqdaa> Näin se bisnes pelaa, ensiksi luodaan globaalin median avulla paniikki ja sitten myydään kalliilla rokotteita ja lääkkeitä. Sitten saadaan mukaan hallituksia, syytesuojia yms niin ei tarvi välittää edes seurauksista.
23.07.09 22:30
<awelon> Noh. Pakkohan se on jonku tehä ne rokotteetki, jos tää pandemia nyt tästä eskaloituu pahemmaksi ja ihmisiä alkaa tipahtelemaan. Muutenki parempaan käyttöön nuo rahat menee nyt, ku jos ne laitettais sotimiseen tms.
23.07.09 21:25
<Zerohack> Onneksi pysynkin himassa vain lukemassa riemurasiaa...
23.07.09 17:13
<-PaSkAlInKo-> <_mela_> Siis tää saatanan sikainfluennsa o iha samallaine ku tavallinen nuha.. Erona vaa se et se saattaa olla heikoille yksilöille vaarallinen (vanha mummot ja tosi pienet lapset).. Sikainfluenssa toimii päinvastoin, se iskee rajuiten niihin joilla on vahva immuniteetti, joten vaarassa ovat nuoret ja nuoret aikuiset
23.07.09 16:32
<Neris> Suut suppuun ja piikkiä. Ettete siitä kuole. Kokeilkaa vaikka.
23.07.09 16:25
<Bolleny> Pitbuller, yhdessä lintuinfluenssa rokotuksessa käytettiin ihan täysin elävää lintuinfluenssa virusta, joten tämä rokote olisi voinut aiheuttaa lintuinfluenssan. Jos tätä rokotetta olisi levitetty ja käytetty ihmisiin, niin lintuinfluenssa olisi levinnyt räjähdysmäisesti, ja oltaisiin tarvittu lisää lääkkeitä jolloinka lääkefirmat olisivat tienanneet rahaa. Miettikääpäs jos sama homma toistuisi ja tällä kertaa rokotteita käytettäisiin. Kukaan ei voisi syyttää rokotteen valmistajia.
-1
23.07.09 16:12
<_mela_> siis tää saatanan sikainfluennsa o iha samallaine ku tavallinen nuha.. erona vaa se et se saattaa olla heikoille yksilöille vaarallinen (vanha mummot ja tosi pienet lapset)
-2
23.07.09 15:39
<Pitbuller> Rokotteiden toiminta perustuu siihen että rokotettavaan tartutetaan viruksesta heikennetty/eloton/osittainen "versio" ja tästä keho oppii puolustautumaan tätä virusta vastaan. Joten aina kun saa rokotteen on olemassa riski että sairastuu kyseiseen tautiin mitä vastaan hankkii rokotteeen. 1976 vain 25rokotettua kuoli vaikka rokotettiin 25% amerikkailaisista. Alle yksi miljoonasta siis kuoli rokotteeseen. Häviävän pieni riski.
23.07.09 15:09
<Ray> samanlaista humpuukia kuin lintuinfluenssa
-2
23.07.09 14:22
<kubbih> Johan tuo on nähty tavallisellakin influenssarokotuksella. Vuosiin sairastanut nuhaa kummempaa ja rokotuksen jälkeen -> influenssa.
23.07.09 14:05
<Tikkapelaaja> oletetaan että sikainfluenssa tappaa: eli joko kuolet sikainfluenssaan tai kokeilet sitten sitä rokotusta ja se toimii/ei toimi... Itse näkisin hyvinkin järkeväksi kokeilla rokotetta
23.07.09 13:10
<Javapa> Mihin maailma onkaan menossa. Kaikilta osin...
-1
23.07.09 12:33
<Fledermaus> No kuka hullu lähtee rokotukselle ku tietää että saattaa kuolla ite rokotukseen? Perseestä etten sanois..
23.07.09 12:26
<Req> saattaa olla ettei lääke toimikkaan mutta kokeilkaa nyt kuitenki. ei oo minun vika :(

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.