Lähettäjä:
(laitela)Pannukakkuja
Pannukakkujen valmistusta tehtaassa
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Lähettäjä:
(laitela)Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2016-06-07 09:24:06
+42370
<eric>
´Vanhan Hyvän Ajan Mummon Luomupannukakut´
Aika: 2016-06-07 10:15:23
+8682
<Prokkis>
Kyllä näitä insinöörinä kattoo aina valtavan onnellisena, kun miettii miten paljon työtä ja hikea on vaadittu että tuo on saatu kuntoon, hienosäätöä ja sitä onnea, kun se vihdoin ja viimein toimii nikottelematta useita tunteja putkeen! :) 5/5, nää on kivoja.
Aika: 2016-06-07 07:15:39
+20423
<Makke->
pannukakkulinjalla ei taida olla yhtään äitiä
Kommentit (24)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<pikkumusta> muut on näemmä syöny jo eilen , mutta mää syönkin tänään.
<Derion> Mutta meidän äiti tekee teidän äitien pannarit t:terminator
<JoSa> teollista paskaa! Nykypäivän Jonnet ei osaa itse tehdä kohta enää mitään, kun kaikki tehdään nykyjään valmiiksi.
<Hongi> Äitien tekemää.
<höylä75> Siinä ollu kanssa yhtä vittusaatanaa tuota linjastoa säätäessä.
<juntturi> Nyt alkoi tekemään pannulla paistettuja kakkuja.
<anaonparas> taikurin puut palavat huonosti
<HenkkaLive> "No sellasta en oo pannu"
<RadioFox> Tuli mieleen tappileivät https://www.youtube.com/watch?v=xmDXtLi7eA4&t=6m20s
<Mulaher> jaaha, laittais lättytaikinan tulemaan
<guardian> Rakkaudella Tehtyjä!
<FullMetal> Ite ku paistan lettuja niin teen taikinan aina summassa, noin puoli litraa maitoa kuppiin + sokeria + kananmunaa + vehnäjauhoja ja voita jos sitä on. en mittaile mitenkään vaan ainekset menee näppituntumalla, taikinan koostumus on silloin sopiva kun se vispilää taikinasta nostettaessa venyy jonkin verran mukana. Sitten kuumalle pannulle kaadetaan keskelle taikinaa ja kätevällä ranneliikkeellä pyöräytetään lettupannun ympäri koko taikina niin letusta tulee niin ohut että melkein läpi näkee. Tämmönen on paras lettu.
<Asuban> Kuka ostaa valmiiks tehtyi lättyjä?
<Prokkis> Kyllä näitä insinöörinä kattoo aina valtavan onnellisena, kun miettii miten paljon työtä ja hikea on vaadittu että tuo on saatu kuntoon, hienosäätöä ja sitä onnea, kun se vihdoin ja viimein toimii nikottelematta useita tunteja putkeen! :) 5/5, nää on kivoja.
<eric> ´Vanhan Hyvän Ajan Mummon Luomupannukakut´
<HUNTERFIN> Nyt vain kermavaahtoa ja hilloa ja avot!!
<testo_jolle> Kuinkahan usein puhdistavat nuo rullat?
<Moodon> LordBhorak Vissiin tuossa n. 35sek kohalla ku menevät tuoho pyörivää härpäkkeeseen nii äkkiseltää näyttää liiskaamiselta
<LordBhorak> !Furrow Pruutataan, käännetään, irroitetaan, jäähdytetään... mutta missä näit liiskaamisen?
<tuuhee> tikkariana Tai sitten jatkovarren kanssa nuotiolla pannulla paistetut letut, niissä on se oma fiilis ja pannutkun näyttää huvittavilta pitkine varsineen.
<TheFurrow> Miksi ne liiskataan !?
<tikkariana> Jos noita vertaa muurinpohjalettuihin niin tulee mieleen roiskeläppien vertaamista pitsoihin. Teollista ja halpaa, mutta en silti väitä että syömättä jäis.
<The Deceiver> äitien tekemää ruokaa.
<Makke-> pannukakkulinjalla ei taida olla yhtään äitiä
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu