Quantcast

Piraattipuolueen kannattajakortti! :)

Hyvät perusteet kannattajakortin allekirjoittamiselle ja helppo tapa tilata kortteja, ilmaiseksi.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Piraattipuolueen kannattajakortti!   :) | Hyvät perusteet kannattajakortin allekirjoittamiselle ja helppo tapa tilata kortteja, ilmaiseksi.

Julkaistu: 16.12.2008 09:19

Kommentit: 0 kpl

Tarkastaja: karhu_iii

4 / 5 (7 ääntä)

Piraattipuolueen kannattajakortti! :) | Hyvät perusteet kannattajakortin allekirjoittamiselle ja helppo tapa tilata kortteja, ilmaiseksi.

Kommentit

17.12.08 20:44
<MrPaska> Haha, paska läppä.
17.12.08 05:30
<Mixu> Ja erikoisinta on se, etten ainakaan itse löydä tämän poliittisen ryhmittymän irvikuvan nettisivuilta vastausta yhteen perustavanlaatuiseen kysymykseen: mikä nykyisessä järjestelmässä on sitten niin paljon vialla, että joku näkee noin paljon vaivaa tällaisen, lähinnä kiusantekona nähtävän, toiminnan pyörittämiseen?
17.12.08 05:26
<Mixu> Joten oli miten oli, kyllä niistä tuloista tärkeä osa tulee silti siitä levymyynnistä. Ja mikäli tekijänoikeuslaki poistettaisiin, ei musiikin tekeminen olisi enää kannattavaa. Piraattipuolueen korvaavat toimeentulomenetelmät on kyllä hupaisinta luettavaa pitkään aikaan, suosittelen! :D
17.12.08 05:22
<Mixu> Väittäisin itse musiikista elantoni saavana tietäväni tästä asiasta jonkin verran. Keikoilta ei keskisuuri bändi yleensä tienaa edes työttömyyskorvauksen suuruista elantoa, joskin kännissä saa useimmiten olla ilmaiseksi mielin määrin. Ikävä kyllä vuokraa ei voi maksaa promilleilla.
17.12.08 00:55
<fuba> "vain pieni osa levytuloista menee artisteille" niin, entä sitten? piratismin laillistamisen jälkeen artistit eivät saa mitään. äly hoi
-2
16.12.08 21:39
<Kastelukannu> <ihqdaa> Mixu, cd-äänitteistä vain hyvin pieni osa menee itse artistille. Suuremmat tulot artisti saa esim keikoilta ja fanituotteista joista musiikkiyhtiöt eivät vie ryöstöosaa pyörittämään mafiaansa. ----> Entäs esimerkiksi omakustanteiset levyt? Niistähän ei mene leijonanosa "ahneille levymoguleille". Se riippuu toki myös levy-yhtiöstä ja levytyssopimuksesta, kuinka iso osa levyjen tuotosta menee itse artistille. Menikö sormi suuhun kysymykseni kanssa, vai osaatko copypastettaa Piraattipuolueen propagandalähteestä nasevan vastikkeen?
-2
16.12.08 20:52
<ESABANAANI> nii kirjastosta mummo humppaa
16.12.08 19:56
<el gato gordo> kirjastosta saa tosi paljon cdeitä joita pystyy laillisesti kopioimaan omalle koneelle joka on täysin laillista...joten kirjastoon siis--------->
16.12.08 18:03
<d3n> Mutta tuskin kukaan tietää lopullista totuutta tästä asiasta, ei se vaan ole niin yksioikoista.
-2
16.12.08 18:03
<d3n> Hm, en ymmärrä miten netistä ladattu kappale lasketaan ja siirtyy automaattisesti taloudelliseksi menetykseksi. Aivan kuin jokainen netistä kappaleen ladannut jättäisi ostamatta levyn. Itse ostan aika usein netistä lataamani, koska olen todennut sisällön miellyttäväksi. Kun näen nettitelkusta leffan tai kuulen nettiradiosta biisin niin sekin varmaan estää minua ostamasta kyseistä tuotetta? Jos näin mukama on, luulisi että suurimmat menetykset taloudellisesti olisi juuri massamedian tuottajilla.
-2
16.12.08 16:58
<vesa777> piratismi on siististi cool
16.12.08 16:37
<ihqdaa> Mixu, cd-äänitteistä vain hyvin pieni osa menee itse artistille. Suuremmat tulot artisti saa esim keikoilta ja fanituotteista joista musiikkiyhtiöt eivät vie ryöstöosaa pyörittämään mafiaansa.
16.12.08 16:37
<ESABANAANI> mun mielest piratismi on väärin, millä perusteella ihmiset voivat mennä laataamaan toisten ihmisten teoksia? olisi vaikkapa kyseessä jo maailmankuuluisa artisti, ihan sama juttu
-3
16.12.08 16:31
<Mixu> Tämä piraattipuoluehommahan nyt on aivan totaalista pelleilyä ja muistuttaa lähinnä 'poliittista' (?) satiiria. Mielestäni ei oli ihan normaalia, jos jonkun mielestä Suomen suurin laillinen ongelma on se, että myös musiikissa työntekijä saa sitä palkkaa.
16.12.08 16:19
<Sontiainen> Jos on harvinaisen hyvä tekemään musiikkia, niin todelliset kannattajat kyllä palkitsee heitä.
16.12.08 15:21
<mieli> ikinä en oo mitää lataillu en ikinä!
16.12.08 11:43
<fuba> hyvä jonsai!
16.12.08 11:19
<Make the MSuffer> Ajattelematonta toimintaa jumalauta x(
-3
16.12.08 11:17
<Make the MSuffer> Puhut Jonsai harvinaisen asiaa! On varmaan paljon hyvää musiikkia jäänyt saamattakin sen vuoksi kun joku päättänyt ettei julkaisu kannata kun kukaan levyä tule ostamaan. :P Jotain Metallicaa voi mielestäni warettaa hyvin omatunnoin mutta tukekaa ihmeessä pienempiä pumppuja jos dikkaatte.. :P
-3
16.12.08 11:10
<Jonsai> Piratismi vie loppujen lopuksi pohjan laulujen, elokuvien yms. teon pohjalta. Kyllähän ne rikkaat tekijät piratismista selviää, mutta aloittelevien tekijöiden kannalta piratismi on vakava asia = vie heiltä leivän suusta. Lisäksi, jos piratismi yleistyy tulee elokuvien taso laskemaan, koska niihin ei uskalleta laittaa rahaa huonon tuottavuuden (piratismin) takia. Sananvapauden rajoitus tietenkin on väärin, mutta ensin pitää miettiä omaa toimintaansa

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.