Quantcast

RIEMURASIAN INFOSIVU

YLEISIÄ OHJEITA

Sähköpostin vahvistus

Olemme lähettäneet sinulle rekisteröitymisen tai sähköpostin vaihtamisen yhteydessä linkin sähköpostiisi, jolla voit vahvistaa tunnuksesi Riemurasiassa.
Mikäli viimeisestä tunnuksen vahvistamisesta on yli vuosi aikaa, niin lähetämme automaattisesti uuden vahvistuslinkin, jolla voit pitää tunnuksesi aktiivisena.

Tällä hetkellä Microsoftin @msn.com, @Outlook.com, @hotmail.com, ja @live.com palveluissa vahvistuslinkin saapuminen voi kestää parikin vuorokautta.
@luukku.com sähköpostiosoitteen omistajana tarkistathan, että laatikossasi on tarpeeksi tilaa jäljellä, jotta vahvistuslinkki tulee perille.

Mikäli vahvistulinkkiä ei ilmaannu ja olet tarkastanut myös roskapostikansiosi, niin ole yhteydessä ylläpitoon palautelomakkeen kautta täältä tai tilaa uusi vahvistuslinkki omista tiedoista täältä.

SÄÄNNÖT

KOMMENTOINTI

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden ylitsepääsemättömien sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.

PROFIILIKUVAT

 • Ylenpalttista väkivaltaa sisältävät kuvat ovat ehdottomasti kielletty. Esimerkiksi veriset kuvat, kuten onnettomuuskuvat eivät kuulu Riemurasiaan.
 • Käyttäjällä täytyy olla tekijänoikeudet tai lupa lähetettävän kuvan julkaisemiseen. Riemurasia ei ota vastuuta käyttäjien lähettämistä kuvista. Myös internetiin vapaaseen levitykseen tarkoitetut kuvat ovat tervetulleita.
 • Sellaisten kuvien lisääminen, joista voi tunnistaa henkilön yhteystiedot, osoitteen tai auton rekisterinumeron eivät ole sallittuja. Sensuroi kuvat tarvittaessa ennen lähetystä.
 • Profiilikuvat eivät saa edustaa mitään aatetta, poliittista äärimmäisyyttä tai uskonnollista radikaisoitumista.
 • Ylläpito tarkastaa profiilikuvat ennen niiden julkaisua. Jos vaihtamasi profiilikuvasi ei heti näy niin siitä ei pidä vetää mitään pultteja, kyllä se tulee näkyviin ellei siinä ole mitään asiatonta. Tähän on tullut muutos profiilikuvien väärinkäytöstä johtuen. Kaikki luvaton ja häiritsevä sisältö tullaan poistamaan palvelusta.

MEDIAN LISÄYS

Ylenpalttista väkivaltaa sisältävät kuvat ja videot ovat ehdottomasti kielletty. Esimerkiksi veriset kuvat, kuten onnettomuuskuvat eivät kuulu Jylppy-Galleriaan.

Käyttäjällä täytyy olla tekijänoikeudet tai lupa lähetettävän median julkaisemiseen. Riemurasia ei ota vastuuta käyttäjien lähettämistä mediatiedostoista. Myös internetiin vapaaseen levitykseen tarkoitetut mediatiedostot ovat tervetulleita.

Jylppy-Galleriaan hyväksytään humoristiset tai muuten vaan mielenkiintoiset mediatiedostot.

Jylppy-Galleriaan hyväksytään myös tiedostoja, joiden tarkoitus on herättää keskustelua ihmisissä.

Jylppy-Galleria ei ole paikka omille naamakuville. Riemurasiassa on näitä varten profiilit.

Sellaisten kuvien lisääminen, joista voi tunnistaa käyttäjän yhteystiedot, osoitteen tai auton rekisterinumeron eivät ole sallittuja. Sensuroi kuvat tarvittaessa ennen lähetystä.

Kaikki mediatiedostot tarkastetaan ennen kuin ne pääsevät julkisesti nähtäväksi.

Emme pääasiassa julkaise kuvia tai videoita, joihin on sisällytetty Riemurasian ulkopuolisen palvelun logo tai vesileima. Esim. upotettuja LiveLeak videoita pystyy lisäämään Rasiatube-osiossa.

Muistathan kirjoittaa asialliset mediaan liittyvät otsikon, kuvauksen ja hakusanat. Riemurasian ylläpito pidättää oikeuden muokata puutteellisia tai asiattomia median otsikoita, kuvauksia ja hakusanoja.

Riemurasia ei ole poliittisen vakaumuksen levittämiseen tarkoitettu kanava. Kaikki asiaton ja mauton sisältö voidaan poistaa ylläpidon toimesta ilman mitään erillistä ilmoitusta tai jättää kokonaan julkaisematta myös hylätyissä.