Quantcast

The Decay of Western Civilization

surusllista

3.81 / 5 (29 ääntä)

Julkaistu: 7.10.2015 10:07

Katsottu: 3328 kertaa

Kommentit: 19 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

3.81 / 5 (29 ääntä)

The Decay of Western Civilization | surusllista

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-10-07 10:15:37

+493

<redefine>

Alkaa olla Aatua ikävä.

26

Kommentit (19)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
12.10.15 19:14

<crescon> Kyllä natseja aina mollataan kun tulee tuo historiallinen sota kielille. Muistakaa toki rakkaat lapsukaisemme, että tuo itänaapurimme taisin kumminkin tapattaa yli 3 kertaa enempi porukkaa kuin aatu.

09.10.15 16:05

<footage> Thaliquid, Olen samaa mieltä siitä, että juutalaisten kärsimykset on saanut vähän liikaa huomiota, kun miettii kuinka paljon kaikki muutkin kärsivät silloin ja aina puhutaan vain juutalaisten murhista. Olivathan natsit myös aika kunnianhimoista porukkaa ja niiden tiedemiehet olivat maailman huippuluokkaa armeijan ohella. En lähtisi kuitenkaan perustamaan uutta natsivaltiota, jos nykyinen maahanmuuttopolitiikka ei miellytä. Asiaan löytyy järkevämpiä ratkaisuja. Täytyy vaan saada politiikot tajuamaan, että nykyinen suunta ei johda mihinkään hyvään.

09.10.15 15:56

<footage> Thaliquid, Eihän ne mulle ole mitään tehnyt, kun en ollut vielä syntynyt silloin. Toisaalta taas suuri osa sukulaisistani kuoli silloisen sodan aikana tai sen seurauksena ja monet pakkovärvättiin natsien armeijaan. Vaikka ei juutalaisten massamurhat paljoa kiinnostaisi, niin täytyy muistaa, että natsit teki aika paljon muitakin ikäviä asioita. Juutalaisten mukana tapettiin monia muitakin, keitä pidettiin natsien ideologian vihollisina. Heillä oli myös aika iso rooli sodan aloittamisessa, mikä johti kaiken kaikkiaan n. 60 milj. ihmisen kuolemaan. En haluaisi ottaa samaa riskiä uudestaan.

09.10.15 01:15

<Lahden Sininen> huh, onneks noi mamu bingo numerot osu vaa karjalan kohalla :D operation human shield

08.10.15 23:47

<Thaliquid> footage Mitä ne natsit niinku sulle teki tai luulet että tekisi nykyään? JA kukaan EI kukaan ole nähnyt mihin kolmas valtakunta olisi pystynyt jos olisi mahdollisuuden saanut! Kaikki näkee vain ne saatanan pyhät juutalaiset ja niiden nahasta tehdyt propaganda valaisimet! Saatanan sokeat lampaat!

08.10.15 21:17

<footage> vaikka tämä nykytilanne onkin hyvin surullinen, niin en silti toivoisi natseja takaisin.

-1
08.10.15 01:08

<PenZon> redefine No alkaa tosiaankin. Ja jos tätä nykyistä globaalia talousmallia katsoo niin tekee mieli kysyä että oliko Aatu muka väärässä? Kaikki nykyään tapahtuu ainoastaan sen takia että juutalainen setä tekisi rahaa.

07.10.15 18:33

<Strikerz0r> ainoo valkonen jäi islantiin :D

07.10.15 17:34

<Valkoinenkuolema> Maahanmuuttokriittisenä ja puhdasta matematiikkaa kunnioittavana ihmisenäkin tämä on silti todella paska video.

07.10.15 16:45

<kapitalisti_siika> mgs V/V

07.10.15 15:29

<aleksi_i> Outo video.

07.10.15 15:27

<Roxen> Nyt oli aika paska video.

07.10.15 11:36

<blunt> maksamakkara veikkaan että liitty toho hitlerin kulttuuri ideologiaan. Hitlerhän "puhdisti" berlinin huorista, huumeista, homoista ja muista "kulttuurisista epäpuhtauksista". Tosin ajat ovat muuttuneet, minunkin mielestä aika turha tommosta pistää tähän videoon

-1
07.10.15 11:32

<seppä101> Kiitän ja kuittaan ja sveitsiin luikkaan... Nää ei jaksa ihan vielä.

-2
07.10.15 10:33

<maksamakkara> videon tekijän oma pelko homoja ja paidattomia naisanarkisteja kohtaan (vai viitattiinko elitisteihin, meni ohi) vesitti koko videon. siis miten nämä ovat mitenkään verrattavissa maahanmuuttajien todelliseen kultuurin ja kansoja tuhoavaan vaikutukseen. tai entäs tuo usa:n meksikon latino invaasio. latinot on käytännössä lähes valkoisia. kaukana mustista tai arabeista. editoimalla homot, anarkistit/elitistit, mexikon vastaisen rajan kokonaan pois, video olisi ollut parempi. viesti olisi välittynyt tehokkaammin ja suoremmin.

-1
07.10.15 10:15

<redefine> Alkaa olla Aatua ikävä.

26

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.