Quantcast

Pakkoruotsi.net

Lisää RKP:sta

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Pakkoruotsi.net | Lisää RKP:sta

Julkaistu: 21.6.2008 00:15

Kommentit: 0 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

4.27 / 5 (13 ääntä)

Pakkoruotsi.net | Lisää RKP:sta

Eniten ääniä saaneet kommentit

21.06.08 11:22
<BitchAssNigga> Kyllä se ruotsi on paska maa...

Kommentit

09.08.08 20:50
<Jonuski> asiaa!
23.06.08 12:46
<seksiseppo1> olis ruotsin sijalla joku kieli jota oikeesti tarvitaan esim.venäjä,ranska tai espanja
23.06.08 12:44
<seksiseppo1> <kubelwagen> tarkoitit kai ''samoja puolueita''
23.06.08 11:24
<Bolleny> Gawwad kyllä se vaikuttaa viemällä 5 kurssia täysin turhaan vaikka vois järkevämpiin aineisiin käyttää ne.
23.06.08 00:04
<Gawwad> RiffRaff pointti oli lähinä se, että keski pitkä ruotsi on jo niin helppoa että sen ei pitäisi vaikuttaa muihin opintoihin mitenkään.
-4
21.06.08 22:58
<mieli> ruotsinkieli on ehkä vielä hirveämmän kuulosta kun norja...
21.06.08 22:08
<kubelwagen> Mitä yhteistä on Suomella ja Pohjois-Korealla ? ? ?? Molemmilla on ollut sama puolue hallituksessa 50-luvulta asti.
21.06.08 17:25
<RiffRaff> Gawwad ei ole tainnut kuulla sellaista termiä kuin opiskelun keskittäminen? Itsekkään en tee ruotsilla periaatteessa mitään vaan panostan yhteiskuntaoppiin ja muihin reaaleihin kielten ja matemaattisten aineitten sijaan. Ja ihan yhtälailla lukiota käyn ja hyvin siellä olen pärjännyt käymällä vain nuo pakolliset ruotsin kurssit, enkä todellakaan aina ihan ongelmitta. :)
21.06.08 15:15
<Gawwad> No onpa kova rasite... Jos ei keskipitkää ruotsia saa lukiossa luettua ongelmitta, ei lukio ehkä olekkaan se paras paikka...
-6
21.06.08 14:59
<WTF> m0pp3: Suomi on kuitenkin siitä jännä maa, että esim. koulunsa saa vapaasti päättää, eikä koulua tarvi vaihtaa jos ei itse halua. Joten käytännössä, ei tuon äidinkielen vaihtaminen vaikuta konkreettisesti mihinkään mikäli ei itse halua. Koulujen jälkeenhän voit vaihtaa senkin takaisin suomeksi ;D Ei sillä, en puolustele pakkoruotsia, heti ensimmäisenä olisin sitä poistamassa...
21.06.08 14:40
<Wersus> Onhan se pakkoruotsi ihan naurettavaa, kun paljon tarpeellisempiakin kieliä löytyis tästä lähimaastosta. Tosin tärkeä askel oikeeseen suuntaan oli jo se, että yo-kirjotuksista poistettiin pakote.
21.06.08 13:57
<savo> nyt enemistöt äänestämään jos enemistö päättää että ei pakkoruotsia niin ei pakkoruotsia
21.06.08 13:49
<m0pp3> WTF mut jos ei halua äidinkieleks englantia? Muutenkin tol tekniikal menis kaikki sekasin, helposti tulis koulunvaihto semmoseen mis opetus olis englanniks + tiukemmat vaatimukset osaamisessa. Ei hyvä, muuten kaikki tekis jo niin
21.06.08 11:22
<BitchAssNigga> Kyllä se ruotsi on paska maa...
21.06.08 01:52
<WTF> Jos nyt oikeasti jotain noin nakertaa se pakkoruotsi niin siitäkin pääsee eroon: Maistraattiin ilmoitatte äidinkieleksenne englannin. Kukaan ei kysele mitään, ei vaadita perusteluja. Näin ala/yläasteella opiskelette englantia pääkielenä, äidinkieltä toisena kielenä ja ruotsi jää pois. Käytännössä kuitenkin osallistutte samoille tunneille kuin muutkin, poisluettuna ruotsi. Toisen asteen kouluihin vaaditaan anomus ruotsinkielen poistamista henkilökohtaisesta opetuksesta.
21.06.08 01:09
<Nenrei> Jahajahas, kiristämällä sekin prkle, eikö tässä maassa ole mitään oikeudenmukaisuutta...
21.06.08 00:40
<Bolleny> Ja pakkoruotsi pysyy niin kauan kun RKP on hallituksessa. RKP otetaan hallitukseen koska heille kelpaa mikä tahansa niin kauan kun heidät otetaan mukaan hallitukseen ja aika varmasti vaalirahoillakin on osuutta asiaan.
21.06.08 00:35
<Bolleny> Pakkoruotsi tuli Suomeen kun RKP suoraan sanottuna kiristi Johannes Virolaista uhkaamalla lähtevän hallituksesta jos ei tule pakkoruotsia. Jos he olisivat lähteneet hallituksesta, maalaisliiton johtamaa hallitusta ei olisi voitu muodostaa, joten Virolainen ajoi pakkoruotsin kouluihin.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.