Lähettäjä:
ArabPihvileipä
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Lähettäjä:
ArabSyy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2016-01-31 13:50:14
+3049
<samamake>
Tikrutin et mene minnekkää leikkipaikoille pyörii nyt
Aika: 2016-01-31 13:42:33
+158015
<Tikrutin>
Ai hitto kun kävi miel tekee jotain pientä suuhunpantavaa
Aika: 2016-01-31 13:56:19
+35181
<DRAVENN>
Munapersepaviaani toi ole raakaa nähnykkään. sen pihvin pitää olla lievästi punertava keskeltä, niin pysyy mehukkaana.
Aika: 2016-01-31 13:57:05
+16034
<kemppaus>
Munapersepaviaani Ei ole raakaa. On medium. Sitäpaitsi, hanki itsellesi pihvisonnin sisäfile, paista sitä todella kuumalla pannulla minuutti per puoli, anna hetken aikaa oleskella foliossa ja syö. Paremmaksi on hankala muuttua.
Aika: 2016-01-31 13:58:08
+90651
<tikkariana>
Munapersepaviaani tuo on jo lähempänä ylikypsää kuin liian raakaa.
Kommentit (46)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<Laksatiivitaavi> Jokkelinen Totta kai saat tykätä mistä tykkäät! Sitä vaan ajattelin, ettei ihan turhia tarvii tuon naudan kanssa pelätä.
<Jokkelinen> Sy Smatters Ja karhusta, villisiasta ja jos joku on käsitelly lihaa samalla puukolla kun supia, mäyrää, kettua, ilvestä, jne. niin trikiini voi levitä. On totta että siihen on vaikea törmätä suomessa mutta minkäs minä sille voin että tykkään kypsästä.
<Laksatiivitaavi> Jokkelinen Trikiiniä saa possusta, ei naudasta.
<shietala> reseptiä kiitos. Tuohan on täydellinen kypsyys, ei sitä Mansikkia pidä kahdesti tappaa
<Munapersepaviaani> Oho. Tulipas miinuksia. Jokkelinen Jep :)
<muumi456> Nyt pitää tietää että possua ei saa koskaan syödä raakana mutta nautaa kyllä voi. Jokkelisen linkissä lukee naisen syöneen raakaa possua. Kuvassa oleva pihvi ei ole raaka vaan medium ehkä jopa hieman kypsähkö.
<MizoB> pilalle paisteltu ja leipään mehunsa menettänyt pihvi, jonka seurana on muhjunnutta salaattia. hyi helvetti.
<Jokkelinen> Munapersepaviaani Syökäämme pihvimme kypsinä ja mehän ei tiedetä mistä tykätään mutta ihailkoon muut vaikka tätä samalla kun kertovat että raaka liha on hyvää. https://www.riemurasia.net/kuva/Nainen-syonyt-vuosia-raakaa-possua/177795
<-jermu--> Miksi pilata hyvä pihvi LEIVÄLLÄ!??!
<Sivari_> kiitti, tuli nälkä!
<Lippahivo> Pääasia että nautaa käyttää. Possu pitää aina kypsentää kunnolla. Mutta siten asiaan. MISTÄ _ TÄN _ SETIN _ OHJEET _ SAA _ ??!!
<Kheldaur> Olen humalassa ja haluan tuollaisen.
<Seamen Demon> Kiva nähdä tää kun just tulee töistä ja miettii ettei jaksais tehdä ruokaa..
<pikkumusta> mulla on tosta makkarakakko versio. sämpylätaikina jonka väliin makkaraa siivutettuna ja juustoo/hometta ja mahollisia kastikkeen jämiä, kansi päälle ja uuniin, ommnomm.
<bäkä> Missä linkki reseptiin?
<jessus83> liha on raaka jos se on punertava.
<koma> hiukan leivitetty pihvi?
<mgmtbyprkl> Imgur vuotaa taas?
<joo-joo> Söisin
<windosrmagistus> vittu kun en oo syöny koko vkloppuna mitään kun opiskelijabudjetti törmäsi seinään viime torstaina ja rahaa tulee seuraavan kerran 4. päivänä, koulussa saa sentään jotain ruokaa mutta ei vkloppuna, kiitos taas tästäkin mediasta, ei oo enää ihan niin paha nälkä
<skfjavsv> Näyttää kuivalta arvosanaksi 3/5
<Tikrutin> samamake tykkään huumoristasi :)
<jooom> Pitää olla kyllä mureaa pihviä et saa pureskeltua samaan aikaan ton sämpylän kanssa.
<nomiika> kiihotuin!
<Likainenskeba> Ton jälkeen Vitaeprota, joka päivä.
<asl2> Tuota kun päivät päästään vetelee, niin voipi käydä vaatteet ahtaaksi....
<tikkariana> Garbanzo googleta beef wellington ja valitse mieleisesi versio.
<tikkariana> Munapersepaviaani tuo on jo lähempänä ylikypsää kuin liian raakaa.
<Garbanzo> Jos tuo on hyvä väli pala metsästys reissulle niin, saisiko tähän vaikka reseptiä.
<kemppaus> Munapersepaviaani Ei ole raakaa. On medium. Sitäpaitsi, hanki itsellesi pihvisonnin sisäfile, paista sitä todella kuumalla pannulla minuutti per puoli, anna hetken aikaa oleskella foliossa ja syö. Paremmaksi on hankala muuttua.
<DRAVENN> Munapersepaviaani toi ole raakaa nähnykkään. sen pihvin pitää olla lievästi punertava keskeltä, niin pysyy mehukkaana.
<Munapersepaviaani> En ymmärrä mitä hienoa on raa'assa lihassa.
<Pidic> Tuota ei ole vaikea itsekään tehdä. Aivan huippu eväs esim. metsästys reissulle.
<samamake> Tikrutin et mene minnekkää leikkipaikoille pyörii nyt
<yrmyyrmy> Ruoka, run#%aus ja kunnon aamutunkki. siinäpä top 3!
<unishamaani> Jotenki en pysty kattoo tätä ku viimeyönä näin unta jossa joku hyökkäs ja jouduin iskemään veitsen kaulaan. Tyyppi jäi kitumaan ja piti sahata sen kaula poikki sillä veittellä. :'D
<BAPHOMET> no nyt on kuivan näköstä pihviä
<TeeBird> Beef wellington
<Div> Lihapiirakka v2
<Cosmo Kramer> Lihapiiras
<_bestmanStudio> Modattu versio Wellingtonin pihvistä. Ei varmaan onnistu ihan jokaiselta kotikokilta. Itse osaan laittaa nakin sämpylään.
<Kelhanion> Oleellinen hakusana "veitsi". "leikkuulauta" unohtui.
<Tikrutin> Ai hitto kun kävi miel tekee jotain pientä suuhunpantavaa
<JFly> Söisin
<(laitela)> Sunnuntai ja ruokapornoa 5/5
<premiumJuice> Pihvileipä = Hampurilainen
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu